ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο θρόνος του κλάπηκε. Η δύναμή του όχι

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου του 2013, στις 21:20

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, καταδικάστηκα σε θάνατο για δεύτερη φορά. Η προσβολή της απόφασης στη Ρώμη, που είδες σήμερα, ΜΕ κόβει στα δύο.

Όταν στεκόμουν μπροστά στους εκτελεστές ΜΟΥ, κατηγορούμενος για αίρεση και για το ότι τόλμησα να διακηρύττω την Αλήθεια, οι απόστολοί ΜΟΥ έφυγαν και δεν μπορούσε κανείς να τους βρει πουθενά. Εκείνοι που ΜΕ ακολουθούσαν και δέχτηκαν τη Διδασκαλία ΜΟΥ, ΜΕ πρόδωσαν, όταν ο Λόγος ΜΟΥ αμφισβητήθηκε από εκείνους που βρίσκονταν στην εξουσία. Άρχισαν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους σε ΜΕΝΑ και άρχισαν να αμφιβάλλουν για ΜΕΝΑ.

Μερικοί από τους πιστούς ΜΟΥ πίστεψαν ότι διέπραξα το έγκλημα της αιρέσεως, για την οποία κατηγορήθηκα, και θεώρησαν ότι αυτή η κατηγορία είναι δικαιολογημένη. Τόσο ισχυροί ήταν οι κατήγοροί ΜΟΥ – άντρες σε υψηλές θέσεις, ντυμένοι με εξωτικές στολές, οι οποίοι βάδιζαν και μιλούσαν από τη θέση πραγματικής εξουσίας – έτσι, που μόνο οι λίγοι δεν τους πίστευαν.

ΜΕ ανέκριναν, προκαλούσαν, χλεύαζαν, ταπείνωναν, γελούσαν μαζί ΜΟΥι και χλεύαζαν επειδή έλεγα την Αλήθεια. Οι άνθρωποι έπεφταν στα γόνατα μπροστά σ’ αυτούς τους ηγεμόνες – άνδρες με ισχυρές επιρροές, των οποίων η αρχή δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Η Φωνή ΜΟΥ έγινε σαν ψίθυρος ανάμεσα στους βρυχηθμούς των κατηγόρων ΜΟΥ.

– Ερετικός! – φώναζαν. Είπαν ότι μιλούσα τη γλώσσα του πονηρού, ότι βλασφημούσα εναντίον του Θεού και ότι ήθελα να καταστρέψω την εκκλησία τους. Και μ’ αυτόν τον τρόπο ΜΕ δολοφόνησαν εν ψυχρώ.

Τώρα, όταν προσπαθώ να διαδώσω τη Φωνή ΜΟΥ, δε θα είναι διαφορετικά. Όταν προσπαθώ να προειδοποιήσω όλα τα παιδιά του Θεού τι γεγονότα έρχονται – γεγονότα για τα οποία μιλούσα σε σένα, κόρη ΜΟΥ, για τα τελευταία δύο χρόνια – ο Λόγος ΜΟΥ θα αντιμετωπιστεί με περιφρόνηση. Ο Λόγος ΜΟΥ θα αμφισβητηθεί. Θα παρεισφρήσουν οι αμφιβολίες και για μια ακόμη φορά οι απόστολοί ΜΟΥ θα φύγουν και θα ΜΕ αφήσουν στους λύκους.

Μην κάνετε το λάθος, επειδή η Αλήθεια έχει αποκαλυφθεί σε σας. Σας είπα, πιστοί ΜΟΥ, με ποιο τρόπο θα εξαπατηθείτε. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για σας, επειδή θα αμφισβητείτε την αξιοπιστία αυτού του απατεώνα, που κάθεται στο Σπίτι του Πατέρα ΜΟΥ.

Ο αγαπημένος ΜΟΥ Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ διώχθηκε και έφυγε, όπως προειπώθηκε. ΕΓΩ δεν όρισα αυτό το άτομο, που ισχυρίζεται ότι έρχεται στο Όνομά ΜΟΥ.

Αυτός, ο Πάπας Βενέδικτος, θα καθοδηγήσει τους πιστούς ΜΟΥ προς την Αλήθεια. ΕΓΩ δεν τον εγκατέλειψα και τον κρατάω κοντά στην Καρδιά ΜΟΥ και του δίνω την παρηγοριά που χρειάζεται σ’ αυτή την τρομερή στιγμή.

Ο θρόνος του κλάπηκε. Η δύναμή του όχι.

Ο Ιησούς σας

13/03/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.