ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Δαιμονική κατοχή και η αμαρτία του μίσους

Μήνυμα 243 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου του 2011, στις 18:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι ΕΓΩ καθημερινά ξαναζώ τη σταύρωσή ΜΟΥ. Ο πόνος και τα βάσανα που ανέχομαι προκαλούνται από τις αμαρτίες που διαπράττονται από ανθρώπους σε κάθε δευτερόλεπτο της μέρας. Βιώνω στιγμές βαθιάς θλίψης όταν βλέπω εκείνες τις ψυχές που ΜΕ προσβάλλουν πάρα πολύ μέσω της αμαρτίας του μίσους.

Το μίσος εμφυτεύτηκε στις καρδιές πολλών και είναι το αποτέλεσμα προγραμματισμένης επίθεσης μόλυνσης του σατανά. Πολλοί άνθρωποι μιλούν για δαιμονική κατοχή σαν να ήταν εύκολο να εντοπιστεί. Τόσα πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ κατέχονται από το σατανά. Δεν χρειάζεται να τους δει κανείς σε σπασμούς για να υπάρχει παρουσία ενός δαίμονα.

Αυτός, ο εχθρός της ανθρωπότητας, χρησιμοποιεί τους δαίμονές του για να επιτίθενται στα παιδιά ΜΟΥ. Εκείνες που βρίσκονται στο σκοτάδι γίνονται εύκολη λεία, επειδή προσελκύουν την παρουσία του κακού.

Παιδιά, είναι πολύ δύσκολο να αποσυρθείτε, όταν πέσετε μια φορά στην κατοχή. Αυτά τα άτυχα παιδιά, μέσα από πονηρή και χειραγωγική μάστιγα του πονηρού, θα μολύνουν στη συνέχεια άλλες ψυχές. Κι έτσι συνεχίζεται.

Το κακό συνήθως παρουσιάζεται σαν να ήταν καλό. Θα είναι δύσκολο να το διακρίνετε, εκτός από το γεγονός ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις μολυσμένης ψυχής από τη φύση δε θα είναι ταπεινού χαρακτήρα. Εκείνοι ποτέ δε θα είναι γενναιόδωρης καρδιάς. Μπορεί να φαίνονται γενναιόδωροι, αλλά πάντα θα υπάρχει εκεί κάποια παγίδα. Αυτή η παγίδα πάντα θα συνίσταται στο να σας βάζουν άβολες απαιτήσεις.

Κρατηθείτε μακριά από τέτοιες ψυχές. Προσευχηθείτε γι’ αυτές. Μην τους αφήστε να σας ρουφήξουν μέσα στην αμαρτία. Να είστε πάντα προσεκτικοί ενώπιον του απατεώνα, διότι αυτός είναι παντού σ’ αυτούς τους καιρούς.

Πάντα να προσεύχεστε για να κρατήσετε τέτοιο κακό σε απόσταση. Η προσευχή θα αποδυναμώσει τη λαβή του και τη δύναμή του, καθώς και θα σας προστατεύσει.

Να έχετε το σατανά και τα κακά του έργα ως μια μεταδοτική ασθένεια. Πάρτε κάθε προφύλαξη για να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή μ’ εκείνους που μεταφέρουν τη νόσο. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχετε επιλογή, ως εκ τούτου εξοπλιστείτε με αγιασμένο νερό, ευλογημένο Σταυρό και ένα μετάλλιο του Αγίου Βενέδικτου. Αυτά θα κρατήσουν τους δαίμονες σε απόσταση.

Αυτοί είναι οι καιροί, παιδιά, που πρέπει να περιβάλλετε τον εαυτό σας και τα σπίτια σας με ευλογημένα αντικείμενα, τα οποία είναι αγιασμένα. Πολλοί αισθάνονται ντροπή από το φόβο μήπως γελοιοποιηθούν όταν θα τους δουν με τέτοια πράγματα, αλλά αυτά θα σας προστατεύουν στα σπίτια σας και είναι μεγάλη ανακούφιση κατά τη διάρκεια της προσευχής.

Να θυμάστε ότι δαίμονας δε ζει μόνο στην κόλαση, αλλά τώρα η κυριαρχία του θεμελιώθηκε ισχυρά επάνω στη Γη. Η προσευχή είναι το μόνο πράγμα που τον τρομάζει και τον κάνει αδύνατο.

Παιδιά, η προσευχή θα σας υποστηρίζει στους καιρούς που έρχονται.

Ο Αγαπών Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

06/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.