ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σταυροφορία της Προσευχής (13) – Η προσευχή με παράκληση για ασυλία

(απόσπασμα του Μηνύματος 280, 11/12/2011)

Δόθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2011, στις 15:33

Προσευχή, που δόθηκε από το Θεό Πατέρα στη Μαρία του Θείου Ελέους με την έκκληση να προσευχόμαστε για εκείνους, που θα απορρίψουν το Έλεος του Ιησού, το οποίο θα τους παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

 

„Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ θα αγκαλιάσει τώρα όλη την ανθρωπότητα, και όταν θα περάσει ο Φωτισμός της Συνείδησης, οι προσευχές σας θα είναι σε αυτό το στάδιο πραγματικά απαραίτητες. Παιδιά, οι προσευχές σας θα βοηθήσουν να σώσω εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι θα συνεχίσουν πεισματικά να απορρίπτουν το Έλεος, που ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ θα τους δείξει.

Παιδιά, η επίσημη υπόσχεσή ΜΟΥ για όλους εσάς, που ΜΕ καλείτε στο Όνομα του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΜΟΥ του Ιησού Χριστού για να σώσω τους αδελφούς και τις αδελφές σας, είναι ότι θα τους δοθεί άμεση ασυλία. Στον καθέναν από εσάς, που θα δεσμευτεί για ολόκληρο μήνα της προσευχής γι’ αυτές τις ψυχές, θα δοθούν ιδιαίτερες Χάρες. Εδώ είναι αυτό, που σας ζητώ να λέτε:

 

«Ω Ουράνιε Πατέρα, μέσω της Αγάπης του Αγαπημένου ΥΙΟΥ ΣΟΥ του Ιησού Χριστού, Του Οποίου το Πάθος στο Σταυρό μας λύτρωσε από την αμαρτία, σώσε παρακαλώ όλους εκείνους, που εξακολουθούν να απορρίπτουν το Χέρι του Ελέους ΤΟΥ. Γέμισε τις ψυχές τους, Αγαπητέ Πατέρα, με την απόδειξη της Αγάπης ΣΟΥ. ΣΕ ικετεύω, Ουράνιε Πατέρα, εισάκουσε την προσευχή μου και σώσε αυτές τις ψυχές από την αιώνια καταδίκη. Μέσα από το Έλεός ΣΟΥ επίτρεψέ τους να είναι πρώτοι που θα εισέλθουν στη Νέα Εποχή Ειρήνης στη Γη. Αμήν.» 

Ο Ουράνιος Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός”

11/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.