ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Θεός Πατέρας ζητάει από τα παιδιά ΤΟΥ να ενωθούν στην προσευχή

Μήνυμα 251 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου του 2011, στις 11:00

 

Κόρη ΜΟΥ, έρχομαι σήμερα για να συγκεντρώσω μαζί τα πολύτιμα παιδιά ΜΟΥ και όλους όσους πιστεύουν σε ΜΕΝΑ, για να προσεύχονται ενωμένοι για τη σωτηρία όλων των ψυχών στη Γη.

Είναι επιθυμία ΜΟΥ να αποδείξετε την άπειρη αγάπη σας για την Ευλογημένη Αγία Τριάδα, δείχνοντας ταπεινότητα στην αμοιβαία αγάπη, έτσι ώστε η αμαρτία να μπορεί να συγχωρεθεί σε όλη την ανθρωπότητα.

ΕΓΩ Είμαι ο Θεός της Δικαιοσύνης, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαι ο Θεός της Αγάπης και του Ελέους. Η Πατρική Θεία Αγάπη ΜΟΥ για σας αντικατοπτρίζεται στην ελεήμων Καλοσύνη ΜΟΥ. Τέτοια είναι επίσης η πρόθεσή ΜΟΥ να σώσω όλες τις ψυχές στη Γη σ’ αυτούς, όπως γνωρίζετε, τους έσχατους καιρούς. Μην φοβάστε, παιδιά. Η πρόθεσή ΜΟΥ δεν είναι να σας τρομάξω, αλλά να σας αγκαλιάσω με την Αγάπη ΜΟΥ προς όλα τα παιδιά ΜΟΥ, η οποία συμπεριλαμβάνει τα πάντα.

Καλώ όλα τα παιδιά ΜΟΥ, ειδικά αυτές τις ψυχές γεμάτες αγάπη για ΜΕΝΑ, τον Δημιουργό σας, για να ενωθούν μαζί με τους αδελφούς και τις αδελφές τους, και να ξεσηκωθούν εναντίον του κακού στον κόσμο.

Παιδιά, ο σατανάς και ο κάθε δαίμονας από την κόλαση περιπλανώνται τώρα στη γη κατά τη διάρκεια αυτών των έσχατων καιρών, στην εξέγερση εναντίον ΜΟΥ. Είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, διώκοντας τις ψυχές και οδηγώντας τις στα πρόθυρα της τρέλας.

Η επιρροή του πονηρού είναι αισθητή αυτόν τον καιρό σχεδόν από τον καθέναν από σας. Αυτό συμβαίνει, επειδή η ύπαρξή ΜΟΥ και του ΥΙΟΥ ΜΟΥ έχει αμφισβητήθηκε, απορρίφθηκε και εγκαταλείφθηκε, έτσι που τώρα το σκοτάδι καλύψει τον κόσμο σας. Μην αναγνωρίζοντας την αλήθεια για τη Δημιουργία σας σ’ αυτή τη Γη εσείς, αγαπημένα ΜΟΥ παιδιά, γίνατε άθελά σας ο στόχος για τον σατανά.

Μπορείτε να παρατηρήσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, από τότε που αυτή η μαστίγα έχει κυριαρχήσει τον κόσμο σας. Οι δολοφονίες, το μίσος, απέχθεια για τη διακήρυξη της Δόξας ΜΟΥ ή για την αναγνώριση της Ύπαρξής ΜΟΥ, οι πολέμοι, οι διώξεις, η απληστία, η λαγνεία για την εξουσία και η ηθική διαφθορά. Όλη αυτή η κακία προκλήθηκε στον κόσμο σας από το σατανά και διαδίδονται από τους αμαρτωλούς, τόσο ανοικτούς στις ψευδείς, άδειες υποσχέσεις του.

Εκείνος, ο σατανάς δελεάζει κυρίως τους διψασμένους για δύναμη αμαρτωλούς και τους αδύναμους στην πίστη. Μετά την παραπλάνηση, τους κατέχει. Αυτοί, με τη σειρά τους, μολύνουν άλλους και προκαλούν τρομερό πόνο, βασανίζοντας τους αδελφούς και τις αδελφές τους.

Εσείς, αγαπημένοι ΜΟΥ πιστοί, καλείσθε τώρα από ΜΕΝΑ να σηκωθείτε και να υπερασπίζετε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να σωθεί. Μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Πρώτον, με την συνεχής προσευχή, και δεύτερον, με τη διάδοση του Υπεραγίου Λόγου ΜΟΥ. Η προσευχή όχι μόνο που α βοηθήσει να σώσει την ανθρωπότητα από την κόλαση και την πλήρη εγκατάλειψη από ΜΕΝΑ, αλλά επίσης θα κάνει πιο ήπιο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ Χέρι της τιμωρίας. Αυτό το Χέρι της τιμωρίας θα πέσει, και μην έχετε εδώ καμία αμφιβολία, επάνω στους κακούς αμαρτωλούς, οι οποίοι επέτρεψαν στο πνεύμα του σκότους να ελέγχει τη συμπεριφορά τους προς εκείνους τους αθώους, απ’ αυτούς εξαρτώμενους ανθρώπους, επάνω στους οποίους ασκούν τον έλεγχο.

ΕΓΩ, ο Θεός Πατέρας, καλώ από τον Ουρανό τα παιδιά ΜΟΥ για να ακούσουν την έκκλησή ΜΟΥ, όταν σας παροτρύνω για άμεση δράση. Ενωθείτε στην προσευχή, λέγοντας τα εξής:

«Ύψιστε Θέε, στο Όνομα του Αγαπημένου ΣΟΥ ΥΙΟΥ, του Ιησού Χριστού, τον οποίον θυσίασες για να σώσεις εμάς, φτωχά παιδιά ΣΟΥ από τις φλόγες της κόλασης, εισάκουσε την προσευχή μας. Επίτρεψε μας να προσφέρουμε τις ταπεινές θυσίες μας και να αποδεχτούμε τις δοκιμασίες και τα βάσανά μας ως μέσο απόκτησης της σωτηρίας για όλες τις ψυχές στη διάρκεια της Προειδοποίησης.

ΣΕ ικετεύουμε να συγχωρήσεις τους αμαρτωλούς, στους οποίους είναι δύσκολο να γυρίσουν πίσω και αποδεχόμαστε τη Στοργική Καλοσύνη ΣΟΥ, για να προξενήσουμε πως οι απαραίτητες θυσίες, που ΕΣΥ θα θεωρήσεις ως κατάλληλες,  θα τους απολυτρώσουν στα Αγία Μάτια ΣΟΥ.»

Όταν προσεύχεστε σε ΜΕΝΑ, τον Επουράνιο Πατέρα σας, τον Ύψιστο Θεό, Δημιουργό του σύμπαντος και της ανθρωπότητας, ΕΓΩ θα εισακούσω την προσευχή σας και θα δώσω τη συγχώρεση σε όλες εκείνες τις ψυχές, για τις οποίες προσεύχεστε.

Σας ευχαριστώ, αγαπημένα ΜΟΥ παιδιά, για την αναγνώριση της Θείας Κλήσης ΜΟΥ από τον Ουρανό. Σας ευχαριστώ για την ταπεινότητα των καρδιών σας για την αναγνώριση της Φωνής ΜΟΥ, όταν μιλάω.

Να θυμάστε ότι ΕΓΩ Είμαι ο Ωκεανός της Αγάπης και σας αγαπάω όλους με πατρική τρυφερότητα. ΕΓΩ προσπαθώ μονάχα να σώσω τον καθέναν από εσάς από τη λαβή του πονηρού, έτσι ώστε να μπορούμε να ενωθούμε ως μια Αγία Οικογένεια.

Ο Θεός, ο Αιώνιος Πατέρας

15/11/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.