ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πολλοί δε θα είναι αρκετά ισχυροί, ώστε να πολεμήσουν ενάντια στην άμβλωση, ευθανασία και γάμο ατόμων του ίδιου φύλου

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου του 2013, στις 18:20

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, οι εχθροί του Θεού θα ξεσηκωθούν τώρα σε μεγάλο αριθμό, σε κάθε έθνος, για να καταδικάσουν τους Νόμους του Θεού.

Θα εμφανιστούν πολλοί νέοι νόμοι, που θα εισαχθούν σε κάθε χώρα και σε κάθε εκκλησία. Οι περισσότεροι από αυτούς τους νόμους θα είναι ενάντια στις Διδασκαλίες που καθορίζονται στην Αγία Γραφή. Κάθε είδος αμαρτίας θα νομοθετηθεί και το σκοτάδι του θηρίου θα καλύψει τον κόσμο. Όσοι θα αντιτίθενται σ’ αυτούς τους νόμους θα απορριφθούν ως δύστροποι και δαιμονισμένοι. Οι φωνές τους θα πνιγούν από εκείνους που έχουν αποδεχθεί την κοσμικότητα, σαν να επρόκειτο για μια αυθεντική θρησκεία. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε πνευματικό επιχείρημα για να επιβάλουν τους άθλιους νόμους τους και θα πλανήσουν πολλούς, επειδή θα χρησιμοποιήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ως εργαλείο για τον έλεγχο των άλλων.

Πολλοί δε θα είναι αρκετά ισχυροί, ώστε να πολεμήσουν ενάντια στην άμβλωση, ευθανασία και γάμο ατόμων του ίδιου φύλου. Και τότε, όταν αυτοί οι νόμοι θα εφαρμοστούν, η Καθολική Εκκλησία θα ανακοινώσει τον ανασχηματισμό για την αναγνώριση όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων και όλων των θρησκειών. Έπειτα θα ακολουθήσει μια τρομερή διαίρεση μεταξύ εκείνων που είναι ευλογημένοι με το χάρισμα της ενόρασης, που τους δόθηκε από το Άγιο Πνεύμα, και εκείνων, των οποίων η μόνη επιθυμία είναι η αγάπη του εαυτού τους και οι οποίοι απορρίπτουν το Θεό. Βλέπουν το Θεό και τη Διδασκαλία ΜΟΥ ως εμπόδιο για να ζουν αυτό, που πιστεύουν ότι είναι ένας ελεύθερος τρόπος ζωής.

Ισχυρή, ελίτ, παγκόσμια οργάνωση που έχει διεισδύσει σε κάθε γωνιά του κόσμου, σχεδιάζει νέους νόμους για την Εκκλησία και συνωμοτεί για την ανατροπή των ηγετών, και οργανώνει πολέμους, που θα φέρουν τον όλεθρο. Είναι τόσο γεμάτοι υπερηφάνεια και τόσο δεμένοι με τη σατανική κολακεία, που πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι. Ωχ, πόσο θα πρέπει να υποφέρουν για τις κακές πράξεις τους. Και τότε, όταν θα αποκτήσουν την πεποίθηση ότι μπορούν να ελέγχουν τους άλλους και να επιβάλουν τα πονηρά σχέδιά τους, θα χτυπηθούν από το Χέρι του Πατέρα ΜΟΥ. Θα τους δοθεί μόνο τόσος χρόνος για να γυρίσουν. Μετά θα στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου και θα καταστρέφουν ο ένας τον άλλο. Τέτοιος θα είναι ο βαθμός του πόνου τους, που ακόμη και προς το τέλος δε θα είναι αρκετός για να τους κάνει να δουν τι τους περιμένει, αν θα συνεχίσουν να είναι δεσμευμένοι με τον πονηρό.

Πολλοί άνθρωποι, αυτοί που δεν είναι από το Θεό, σχεδόν δε θα παρατηρήσουν αυτό που συμβαίνει γύρω τους. Μόνο όταν η ελευθερία τους θα είναι περιορισμένη, θα ξεσηκωθούν ανοιχτά ενάντια στις αδικίες μέσα στα έθνη τους. Τότε θα συνειδητοποιήσουν τη φρίκη που δημιουργήθηκε, επειδή το Φως του Θεού έχει σβήσει. Στη θέση Του θα είναι το σκοτάδι, η κενότητα, η πείνα και η έλλειψη αγάπης. Μόνο τότε ο άνθρωπος θα φωνάζει για το Έλεος του Θεού. ΕΓΩ θα είμαι εκεί, περιμένοντας να τους παρηγορήσω και να σώσω τις άθλιες, φοβισμένες ψυχές τους.

Ο Ιησούς σας

15/04/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.