ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η παγκόσμια ομάδα, η οποία κατέστρεψε το τραπεζικό σας σύστημα θα καταρρεύσει

Μήνυμα  241 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου του 2011, στις 19:00

 

Αγαπημένη κόρη ΜΟΥ, από ΜΕΝΑ προέρχεται η Αληθινή Ζωή, η μόνη ζωή, που ο άνθρωπος θα χρειαστεί ποτέ, από εδώ στην αιωνιότητα.

Παιδιά, πρέπει να γνωρίζετε, ότι αυτή η τρομερή σύγχυση που βλέπετε γύρω σας, δε θα διαρκέσει πολύ.

Ο Θεός, ο Αιώνιος Πατέρας ΜΟΥ, δε θα επιτρέψει να υποφέρουν ακόμη περισσότερο τα πολύτιμα παιδιά ΤΟΥ. Εσείς, παιδιά ΜΟΥ, είστε θύματα έργου του απατεώνα. Αυτός που ελέγχει την παγκόσμια ομάδα, αποδυναμώνεται. Οι δυνάμεις του θα καταστραφούν από τη δύναμη του Πατέρα ΜΟΥ. Αυτή η ομάδα, η οποία εσκεμμένα κατέστρεψε τα τραπεζικά σας συστήματα για να σας κάνει ζητιάνους, θα καταρρεύσει. Δεν πρέπει να ανησυχείτε, επειδή το Χέρι του Πατέρα ΜΟΥ θα πέσει στους κακούς μεθόδους τους.

Προσευχηθείτε έτσι ώστε όλες αυτές τις εξαπατημένες ψυχές, που δουλικά παραμένουν με την πονηρία, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ομάδας, να μετανοήσουν κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Παιδιά, δεν μπορείτε ποτέ να εγκαταλείψετε την ελπίδα. Χάρη στην αγάπη σας για τον Ύψιστο Θεό θα επιστρέψετε στην αγκαλιά της οικογένειάς σας. Η Ευλογημένη Αγία Τριάδα είναι το σπίτι σας, παιδιά. Όσοι από εσάς θα δεχθούν αυτό το γεγονός, κι αυτό θα γίνει μέσω της μετάνοιας, θα κληρονομήσουν την Ένδοξη Εποχή του Παραδείσου στη Γη.

Να ΜΟΥ έχετε πάντα εμπιστοσύνη. Προσφέρτε τις ανησυχίες, τα προβλήματά σας και τους φόβους σε ΜΕΝΑ. Επιτρέψτε ΜΟΥ να ανακουφίσω τον πόνο και τα βάσανά σας. Αυτό δε θα διαρκέσει τώρα πάρα πολύ, όταν ο κόσμος θα βρεί την ανακούφιση στα οδυνηρά βάσανα που υποστείτε σ’ αυτούς τους χρόνους.

Ποτέ μην χάνετε την ελπίδα. Εμπιστευτείτε ΜΕ. Προσευχηθείτε για χάρες για να σας κάνουν πιο ισχυρότερους. Βάλτε τα κεφάλια σας στους Ώμους ΜΟΥ και αφήστε την Ειρήνη ΜΟΥ να καλύψει τις ψυχές σας. Μόνο τότε μπορείτε να καταλάβετε την Αλήθεια της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ένδοξης υπόσχεσης της Αιώνιας Ζωής.

Ο Ιησούς σας

Σωτήρας της ανθρωπότητας

04/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.