ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η μετάβαση στο Νέο Παράδεισο θα είναι ταχεία και χωρίς πόνο

Μήνυμα 279 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2011, στις 12:45

 

Έρχομαι σήμερα σε σένα με μεγάλη χαρά στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ ως Γαμπρός σου. Εσύ, κόρη ΜΟΥ, αποδέχτηκες αυτήν την πιο ιερή επιθυμία να ενταχθείς σε ΜΕΝΑ για τη σωτηρία των ψυχών.

Λόγω της ταπεινής υπακοής σου, θα αναμένονται πολλά από σένα. Ο φόβος θα εξαφανιστεί, καθώς κινείσαι προς τα εμπρός ως αποτέλεσμα του ειδικού κληροδοτήματός ΜΟΥ – να αφιερώσεις τη ζωή σου για τη φλογερή επιθυμία ΜΟΥ να σώσω την ανθρωπότητα από τα βάθη της κόλασης.

Η εργασία σου, που καθοδηγείται από το Θείο Χέρι ΜΟΥ, είναι τώρα εντελώς αγιασμένη και απαλλαγμένη από κάθε είδους παρέμβαση του πονηρού.

Δε θα σε βασανίζουν άλλο αμφιββολίες, αλλά να ξέρεις αυτό: Ο Λόγος ΜΟΥ προς εσένα θα παραβιάζεται και θα κομματιάζεται. Θα γίνει κάθε προσπάθεια να μολυνθούν αυτά τα Ιερά Μηνύματα, ακόμη και από εκείνους, που πρεσβεύουν, ότι ΜΕ ξέρουν.

Τα βάσανά σου θα είναι αποδεκτά από σένα από εδώ και πέρα με την πλήρη παράδοση και χαρά στην ψυχή σου. Η δύναμή ΜΟΥ, που σου δόθηκε μέσω της δύναμης του Αγίου Πνεύματος, θα σε εκπλήξει. Θα σηκωθείς με απόλυτη πεποίθηση της καρδιάς και με ήρεμη, αλλά αποφασιστική εμπιστοσύνη, για να διαδίδεις το Λόγο ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Κανένας άνθρωπος δε θα σε σταματήσει και δεν μπορεί να σε σταματήσει σ’ αυτό το έργο. Κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει σ’ αυτήν την πιο ιερή, αγνή κλήση από τον Ουρανό.

Εσύ, κόρη ΜΟΥ, είσαι έτοιμη να γίνεις μια σανίδα σωτηρίας γι’ αυτές τις χαμένες στην έρημο ψυχές. Αυτές θα απαντήσουν στην έκκληση αυτών των Μηνυμάτων, δεν έχει σημασία το πόσο σκληρυμένες είναι οι καρδιές τους. Πολλοί δε θα ξέρουν, γιατί αυτό τους συμβαίνει. Αυτό θα γίνει μέσω της δύναμης του Αγίου Πνεύματος, που θα ανάψει στις ψυχές τους τη φλόγα της αγάπης και της χαράς, που θα τους φέρει σε ΜΕΝΑ μέσα από αυτές τις επείγουσες εκκλήσεις ΜΟΥ, να επιστρέψουν τα παιδιά ΜΟΥ πίσω στην Ιερή Αγκαλιά ΜΟΥ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου σ’ αυτήν την ειδική αίτηση να γίνεις Νύφη ΜΟΥ στην τελική Ενότητα με ΜΕΝΑ. Η συμφωνία αυτή, όταν ΜΟΥ παραδίνεις πλήρως την ψυχή σου, θα ΜΟΥ δώσει την ελευθερία που χρειάζομαι, για να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτή την Ιεραποστολή, για την οποία επιλέχθηκες.

Πήγαινε τώρα πολύτιμη κόρη ΜΟΥ, και βοήθησέ ΜΕ να εκπληρώσω την υπόσχεσή ΜΟΥ για την ανθρωπότητα. Η επιστροφή ΜΟΥ θα γίνει, για να διεκδικήσω τα πολύτιμα παιδιά ΜΟΥ και να τα πάρω στην νέα Εποχή της Ειρήνης. Λόγω του δώρου σου για ΜΕΝΑ αυτή η μετάβαση στο Νέο Παράδεισο θα είναι ταχεία και χωρίς πόνο.

Πες στα παιδιά ΜΟΥ, ότι η καρδιά ΜΟΥ είναι φουσκωμένη με χαρά σ’ αυτήν την περίοδο, όταν πλησιάζει ο εορτασμός της Γέννησής ΜΟΥ.

Σας αγαπάω.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας και Λυτρωτής σας
Ιησούς Χριστός

11/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.