ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Στους σύγχρονους μαθητές ΜΟΥ δίνεται τεράστια αποστολή

Μήνυμα 421 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 06 μαϊου του 2012, στις 10:00

Πολυγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πολλά από τα παιδιά του Θεού πιστεύουν πως αυτοί που ζουν μια άγια  ζωή, είναι ευωοημένοι από τον Πατέρα ΜΟΥ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ψυχές, επειδή είναι άγιες και ευσεβείς, πρέπει να εργαστούν για τη σωτηρία των άλλων ψυχών.

Υπόλοιπες ψυχές είναι οι απλοί άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που ζουν πολυάσχολες ζωές με λίγο χρόνο να περνάνε στην προσευχή.

Πολλοί δεν προσεύχονται ή δεν επικοινωνούν μαζί ΜΟΥ. Μερικοί δεν πιστεύουν στο Θεό. Μερικοί πιστεύουν. Πολλές από αυτές τις ψυχές ζουν μια καλή ζωή.

Αντιμετωπίζουν τους άλλους ανθρώπους με αγάπη και καλοσύνη της καρδιάς. Βάζουν τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές τους. Δίνουν για φιλανθρωπίες. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν πηγαίνουν στην Εκκλησία, δεν λαμβάνουν τα Μυστήρια ή δεν δέχονται ότι ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, υπάρχω.

Θα πίστευε κανείς ότι, ως εκ τούτου, είναι χαμένες ψυχές. Στην πραγματικότητα δεν είναι.

Είναι παιδιά του Θεού και το Φως ΤΟΥ λάμπει μέσα από αυτά. Δεν είναι καταδικασμένα. Αγαπιούνται.

Τη στιγμή που θα τους εμφανιστεί η απόδειξη της ύπαρξής ΜΟΥ, θα ΜΕ αγκαλιάσουν αμέσως.

Μόνο εκείνες οι ψυχές που έχουν την επίγνωση των παραπόνων τους εναντίον του Πατέρα ΜΟΥ, και οι οποίες απολαμβάνουν τις ομορφιές των πονηρών και κακών αμαρτιών, είναι χαμένες.

Εκείνοι πο δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να διεπράξουν θανάσιμη αμαρτία, και των οποίων οι ψυχές είναι τόσο μαυρισμένες, επειδή διακατέχονται από το σατανά, πρέπει να ξεφύγουν από αυτό το τρομερό σκοτάδι. Δε θα είναι αρκετά δυνατοί για να το κάνουν.

Θα θεωρούν σχεδόν αδύνατο να ζητήσουν τη βοήθειά ΜΟΥ. Μπορούν να σωθούν μόνο μέσω των προσευχών των αγίων και ευσεβών πιστών ΜΟΥ.

Στους σύγχρονούς μαθητές ΜΟΥ δίνεται τεράστια αποστολή, ίση μ’ εκείνη που δόθηκε στους Αποστόλους ΜΟΥ όταν ανέβηκα στον Ουρανό, αλλά πιο επείγον.

Ο ρόλος σας, πιστοί ΜΟΥ, είναι να προετοιμάσετε αυτών των ψυχών για το Νέο ΜΟΥ Παράδεισο, μέσω των προσευχών σας. Πι προσευχές μπορούν να τους κάνουν να μετανοήσουν.

Το Έλεός ΜΟΥ είναι τόσο μεγάλο που θα συγχωρήσω τέτοιους αμαρτωλούς μέσω της γενναιοδωρίας των άλλων πιστών υπηρετών ΜΟΥ, μέσω του πόνου και των προσευχών τους.

Μην ξεχνάτε ποτέ για τη δύναμη των προσευχών σας. Αυτή η δύναμη είναι ένα δώρο για εσάς, έτσι ώστε να μπορείτε να σώζετε τις ψυχές των αδελφών σας.

Να θυμάστε ότι ο Αιώνιος Πατέρας ΜΟΥ αγαπάει όλους τους αμαρτωλούς. Αλλά υπάρχει μεγάλη χαρά και τρέχουν δάκρυα χαράς μπροστά σε κάθε μαυρισμένο και χαμένο αμαρτωλό που έχει σωθεί από τις φλόγες της κόλασης.

Ο αγαπημένος σας Ιησούς

06/05/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.