ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πολλοί θα υποφέρουν τον πόνο του Καθαρτηρίου ως τιμωρία

Μήνυμα 245 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου του 2011, στις 15:32

 

Παιδιά, ακούστε την επείγουσα έκκλησή ΜΟΥ για να αφιερώσετε τον εαυτό σας στην Αμόλυντη Καρδιά της Αγαπημένης Μητέρας ΜΟΥ.

Εκείνη, η Μεσίτρια όλων των χαρίτων, έχει διοριστεί για να σας φέρει στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ, προκειμένου να σωθεί η ανθρωπότητα από τον όλεθρο που την περιμένει σε περίπτοση που θα αποτύχει να αποκολληθεί από τα έργα του σατανά.

Είναι πλέον επείγουσα ανάγκη να προσεύχεστε δυνατά όλοι σας για τη σωτηρία των ψυχών. Όλες οι ψυχές θα σταθούν μπροστά ΜΟΥ και για πολλές απ’ αυτές θα είναι δύσκολο αυτό. Πολλοί θα υποφέρουν τον πόνο του Καθαρτηρίου, αλλά αυτό θα είναι ο μόνος δρόμος τους προς την Αιώνια Σωτηρία. Είναι πολύ καλύτερα να το καταλάβει κανείς ακόμη εν ζωή επάνω στη Γη, παρά να το βιώσει μετά το θάνατο. Οι ψυχές αυτές, όταν αντέξουν αυτή τη τιμωρία, θα καθαριστούν και θα είναι έτοιμες να μπουν στο νέο ΜΟΥ Παράδεισο επί της Γης. Μόνο οι καθαρές ψυχές θα είναι σε θέση να μπουν εκεί. Πρέπει να σας παροτρύνω να αποδεχτείτε αυτό το Δώρο, και να Το καλωσορίσετε με τη δύναμη του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Αλλά να το ξέρετε και να το αναγνωρίσετε τι είναι αυτό – ο δρόμος για την Αιώνια Ζωή. Ευκαιρία να καταλάβετε το Θείο Έλεός ΜΟΥ.

Τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε τις ψυχές σας. Αν αναζητήσατε τη συγχώρεση για τις αμαρτίες σας πριν από την Προειδοποίηση, θα πρέπει να προσεύχεστε για τους άλλους. Εκείνοι θα χρειαστούν τη δύναμη.

Να προσεύχεστε με το Ροζάριο του Θείου Ελέους κάθε μέρα από εδώ και πέρα. Όλοι σας. Αυτό θα βοηθήσει να σωθούν αυτές οι φτωχές ψυχές που μπορεί να πεθάνουν από το σοκ κατά τη διάρκεια αυτού του υπερφυσικού Γεγονότος. Αυτό θα παρουσιαστεί τώρα στον κόσμο σύντομα.

Ποτέ μην χάνετε την ελπίδα, παιδιά. Πιστέψτε ΜΕ όταν λέω ότι σας αγαπάω. Σας φέρνω Αυτό το Δώρο από Αυτή την Αγάπη.

Ο Αγαπών Σωτήρας σας

09/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.