ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ, οι Δύο Μάρτυρες που αναφέρονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης

Μήνυμα 402 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου του 2012, στις 19:16

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, συνειδητοποιώ ότι ορισμένα από αυτά  τα Μηνύματα δεν έχουν νόημα για σένα, αλλά πρέπει να ΜΕ εμπιστευτείς και να ξέρεις, ότι πρέπει να αποκαλύψω το περιεχόμενο του Βιβλίου της Αποκάλυψης, έτσι ώστε οι ψυχές να ξέρουν τι να περιμένουν σ’ αυτούς τους καιρούς.

Εκείνοι από εσάς, ολιγόπιστοι, αλλά που δέχονται το Λόγο ΜΟΥ που σας δίνεται μέσω αυτού του Προφήτη, να ξέρετε ότι η ταπεινότητά σας και η επιθυμία γεννημένη από καθαρή αγάπη για ΜΕΝΑ, σας έφερε πιο κοντά στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ.

Είστε το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ. Είστε η Εκκλησία που αναφέρεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Είστε το έργο της γυναίκας που γέννησε παιδί αρσενικό, και η οποία έφυγε στην έρημο, όπου εσείς θα είστε απομονωμένοι, και παρ’ όλα αυτά ενωμένοι ως ένα για να διακηρύξετε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ και να κηρύξετε το αληθινό Ευαγγέλιο.

Η γυναίκα γεννάει την αληθινή Εκκλησία ΜΟΥ, το πιστό ποίμνιό ΜΟΥ, που δε θα παραπλανηθεί από τον Ψευδοπροφήτη.

Εσείς, η Εκκλησία ΜΟΥ, θα εγκαταλειφθείτε για 1260 ημέρες στην έρημο, όπου θα βρείτε καταφύγιο
. Αλλά με το δώρο του Αγίου Πνεύματος θα τρέφεστε με τους καρπούς της Αγάπης ΜΟΥ.

Εκείνοι θα είναι  τα πιστά μέλη των Χριστιανικών Εκκλησιών ΜΟΥ, συμπεριλαμβανομένων των χειροτονημένων υπηρετών ΜΟΥ και αυτών των πιστών ΜΟΥ, που θα απορρίψουν τον Ψευδοπροφήτη.

Θα πρέπει να ΜΕ τιμάτε μυστικά, επειδήί η Θεία Λειτουργία θα αλλάξει πέρα από την αναγνώριση σύμφωνα με τον κανόνα του Ψευδοπροφήτη.

Εσείς είστε οι αληθινοί πιστοί ΜΟΥ και όλες Χάρες του Ουρανού χύνονται πάνω από τις πολύτιμες ψυχές σας.

Πόσο σας αγαπάω, παιδιά, και πόσο ανακουφίζετε τον πόνο ΜΟΥ. Αλλά πόσος πόνος είναι στην Καρδιά ΜΟΥ λόγω εκείνων των πιστών ΜΟΥ που θα αρνηθούν να ΜΕ ακούσουν.

Θα συρθούν στο δίχτυ από τον Ψευδοπροφήτη στο σκοτάδι, και ΕΓΩ δε θα μπορέσω να τους σώσω.

Με τη δική τους θέληση θα ΜΕ χαστουκίσουν στο Πρόσωπο.

Το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ θα πρέπει να εξαπλώνει το Λόγο ανάμεσα στα άλλα ΜΟΥ παιδιά, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δε ΜΕ ξέρουν καθόλου.

Εσείς, το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ, θα πρέπει να διακηρύξετε τις Προφητείες ΜΟΥ και το Άγιο Λόγο ΜΟΥ σ’ αυτούς που δεν είναι Χριστιανοί ή οι οποίοι δε γνωρίζουν τις Δέκα Εντολές.

Η εργασία σας θα είναι να εξασφαλίσετε ότι η Αγία Γραφή θα διαβαστεί και θα κατανοηθεί.

Εναπόκειται σε σας να ενημερώσετε τον κόσμο για την πλήρη έννοια των Σφραγίδων που περιέχονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, που θα αποκαλύπτω στη Μαρία του Θείου Ελέους.

Οι Δύο Μάρτυρες από το Βιβλίο της Αποκάλυψης:

Εσείς, οι πιστοί ΜΟΥ, είστε ένας από τους Δύο Μάρτυρες, που αναφέρονται στην Αποκάλυψη, και οι οποίοι θα προστατεύονται από τον Ουρανό.

Ο Λόγος ΜΟΥ που δίνεται σε σας, το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ, μπορεί να απορριφθεί ως ένα πτώμα, αλλά ο Λόγος ΜΟΥ δε θα πεθάνει ποτέ.

Ο δεύτερος από τους Δύο Μάρτυρες θα είναι οι Εβραίοι.

Οι δύο λάμπες είναι οι Χριστιανικές Εκκλησίες ΜΟΥ, η παραδοσιακή αληθινή Εκκλησία και εκείνοι οι πιστοί ΜΟΥ, οι οποίοι θα απορριφθούν από τον Ψευδοπροφήτη.

Τα Δύο Ελαιόδεντρα είναι παλιό Ιερουσαλήμ του Ισραήλ και το Νέο Ισραήλ.

Αυτοί, οι Εβραίοι, θα ξέρουν επιτέλους ότι ΕΓΩ είμαι ο Μεσσίας και η δική τους διακήρυξη της Αλήθειας επίσης θα απορριφθεί και θα πεταχτεί από τον Ψευδοπροφήτη και τον αντίχριστο για να σαπίζει σαν πτώμα. Για άλλη μια φορά – αυτή η επίλεκτη φυλή δε θα πεθάνει.

Και οι δύο θα αισθάνονται νικημένοι, αλλά δε θα είναι αυτό το ζήτημα, επειδή εσείς θα αποτελέσετε, μαζί με όλες τις άλλες θρησκείες, τη μία αληθινή Εκκλησία – τη Νέα Ιερουσαλήμ, η οποία θα σηκωθεί από τις στάχτες.

Θα επιβιώσετε τη φοβερή, κακή μοναρχία, η οποία θα εμφανιστεί υπό τη διπλή ηγεσία του Ψευδοπροφήτη και του αντίχριστου, οι οποίοι και οι δύο θα ριχτούν στη λίμνη της φωτιάς, που είναι η Κόλαση.

Αυτή η δίωξη δεν θα διαρκέσει πολύ και θα σας δοθεί μεγάλη αντοχή και προστασία.

Η βοήθεια θα δοθεί σε εσάς και σε πολλούς ηγέτες, που θα σηκωθούν ανάμεσά σας για να σας καθοδηγήσουν μέσα από αυτήν την περίοδο.

Πολλοί από εσάς θα γίνουν άγιοι στο Νέο ΜΟΥ Παράδεισο, και έχοντας βοηθήσει στην οικοδόμηση το Κατάλοιπο της Εκκλησίας ΜΟΥ πάνω στη Γη, θα βασιλεύετε μαζί ΜΟΥ στο Νέο Ουρανό και Γη, που θα εμφανιστoύν κατά τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ.

Όσοι από εσάς δεν είστε μαζί ΜΟΥ, θα σας δοθεί πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για επιλογή.

Είτε θα είστε με τον Ψευδοπροφήτη και εναντίον ΜΟΥ είτε θα είστε μ’ ΕΜΕΝΑ.

Αν επιλέξετε το πρώτο, η ψυχή σας θα κλαπεί από τον απατεώνα. Όσο σκληρά κι αν ακούγεται αυτό, είναι Αλήθεια.

Η απόδειξη της Παρουσίας ΜΟΥ θα δοθεί σε όλα τα παιδιά του Θεού κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Προσευχηθείτε να δεχθείτε τότε την Αλήθεια ότι είμαι ΕΓΩ, ο αγαπημένος σας Ιησούς, που σας καλεί από τον Ουρανό για να ανοίξετε τα μάτια σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε, και ακούγοντας να ακούσετε πριν είναι πολύ αργά.

Ο αγαπημένος σας Ιησούς

15/04/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.