ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η μεγαλύτερη επίθεση στην Εκκλησία ΜΟΥ από τη στιγμή του Θανάτου ΜΟΥ στο Σταυρό

Μήνυμα 235 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου του 2011, στις 23:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η πίστη της Εκκλησίας ΜΟΥ σ’ ΕΜΕΝΑ, τον αγαπημένο Σωτήρα της, σύντομα θα δοκιμαστεί πέρα από την αντοχή της. Η Εκκλησία ΜΟΥ έχει κοιμηθεί και στον ύπνο της δεν έχει προετοιμαστεί για τον ερχομό του Αντιχρίστου. Αυτός και τα τσιράκια του σύρθηκαν ήδη σε κάθε ρωγμή των εκκλησιών του Πατέρα ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Η Καθολική Εκκλησία είναι ο πρώτος στόχος για τον Αντίχριστο κι αυτός δε θα σταματήσει μέχρι να γυρίσει τα κεφάλια τουλάχιστον της μισής Εκκλησίας ΜΟΥ σ’ αυτήν τη Γη. Οι καρδινάλιοι, επίσκοποι και οι ιερείς ΜΟΥ είναι τόσο απροετοίμαστοι που αποτυγχάνουν να παρατηρήσουν τις λεπτές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στις ίδιες τις γραμμές τους. Αυτό δε θα διαρκέσει πολύ πριν η διαίρεση μέσα στην Εκκλησία ΜΟΥ θα γίνει πραγματικά εμφανής.

Είναι η μεγαλύτερη επίθεση στην Εκκλησία ΜΟΥ από τη στιγμή του θανάτου ΜΟΥ στο Σταυρό. Φτωχοί, αγαπημένοι υπηρέτες ΜΟΥ. Πολλοί απ’ αυτούς είναι αθώα πιόνια στο έλεος της σκοτεινής δύναμης, η οποία προσέχει ώστε να μην αποκαλυφθεί.

Ζητάω απ’ όλους τους υπηρέτες ΜΟΥ να προσεύχονται δυνατά για να αντέξουν το βδέλυγμα που έρχεται. Πρέπει να προσεύχονται σε ΜΕΝΑ ως εξής:

“Ω Αγαπημένε ΜΟΥ Ιησού, επικαλούμαι την Προστασία ΣΟΥ και ζητώ το Έλεός ΣΟΥ για τη σωτηρία των αδελφών μου μέσα στην Εκκλησία ΣΟΥ, για να μην πέσουν θύματα του Αντιχρίστου. Δώσε μου τις χάρες και προστάτεψε μέ με την Πανοπλία της Δυνάμης ΣΟΥ, για να σταθώ απέναντι στις κακές πράξεις που μπορεί να διαπράττονται στο Άγιο Όνομά ΣΟΥ. Ικετεύω για το Έλεός ΣΟΥ και ορκίζομαι την πίστη μου την κάθε στιγμή για το Άγιο Όνομά ΣΟΥ.”

Σηκωθείτε χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ εναντίον αυτού του κακού και του θηρίου, από το στόμα του οποίου θα βγουν οι αισχρότητες και ψέματα.

Προσέξτε για αλλαγές στη Μετουσίωση του Σώματος και του Αίματος ΜΟΥ. Αν τα λόγια αλλάζονται έτσι ώστε θα αρνούνται την ύπαρξη του Σώματός ΜΟΥ στη Θεία Ευχαριστία, τότε πρέπει να υπερασπιστείτε τη Θεία Υπόσχεσή ΜΟΥ: Αυτός που τρώει το Σώμα ΜΟΥ και πίνει το Αίμα ΜΟΥ θα έχει την αιώνια ζωή.

Να είστε γενναίοι, χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ. Προσευχηθείτε για τη δύναμη που θα χρειαστείτε, όταν η πίστη σας και η υπακοή σας θα δοκιμαστεί πέρα από την αντοχή.

Σας αγαπώ και προστατεύω ολή την ώρα. Από την Ιερή Προστασία ΜΟΥ θα επωφεληθούν μόνο αυτοί από εσάς που έχουν πράα καρδιά και ταπεινή ψυχή.

Να προσεύχεστε για όλους τους χειροτονημένους υπηρέτες ΜΟΥ παντού, για να μην απορρίψουν το Φως της Αλήθειας υπέρ του πνεύματος του σκότους που θα κάνει την εμφάνησή του στην Εκκλησία ΜΟΥ.

Ο Σωτήρας και Προστάτης σας

Ιησούς Χριστός

28/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.