ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Οι παγανιστικές πρακτικές σας θα σας οδηγήσουν στην Κόλαση

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση
Δόθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου του 2013

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, η μαστίγωση που υποφέρω αυτόν τον καιρό δεν είναι μόνο λόγω της εισερχόμενης προδοσίας ΕΜΟΥ μέσα στην ίδια την Εκκλησία ΜΟΥ, αλλά έχει να κάνει και με τα ψεύτικα, παγανιστικά είδωλα που ΜΕ αντικαταστούν στο σημερινό κόσμο.

Ο παγανισμός αυξάνεται πολύ γρήγορα και αγκαλιάζεται ως μια νέα δημοφιλής κουλτούρα, μια εναλλακτική λύση για την πίστη στον Έναν Αληθινό Θεό. Παίρνει πολλές μορφές. Το πιο σημαντικό, θα παρουσιαστεί ως αβλαβής διασκέδαση για όσους αναμειγνύονται με τις πρακτικές της «νέας εποχής» και ως ένα σημαντικό μέρος της προσωπικής ανάπτυξης – μια μορφή ανθρωπισμού και αγάπης του εαυτού.

Ο παγκόσμιος παγανισμός έχει προλεχθεί για τους έσχατους καιρούς και πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να τον δουν έτσι όπως είναι. Είναι αγάπη του εαυτού και ψεύτικων θεών στους οποίους πολλοί θέτουν την πίστη τους για τα λεγόμενα μαγικά οφέλη που πιστεύουν ότι έχουν να προσφέρουν.

Πολλοί οι οποίοι ψάχνουν για παραλλαγές για να γεμίσουν το κενό στις ψυχές τους, το κάνουν με την λατρεία αγαλμάτων του Βούδα, τα οποία έγιναν κέντρο της ζωής τους, των σπιτιών τους και των χώρων εργασίας τους. Εφησυχάζονται από μια αίσθηση πνευματικής ηρεμίας όταν εξασκούν παγανιστικές πρακτικές της «νέας εποχής» όπως γιόγκα, ρέικι και λεγόμενο διαλογισμό. Λίγο αργότερα θα νιώθουν μια βαθιά λαχτάρα και θα συνεχίζουν να πιστεύουν σε όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις που δόθηκαν από εκείνους, που ασκούν αυτό το βδέλυγμα. Γιατί αυτό είναι ακριβώς αυτό – μια μορφή αποκρυφισμού που τυφλώνει εκατομμύρια ψυχές στην Αλήθεια για το Θεό.

Να ξέρετε πως οποιοδήποτε δόγμα – «νέας εποχής» ή άλλο, που σας υπόσχεται μεγάλη πνευματική άνεση, και το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας ενδυναμώσει για εγωιστικούς σκοπούς – ποτέ δε θα μπορούσε να έρθει από το Θεό. Οποιοδήποτε δόγμα που υπαγορεύει να τιμάτε τέτοια αγάλματα, που δεν είναι του Θεού, ή που σας ζητάει να συμμετάσχετε σε τέτοιες πρακτικές που περιλαμβάνουν αποκρυφιστικά στοιχεία, πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος. Δεν ξέρετε τι κάνουν όλα αυτά στις ψυχές σας, στο μυαλό και το σώμα σας; Τα καταστρέφουν.

Τόσες πολλές ψυχές μολύνονται από τέτοιες πρακτικές, που ανοίγουν την πόρτα της ψυχής σας και αφήνουν το σατανά και τους δαίμονες του να σας καταβροχθίσουν. Αυτές – μην ξεγελιέστε – είναι πολύ ισχυρές πρακτικές, με την έννοια ότι προσελκύουν τα πονηρά πνεύματα. Η χρήση των καρτών ταρώ, γιόγκα, ρέικι και συγκεκριμένες μορφές διαλογισμού που αγκαλιάζουν παγανιστικές πρακτικές, θα σας μολύνουν. Με τον καιρό μπορεί να αρρωστήσετε και να πέσετε σε μαύρη απελπισία γιατί τα πνεύματα του κακού θα εισέρθουν στις ζωές σας και θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε.

Αυτά είναι τα σημάδια σατανικών επιρροών στον κόσμο και πολλοί δαίμονες παρουσιάζονται σαν άγγελοι φωτός. Αυτό εξηγεί γιατί κάποιοι, που παθαίνουν εμμονή με τις κάρτες των αγγέλων και οι οποίοι δέχονται τους λεγόμενους αναληφθέντες δασκάλους, σ’ αυτή την κουλτούρα των αγγέλων, αγκαλιάζουν το πνεύμα του κακού που παρουσιάζεται ως αβλαβής διασκέδαση.

Η άλλη μορφή παγανισμού έγκειται στην πρακτική της αθεΐας. Όσοι από εσάς είναι περήφανοι για τον αθεϊσμό τους, και οι οποίοι μπορούν να ασκούν αξιοπρεπή ζωή με την έννοια να φέρεστε στους άλλους με ευγένεια και αγάπη, σεβόμενοι τους γείτονες σας, να ξέρετε ότι η Βασιλεία του Θεού δεν είναι δική σας. Δεν μπορώ να σας δεχτώ ποτέ στη Βασιλεία ΜΟΥ όταν αφήσετε την τελευταία σας πνοή, ανεξάρτητα από το πώς αυτό θα σπαράξει την Καρδιά ΜΟΥ. Αν δεν ΜΕ ικετεύετε να σας δεχτώ προτού πεθάνετε, δεν μπορώ να σας βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να παρέμβω στην ελεύθερη σας βούληση. Οποιοσδήποτε σας πει πως η αθεΐα δεν έχει σημασία, είναι ψεύτης. Η Αλήθεια είναι ότι μόνο όσοι ΜΕ δέχονται και αναγνωρίζουν το Θεό, μπορούν να εισέρθουν στη Βασιλεία ΜΟΥ.

Τόσοι πολλοί από εσάς που ζουν συγχυσμένες ζωές και πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά, έχουν πολλά να μάθουν. Για αυτό ο Πατέρας ΜΟΥ επέτρεψε να λάβει χώρα η Προειδοποίηση, γιατί χωρίς αυτήν πολλές ψυχές θα είχαν βυθιστεί στις φλόγες της Κολάσεως.

Να είστε ευγνώμονες που σας δίνεται η Αλήθεια, γιατί μόνο πολύ λίγοι από τους καθορισμένους υπηρέτες ΜΟΥ κηρύττουν για τους κινδύνους των αμαρτωλών ζωών που ζείτε σήμερα και τις ολέθριες συνέπειες που θα επιφέρουν.

Οι παγανιστικές πρακτικές σας θα σας οδηγήσουν στην κόλαση. Η αθεΐα θα σας απομακρύνει από ΕΜΕΝΑ. Μόνο η μετάνοια θα σας σώσει. Ακούστε και δεχτείτε την Αλήθεια, όσο και αν σας φαίνεται περίεργη και θα σας δοθεί το δώρο της Αιώνιας Ζωής – μιας ζωής που λαχταράτε να έχετε τώρα αλλά ποτέ δε θα γίνει δική σας αν συνεχίζετε να πιστεύετε σε ψεύτικους θεούς και αν ΜΕ απορρίπτετε, ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό. Η επιλογή είναι μόνο δική σας. Κάνεις δεν μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς, γιατί ο Θεός σας έδωσε την ελεύθερη βούληση να επιλέξετε ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ποτέ δε θα πάρει αυτό το δικαίωμα από εσάς, ακόμα και αν επιλέξετε λάθος μονοπάτι.

Ο Ιησούς σας

03/06/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.