ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο αντίχριστος θα είναι από την Ανατολή, και όχι από τη Δύση

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου του 2013, στις 12:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο κόσμος ετοιμάζεται για την είσοδος του αντίχριστου. Εκείνος περιποιείται από ορισμένες ισχυρές πολιτικές δυνάμεις για να κάνει τη μεγάλη είσοδό του.

Ο αντίχριστος θα είναι από την Ανατολή, και όχι από τη Δύση, αλλά θα αγαπηθεί, θα τιμάται και θα λατρεύεται τόσο από την Ανατολή όσο και τη Δύση – καθώς και σε κάθε γωνιά της Γης. Θα ξεκινήσει ως εξής:

Με τη βοήθεια των εχθρών του Θεού ο αντίχριστος γρήγορα θα επιφέρει έναν πόλεμο μεταξύ δύο χωρών, που κυβερνιούνται από δύο πεισματικούς και ισχυρούς ηγέτες. Οι πόλεμοι αυτοί θα κλιμακωθούν και μετά θα εξαπλωθούν και σε άλλες χώρες. Όταν η απειλή θα γίνει τόσο σοβαρή, ώστε να αρχίζει να επιρεάζει τα πιο ισχυρά έθνη, θα ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

Από το πουθενά – θα βγει το θηρίο. Και με μια ικανότητα που θα εντυπωσιάσει τον κόσμο, θα θέσει ένα τέλος στους πολέμους. Θα έχει ισχυρή φωνή. Θα είναι ιδιαίτερα ευφυής και θα δημιουργήσει εντυπωσιακή και χαρισματική εικόνα. Η ομορφιά του, γοητεία και αίσθηση του χιούμορ θα είναι σαν ένας ισχυρός υπνωτικός μαγνήτης. Θα βρει μεγάλο έπαινο από τους γνωστούς ηγέτες του κόσμου και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και θα γίνει διάσημος. Η συμπεριφορά του θα εντυπωσιάσει τους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος θα τον βλέπει ως εργαλείο στη δημιουργία τπυο πλούτου, καθώς οι οικονομίες θα αναπτύσσονται.

Τόσο ξεχωριστά θα εμφανιστεί ο αντίχριστος, που τα έθνη θα φωνάζουν το ένα πάνω από το άλλο, για να τον ενθαρρύνουν να επισκεφθεί τις χώρες τους. Θα αγαπηθεί και θα αντιγράψει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια κάθε στιγμή της Αποστολής ΜΟΥ – όταν περπατούσα πάνω στη Γη. Όταν θα διδάσκει για τη σημασία της αγάπης, της ειρήνης και για τη σημασία της ενότητας μεταξύ των εθνών, θα παρατηρείται πως κάνει μεγάλα θαύματα όπου κι αν πηγαίνει. Αυτός δεν είναι ένας άνθρωπος όπως οποιοσδήποτε άλλος. Αυτός δεν είναι ένας άνθρωπος όπως οποιαδήποτε άλλη χαρισματική μαριονέτα. Το αστέρι του θα φέγγει και θα λάμπει όπως κανένα άλλο πριν απ’ αυτόν. Θα θεωρείται ως ένα πρόσωπο της παγκόσμιας ανθρωπιστικής θρησκείας. Η λεγόμενη επιτυχία αυτού του βδελύγματος θα αποδίδεται σ’ αυτόν. Όλοι θα πέσουν στα πόδια του. Παντού θα είναι τα πορτρέτα του. Θα παρατηρείται με τους αρχηγούς πολλών θρησκευτικών δογμάτων. Σύντομα θα λέγεται ότι οι άνθρωποι θα θεραπεύονται αυθόρμητα στην παρουσία του. Με τη δύναμη του σατανά θα είναι σε θέση να κάνει πράγματα που θα σοκάρουν πολλούς, και αυτά θα θεωρούνται θαυματουργά.

Μέχρι τότε, για τους ανίδεους, εκείνος θα θεωρείται ως Μεσσίας. Τότε θα υπονοήσει ότι έχει σταλεί από το Θεό για να σώσει τον κόσμο. Πολλοί στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν δέχονται την Ύπαρξή ΜΟΥ, θα πειστούν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Υιός του ανθρώπου, ο Ιησούς Χριστός. Αυτοί που θα τον τιμούν και θα κάνουν ό, τι τους ζητήσει, και εκείνοι που θα τον λατρεύουν, θα μολυνθούν με τέτοιο κακό, που οι ψυχές τους θα απορροφηθούν στο κενό, από το οποίο θα τους είναι αδύνατο να βρουν το δρόμο πίσω.

Αυτοί που γνωρίζουν την Αλήθεια της Διδασκαλίας ΜΟΥ θα αναγνωρίσουν αυτή την απάτη, που θα τοποθετηθεί ενώπιον του ανθρώπινου γένους, και δε θα ξεγελαστούν από αυτό το βδέλυγμα. Εκείνοι που λένε ότι γνωρίζουν το Θεό, και είναι συνειδητοί Χριστιανοί, θα αδυνατούν να κατανοήσουν την Υπόσχεσή ΜΟΥ της επιστροφής. Όταν θα επιστρέψω, αυτό θα είναι για να Κρίνω. Ποτέ δε θα περπατήσω πάνω στη Γη για δεύτερη φορά. Παρ ‚όλες τις γνώσεις τους για τις Διδασκαλίες ΜΟΥ, εκείνοι δεν καταλαβαίνουν τι είπα. Τώρα τους το υπενθυμίζω. Δε θα περπατήσω στη σάρκα. Κάθε άνθρωπος που λέει ότι είναι ΕΓΩ, είναι ψεύτης.

Ο Ιησούς σας

26/04/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.