ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Τελευταίες ημέρες του σατανά: σαν σφήκα, όταν πεθαίνει, το τσίμπημα θα είναι το πιο επώδυνο

Mήνυμα 346 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου του 2012, στις 15:30

 

Κόρη ΜΟΥ, παρακαλώ να θυμάστε, ότι ο άνθρωπος έχει μόνο να κοιτάει γύρω του για να γνωρίσει, ότι οι μεγάλες αλλαγές συνέβησαν στον κόσμο.

Κανονικά καθημερινά γεγονότα δε φαίνονται πλέον τα ίδια. Οι απολαύσεις που σας παρείχαν – παιδιά – οικονομικά οφέλη, έχασαν τη λάμψη τους. Δεν προσελκούν πλέον. Είναι χρωματισμένες με μια μάσκα της ανυπαρξίας.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρετε, ότι αυτό είναι η μαστίγα του αντίχριστου και η παρουσία του στη Γη, που ρίχνει αυτές τις σκιές;

Αυτός, ο σπόρος του σατανά, μολύνει κάθε επίπεδο της κοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, των στρατιωτικών δυνάμεων, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των ανθρωπιστικών οργανώσεων, ακόμη και των εκκλησιών σας.

Ούτε ένας τομέας δεν έχει γλιτώσει, έτσι ώστε αυτός να μπορεί να προκαλέσει πόνο στην ανθρώτητα σ’ αυτές τις τελευταίες μέρες του στη Γη.

Να θυμάστε ότι ΕΓΩ, ο Ιησούς σας, έδωσα σε σας, τους πιστούς ΜΟΥ, τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να κάνετε αυτούς τους κακούς δράστες αδύνατους.

Όσο περισσότερο αυξάνεστε στη μάχη με τη δύναμη της πίστης σας, τόσο πιο αδύναμη θα είναι η λαβή του αντίχριστου.

Προσευχή, και ειδικά οι Προσευχές της Σταυροφορίας που δίνονται σε σένα, τον αγγελιοφόρο ΜΟΥ, θα βοηθήσουν να εκδιωχθεί αυτό το κακό.

Όλο το κακό μπορεί να καταστραφεί μέσω της προσευχής. Είναι τόσο απλό.

Οι μέρες της επιβίωσης του σατανά και του στρατού του είναι μετρημένες. Ωστόσο, σαν σφήκα, όταν πεθαίνει, το τσίμπημα θα είναι το πιο επώδυνο
.

Δείξτε υπομονή και επιμονή κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμών, και εσείς, στρατέ ΜΟΥ, μέσα στην ελπίδα και εμπιστοσύνη θα πορεύεστε στην ενώτητα στις πύλες του Νέου ΜΟΥ Παραδείσου στη Γη.

Ο Σωτήρας σας ο Ιησούς Χριστός

13/02/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.