ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Παναγία: Ωρα για το ΥΙΟ ΜΟΥ να παραδώσει το Δώρο του Θείου Ελέους

Mήνυμα 238 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου του 2011, στις 10:40

 

Παιδί Μου, για το ΥΙΟ ΜΟΥ πλησιάζει ο χρόνος για να παραδώσει το Δώρο του Θείου Ελέους. Ως εκ τούτου κι εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στη δική σου αποστολή σωτηρίας των ψυχών. Δεν μπορείς να επιτρέψεις για απόσπαση της προσοχής που θα πάρει τα μάτια σου από το πιο σημαντικό καθήκον – την εξάπλωση της μετάνοιας.

Οι Ουρανοί χαίρονται, επειδή αυτό το Θείο Δώρο σύντομα θα παραδοθεί από την αγνή Αγάπη που ο ΥΙΟΣ Μου έχει στην Καρδιά ΤΟΥ για όλες τις ψυχές. Παιδί Μου, καθώς αυτή η δουλειά γίνεται πιο έντονη, ο πονηρός θα εξακολουθεί να σε βασανίζει μέσω διαφορετικών ανθρώπων και σε κάθε ευκαιρία. Έχεις λάβει εντολή να σιωπήσεις και να επικεντρωθείς μόνο στο ΥΙΟ Μου.

Εσύ, παιδί Μου, διορίστηκες μόνο να μεταφέρεις με εξαιρετικά λεπτομερώς την επιθυμία του ΥΙΟΥ Μου να μιλήσει με την ανθρωπότητα σ’ αυτούς τους καιρούς. Να είσαι γενναία και θαρραλέα, επειδή αυτή η Ιερή Ααποστολή θα πετύχει. Αυτό είχε προβλεφθεί τόσο πολύ καιρό πριν και σου έχει δοθεί κάθε είδους διεύθυνση από τον ουρανό. Σε καθοδηγούν όλοι οι άγιοι, διότι έχουν συγκεντρωθεί σε πλήρη ισχύ για να διασφαλίσουν πως αυτή η Ιεραποστολή δε θα αποτύχει, ούτε μπορεί να αποτύχει. Πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς όταν τα πράγματα φαίνονται απελπιστικά, γιατί αυτό είναι μια απάτη,με την οποία θα έρθεις αντιμέτωπη μέσω του έργου του απατεώνα.

Εγώ, η αγαπημένη Μητέρα σου, συνεργάζομαι μαζί σου όλη την ώρα. Χάρη σε Μένα συνέβη που ήσουν έτοιμη να έρθεις μπροστά στον Αγαπημένο ΥΙΟ Μου. Οι χάρες που σου δόθηκαν είχαν σκοπό να επιτρέψουν στην ψυχή τον καθαρισμό με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να εργαστείς για το Σωτήρα της ανθρωπότητας.

Αυτό ήταν μέσω του Πολύτιμου ΥΙΟΥ Μου που έχεις επιληφθεί μπροστά στην Αγία Τριάδα. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές Ιεραποστολές από τότε που ο ΥΙΟΣ Μου στάλθηκε για να εξαγοράσει τον κόσμο από την αμαρτία.

Ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποκλίσεις από αυτήν την Ιεραποστολή. Επίσης δεν μπορείς υποκύψεις στον πειρασμό να φύγεις. Προσευχήσου πάντα σε Μένα, τη Μητέρα σου, για την προστασία.

Η Αγαπημένη Μητέρα σου

Η Βασίλισσα των Ουρανών

Μητέρα του Ελέους

02/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.