ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Παιδιά, πηγαίνετε και ανοίξτε τα μάτια σας και να ακούτε, να ρωτάτε και να μελετάτε όλα αυτά που παρουσιάζονται σε σας στο Όνομα του Θεού

Μήνυμα 429 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 12 Μαϊου του 2012, στις 10:00

Παιδί Μου, καθώς ο βρυχηθμός του σατανά και τους δαίμονές του γίνεται πιο δυνατός, και η ένταση των κραυγών τους ακούγεται στον Ουρανό, πρέπει να προειδοποιήσω τα παιδιά του Θεού να ανοίξουν τα μάτια.

Κοιτάξτε γύρω σας, και τι βλέπετε;

Οι ταραχές, διαμάχες, απελπισία και καταπολεμήσεις. Όλα αυτά έχουν αναφλεγεί από τα κακά πνεύματα που περιβάλλουν την ανθρωπότητα.

Έχουν απελευθερωθεί από την κόλαση, και ο αριθμός τους είναι τεράστιος. Ούτε για μια στιγμή δε θα μειώσουν τα βασανιστήρια τους που διασκορπίζουν από το μίσος που έχουν για όλα τα παιδιά του Θεού.

Αυτοί οι πεσμένοι άγγελοι ζήλευαν όταν ο Πατέρας Μου, ο Ύψιστος Θεός, δημιούργησε την ανθρωπότητα και το σύμπαν.

Η υπερηφάνεια και η αποστροφή τους οδήγησαν στην πτώση τους και ρίχτηκαν στην κόλαση.

Οδηγούνται από το σατανά, και το μίσος τους φανερώθηκε όταν έφερα στον κόσμο τον ΥΙΟ του Ανθρώπου, το Σωτήρα της ανθρωπότητας. Το μίσος τους για Μένα, ξεπερνά όλα όσα είναι γνωστά στην ανθρωπότητα.

Εγώ, ως Βασίλισσα όλων των Αγγέλων – αυτό τους οδήγησε σε αναταραχή. Ήξεραν ότι δε θα υπήρξε επιστροφή στη Θεία Ιεραρχία.

Για να πληγώσουν το Θεό,  τον αγαπημένο Μου Πατέρα, θέλουν να καταστρέψουν αυτό που είναι κοντά στην Καρδιά ΤΟΥ, τα πολύτιμα και αγαπημένα ΤΟΥ παιδιά.

Με την παραπλάνηση των παιδιών ΤΟΥ, μέσα από τους πειρασμούς της αμαρτίας, κλέβουν τις ψυχές τους.

Ο Πατέρας Μου δε θα ανέχεται αυτήν την κακία και η ώρα είναι κοντά, όταν αυτοί οι πεσμένοι άγγελοι θα ριχτούν οριστικά στο καμίνι. Αυτοί το ξέρουν αυτό.

Υπό την ηγεσία του σατανά πληθαίνουν τώρα τα σχέδιά τους και κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας προκαλούν χάος στον κόσμο.

Τα παιδιά του Θεού πρέπει να γνωρίζουν ότι το σχέδιό τους είναι να αρπάξουν ό, τι είναι πολύτιμο για το Θεό, τον Παντοδύναμο Πατέρα.

Γι’ αυτό ο πρώτος στόχος τους στη Γη είναι οι Αγίες Εκκλησίες ΤΟΥ.

Όταν διεισδύουν τις Εκκλησίες του Θεού, διεισδύουν τα παιδιά του Θεού.

Ξυπνήστε παιδιά σε ό, τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για να ευλογηθείτε με Χάρες να αναγνωρίσετε το κακό, όταν σας παρουσιάζεται ως μέρος των σχεδίων του Θεού τη στιγμή που δεν είναι.

Θα απαιτήσει ισχυρή πίστη και αποδοχή της Αλήθειας που περιέχεται σ’ αυτά τα Μηνύματα από τον Ουρανό για να παραμείνετε στον πραγματικό δρόμο προς την Αιώνια Ζωή.

Παιδιά, η Αιώνια Ζωή πρέπει να καλωσοριστεί και δεν πρέπει ποτέ να απορριφθεί υπέρ των ψεύτικων υποσχέσεων.

Αυτές οι ψεύτικες υποσχέσεις παρουσιάζονται στον κόσμο σ’ αυτούς τους καιρούς από εκείνους που οδηγούν τα έθνη σας και οι οποίοι ίσως είναι υπό την επιρροή του βασιλιά του ψέματος.

Παιδιά, πηγαίνετε και ανοίξτε τα μάτια σας και να ακούτε, να ρωτάτε και να μελετάτε αυτό που παρουσιάζεται σε σας στο Όνομα του Θεού.

Η Αγαπημένη σας Βασίλισσα της Ειρήνης
Η Μητέρα της Σωτηρίας

12/05/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.