ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πρώτα θα εμφανιστούν σημάδια στον ουρανό – ο ήλιος θα περιστρέφεται

Μήνυμα 247 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου του 2011, στις 16:00

 

Προσευχές, και μάλιστα πολλές απ’ αυτές, είναι αναγκαίες για να βοηθήσουν τώρα να σωθούν οι ψυχές. Εσύ, κόρη ΜΟΥ, πρέπει να προετοιμάσεις την οικογένειά σου και να πεις σ’ εκείνους που χρειάζονται το Μεγάλο ΜΟΥ Έλεος για να είναι έτοιμοι.

Για άλλη μια φορά, πρώτα θα εμφανιστούν σημάδια στον ουρανό. Πολλοί άνθρωποι θα συνέλθουν και θα δώσουν προσοχή όταν δουν τις αλλαγές στον ουρανό. Θα είναι μάρτυρες του γυρίσματος του ήλιου, όπως ποτέ πριν. Στη συνέχεια θα δουν το Σταυρό. Αυτό θα συμβεί λίγο πριν τη σύγκρουση των αστεριών στον ουρανό και όταν οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ακτίνες του Θείου Ελέους θα καλύψουν τη Γη.

Θα προκύψει η σιωπή, ώστε η κάθε ψυχή θα είναι σε κατάσταση απόλυτης ιδιωτικότητας, όταν θα έρθει μπροστά ΜΟΥ. Πες στα παιδιά ΜΟΥ τι να προσέξουν, γιατί δεν πρέπει να φοβούνται. Αυτό δεν είναι ένα Γεγονός για εκφοβισμό. Αντ’ αυτού, θα πρέπει όλοι να καλωσορίσετε αυτή τη συνάντηση.

Όλα τα παιδιά ΜΟΥ πρέπει να αποδεχθούν ότι είμαι ΕΓΩ, που στέκομαι μπροστά τους. Δεν πρέπει να σκέφτονται ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου, γιατί δεν είναι. Είναι η αρχή μιας νέας περιόδου στην εποχή που όλα τα παιδιά ΜΟΥ θα μάθουν επιτέλους την Αλήθεια.

Χαίρομαι και νιώθω μεγάλη τρυφερότητα προς κάθε ψυχή που μπορεί να συγχωρεθεί, αν εκείνες θα ΜΟΥ επιτρέψουν να τους δώσω αυτό το Δώρο.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε τώρα για όλες τις ψυχές, ειδικά για εκείνες, που θα είναι τόσο γεμάτες από φόβο, που δε θα είναι αρκετά δυνατές για να δεχτούν το ΔΙΚΟ ΜΟΥ Χέρι του Ελέους.

Ο Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

11/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.