ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Δεν μπορώ να αντέξω τη σκέψη για εκείνες τις ψυχές, που τις σέρνει ο σατανάς στην κόλαση

Μήνυμα 282 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου του 2011, στις 20:15

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, επειδή πλησιάζει η Προειδοποίηση, οι προετοιμασίες είναι σημαντικές για όλους τους πιστούς ΜΟΥ.

Όλοι αυτοί οι πιστοί πρέπει να προσεύχονται δυνατά για τη συγχώρεση των αμαρτιών τους, για να αποφύγουν τον πόνο του Καθαρτηρίου, τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο θα βιώσουν αμέσως μετά την Προειδοποίηση για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε γι’ αυτούς, που θα είναι συγκλονισμένοι, όταν δουν την κατάσταση της ψυχής τους, όταν οι αμαρτίες τους θα τους αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Πρέπει να κατανοήσουν, ότι οι αμαρτίες τους πρέπει να αποκαλυφθούν, πριν μπορέσουν να καθαριστούν από κάθε αμαρτία, ώστε να μπορούν να μπουν στο Νέο ΜΟΥ Παράδεισο πάνω στη Γη – στη Νέα Εποχή Ειρήνης, Αγάπης και Ευτυχίας, που κάθε ένα από τα παιδιά ΜΟΥ πρέπει να κληρονομήσει.

Η Καρδιά ΜΟΥ είναι γεμάτη χαρά, επειδή φέρνω αυτό το Μεγάλο Δώρο για την ανθρωπότητα. Ωστόσο παραμένει η θλίψη ΜΟΥ εξαιτίας αυτών, που θα απορρίψουν απλά την ευκαιρία της νέας ζωής.

Παιδιά, χρειάζομαι τόσες πολλές προσευχές, ώστε να μπορεί να σταματηθεί ο σατανάς από το να κλέβει τις ψυχές τους. Εκείνος θα συνεχίσει να το κάνει αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δεν μπορώ να αντέξω τη σκέψη για εκείνες τις ψυχές, που θα τραβηχτούν από ΜΕΝΑ, ουρλιάζοντας και κλοτσώντας στη διαμαρτυρία, καθώς εκείνος και τα τσιράκια του θα τους σέρνουν στην άβυσσο της Κόλασης.

Βοηθήστε ΜΕ παιδιά να το αποτρέψω αυτώ μέσω των προσευχών σας.

Παιδιά, οι ψυχές αυτές πρέπει να απορρίψουν κατηγορηματικά το σατανά και τους δρόμους του, άμα είναι να εισέλθουν στο Nέο Παράδεισο. Θα πρέπει είτε να στραφούν σε ΜΕΝΑ πρόθυμα, είτε καθόλου.

Έχουν δύο επιλογές, το Νέο Παράδεισο στη Γη ή την άβυσσο της αιώνιας καταδίκης στην παρέα του σατανά.

Ποτέ μην αμφιβάλλετε για την ύπαρξη της κόλασης, παιδιά. Να ξέρετε, ότι κάθε μαυρισμένη ψυχή, μετά το θάνατο σύρεται από τους δαίμονες του σατανά στην κόλαση και βασανίζεται για όλη την αιωνιότητα. Παρ’ όλες τις υποσχέσεις του, ο σατανάς δημιούργησε φρικτή κατάσταση βασανιστηρίων για τέτοιες ψυχές. Λόγω του μίσους του για την ανθρωπότητα, οι ψυχές αυτές θα υποφέρουν πέρα από την αντοχή τους. Ωστόσο πρέπει να το υποφέρουν για όλη την αιωνιότητα.

Δεν ξέρουν αυτές οι ψυχές τι φέρνουν υποσχέσεις του σατανά;

Δεν ξέρουν, ότι ο πλούτος, η φήμη και ο σαγηνευτικός υλισμός θα δημιουργήσουν ένα φανερό μονοπάτι κατευθείαν στην αγκαλιά του πονηρού;

Ξυπνήστε όλοι σας, ενώ μπορείτε ακόμη. Σώστε τους εαυτούς σας και αυτούς τους φτωχούς, ασύνετους αμαρτωλούς από αυτό το τρομερό τέλος της ύπαρξής σας.

Δεν έχετε πολύ χρόνο.

ας η προσευχή γι’ αυτές τις ψυχές θα αρχίσει σήμερα.

Ο Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

13/12/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.