ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Θεός Πατέρας: Η υπόσχεση της ασυλίας για όσους απορρίπτουν τον Ιησού

Μήνυμα 280 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:30

 

Πολύτιμη κόρη ΜΟΥ, σ’ ευχαριστώ για την απάντηση σ’ αυτήν τη σημαντική έκκληση από τη Βασιλεία των Ουρανών, όταν σου ζήτησα να αποδεχτείς τη μυστικιστική ένωση με τον Πολύτιμο ΥΙΟ ΜΟΥ τον Ιησού Χριστό.

ΕΓΩ Είμαι παρών στον ΥΙΟ ΜΟΥ τον Ιησού, όπως ο Ίδιος είναι μέσα ΜΟΥ ενωμένος με την Αγάπη του Αγίου Πνεύματος. Η ψυχή σου, ως εκ τούτου, είναι πλέον συνυφασμένη με ΔΙΚΗ ΜΟΥ και όλα θα γίνουν πολύ πιο σαφής για σένα.

Παιδί ΜΟΥ, διαμορφώθηκες σε πλάσμα, που ΕΓΩ επιθυμώ να γίνεις πλήρως άξια αυτής της Θείας Αποστολής. Σου δόθηκαν τα δάκρυα της Θείας Παρέμβασης, ώστε να μπορείς να αναγνωρίσεις αμέσως αυτήν τη νέα απρόσμενη κλήση. Τώρα, που έχεις χύσει τόσα πολλά σου δάκρυα, μην κλαις άλλο, γιατί από τώρα και στο εξής μόνο ευτυχία θα βασιλεύει στην ψυχή σου.

Κόρη ΜΟΥ, ΜΕ θλίβει, πως κανένας πια δεν ΜΕ αναγνωρίζει στον κόσμο. Πολλοί ΜΕ έχουν ξεχάσει εντελώς. ΕΓΩ για τόσα πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ δε σημαίνω τίποτα.

Πρέπει να ΜΕ βοηθήσεις κόρη ΜΟΥ, όταν αποκαλύπτω την Παρουσία ΜΟΥ, έτσι ώστε να είμαι αναγνωρισμένος μέσω της προσευχής.

Παρακαλώ, προσευχηθείτε, για να αποδεχτεί όλη η ανθρωπότητα το Δώρο της Νέας Ζωής, το οποίο θα τους δοθεί τώρα από τον Αγαπημένο ΥΙΟ ΜΟΥ τον Ιησού Χριστό.

Κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά την ανησυχία ΜΟΥ γι’ αυτές τις ψυχές, που απορρίπτουν ΕΜΕΝΑ ή την Ύπαρξη του Σωτήρα, που έστειλα στον κόσμο.

Αυτές οι φτωχές ψυχές, τόσο γεμάτες με λογικές εξηγήσεις, που χρησιμοποιούνται για την αλαζονική απόρριψη της Ύπαρξής ΜΟΥ, είναι για ΜΕΝΑ χαμένες αυτή τη στιγμή. Η μόνη σωτηρία τους (δεδομένου ότι πολλοί θα απορρίψουν την προσφορά του Θείου Ελέους κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης) θα είναι μέσω της προσευχής αυτών των παιδιών, που αγαπούν τον Πατέρα.

Τόσοι πολλοί, που δεν ΜΕ δέχονται, εξακολουθούν να ξέρουν πολύ λίγα για ΜΕΝΑ. ΕΓΩ Είμαι Θεός της Πατρικής Αγάπης, ο Επουράνιος Πατέρας, που προσέχει το κάθε από τα παιδιά ΜΟΥ. Το δυνατό, το αδύναμο, το άρρωστο, το καλό και το κακό. Κανείς δεν εξαιρείται από την άπειρη Αγάπη ΜΟΥ, ανεξάρτητα από το πόσο μαύρη είναι η ψυχή του.

Σας καλώ παιδιά, προσευχηθείτε σε ΜΕΝΑ στο Όνομα του ΥΙΟΥ ΜΟΥ, ως εξιλέωση για όλες τις αμαρτίες της ανθρωπότητας.

Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ θα αγκαλιάσει τώρα όλη την ανθρωπότητα, και όταν θα περάσει ο Φωτισμός της Συνείδησης, οι προσευχές σας θα είναι σε αυτό το στάδιο πραγματικά απαραίτητες. Παιδιά, οι προσευχές σας θα βοηθήσουν να σώσω εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι θα συνεχίσουν πεισματικά να απορρίπτουν το Έλεος, που ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ θα τους δείξει.

Παιδιά, η επίσημη υπόσχεσή ΜΟΥ για όλους εσάς, που ΜΕ καλείτε στο Όνομα του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΜΟΥ του Ιησού Χριστού για να σώσω τους αδελφούς και τις αδελφές σας, είναι ότι θα τους δοθεί άμεση ασυλία. Στον καθέναν από εσάς, που θα δεσμευτεί για ολόκληρο μήνα της προσευχής γι’ αυτές τις ψυχές, θα δοθούν ιδιαίτερες Χάρες. Εδώ είναι αυτό, που σας ζητώ να λέτε:

«Ω Ουράνιε Πατέρα, μέσω της Αγάπης του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΣΟΥ του Ιησού Χριστού, Του Οποίου το Πάθος στο Σταυρό μας λύτρωσε από την αμαρτία, σώσε παρακαλώ όλους εκείνους, που εξακολουθούν να απορρίπτουν το Χέρι του Ελέους ΤΟΥ. Γέμισε τις ψυχές τους, Αγαπητέ Πατέρα, με την απόδειξη της Αγάπης ΣΟΥ.
ΣΕ ικετεύω, Ουράνιε Πατέρα, εισάκουσε την προσευχή μου και σώσε αυτές τις ψυχές από την αιώνια καταδίκη. Μέσα από το Έλεός ΣΟΥ επίτρεψέ τους να είναι πρώτοι που θα εισέλθουν στη Νέα Εποχή Ειρήνης στη Γη. Αμήν.»

Ο Ουράνιος Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός

11/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.