ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η δική σας στιγμή της δόξας μπροστά στα Μάτια ΜΟΥ – η δική σας στιγμή της σωτηρίας

Μήνυμα 248 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου του 2011, στις 16:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο διαχωρισμός από ΜΕΝΑ είναι επώδυνος, ειδικά για εκείνους που ΜΕ γνωρίζουν.

Οι ψυχές, όταν μόλις μια φορά θα δουν την Αγάπη που έχω γι’ αυτές, θα θεωρούν μετά τον πόνο του διαχωρισμού ως πολύ δύσκολος να αντέξουν. Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο όταν οι ψυχές, που δηλώνουν ότι ΜΕ αγαπούν, βρίσκονται μετά το θάνατο στο Καθαρτήριο λόγω της αμαρτίας.

Παρόλο που όλες οι ψυχές στο Καθαρτήριο θα πάνε τελικά στον Παράδεισο, ο πόνος του διαχωρισμού από ΜΕΝΑ είναι οδυνηρός και θλιβερός.

Για πολλές ψυχές που πιστεύουν στο Θεό, η ίδια η αναφορά της κόλασης φέρνει βάσανο στις καρδιές τους. Έπειτα αυτοί που διαπιστώνουν πως οι ψυχές τους πρέπει να καθαριστούν στο Καθαρτήριο, αισθάνονται επίσης μια αθλιότητα, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να κατανοηθεί απ’ αυτούς που ζουν σήμερα.

Παιδιά, ο χρόνος σας στη Γη είναι τόσο σημαντικός, διότι σ’ αυτήν την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να καθαρίσετε τις ψυχές σας μέσω νηστείας και μετάνοιας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον καιρό, όσο μπορείτε ακόμη, για να σώσετε τις ψυχές σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει πάντα να αναζητάτε την ταπεινότητα για τη διασφάλιση, ότι παραμένετε μικροί στα Μάτια ΜΟΥ, διότι μόνο ένας μικρός μπορεί να περάσει τις στενότερες πύλες του Παραδείσου.

Συνεπώς, καλωσορίστε το δώρο του Καθαρτηρίου που θα σας προσφερθεί κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης, αν θα πρέπει να καθαριστείτε, ως τιμωρία για τις αμαρτίες τους. Παιδιά, δε χρειάζεται να περιμένετε το θάνατο, για να βιώσετε αυτήν την κάθαρση. Είστε ευλογημένοι, παιδιά, γιατί καμία ουλή της αμαρτίας δε θα παραμείνει στις ψυχές σας. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στη Νέα Εποχή Ειρήνης, για την οποία μιλούσα. Εκεί θα παρθούν όλα τα παιδιά ΜΟΥ, τα οποία θα αναζητούν τη συγχώρεση για τις αμαρτίες κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Ανοίξτε τις καρδιές σας και καλωσορίστε ΜΕ όταν έρθω σε σας στην ερχόμενη Προειδοποίηση, όταν θα μπορέσετε να ΜΕ αγκαλιάσετε. Επιτρέψτε ΜΟΥ να σας αγκαλιάσω και να σας συγχωρήσω τις αμαρτίες σας, έτσι ώστε να γίνετε τελικά ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ με το σώμα, μυαλό και ψυχή, με απόλυτη αφοσίωση, την οποία χρειάζομαι από εσάς.

Αυτή θα είναι η δική σας στιγμή της δόξας μπροστά στα Μάτια ΜΟΥ. Τότε θα είστε έτοιμοι για το δεύτερο στάδιο, όταν θα μπορείτε να ενταχθείτε στους αδελφούς και στις αδελφές σας στο Νέο Παράδεισο στη Γη, όπως έχει δημιουργηθεί στην αρχή από το Θεό, το Δημιουργό των πάντων.

Θα γίνει αυτός το νέο και νόμιμο σπίτι σας για 1000 χρόνια. Να αναμένετε την έλευσή ΜΟΥ με αγάπη, ελπίδα και χαρά. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Να χαίρεστε. Θα έρθω για άλλη μια φορά για να σας σώσω από τον εχθρό της ανθρωπότητας. Αυτή τη φορά, η δύναμή του είναι τόσο εξασθενημένη, που θα του είναι δύσκολο να αρπάξει τις ψυχές αυτών, που θα ΜΕ δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες στη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Ο Ιησούς σας

Ο Σωτήρας της ανθρωπότητας

12/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.