ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Δρόμος ΜΟΥ είναι πολύ απλός. Μπορείτε να ΜΕ ακολουθήσετε με όποιο τρόπο θέλετε, αλλά πρέπει να ΜΕ δοξάζετε στις Χριστιανικές ΜΟΥ Εκκλησίες

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου του 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, πολλοί θα ανέβουν με ενθουσιασμό σ’ αυτό το δύσκολο μονοπάτι της Αλήθειας, ακριβώς όπως ήταν στο δρόμο προς το Όρος του Γολγοθά.

Αυτό είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις και με πολλά εμπόδια. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτή η ανηφόρα θα είναι δύσκολη, αφού πολλές αντιλήψεις θα γίνουν αισθητές, ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα σας περιφρονούν που ΜΕ ακολουθείτε. Άλλοι θα προσπαθήσουν να σας σταματήσουν και θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό επιχείρημα για να σας πάρουν πίσω έτσι ώστε να φύγετε μακριά από ΕΜΕΝΑ. Άλλοι θα φωνάζουν τρομερά πράγματα και θα σας κατηγορούν ότι δεν είστε στρατιώτες του Χριστού αλλά όργανα του σατανά.

Έπειτα, σε σας, τους ιερείς και υπηρέτες ανάμεσα σας, θα σας ζητηθεί να ΜΕ αφήσετε σε αυτό το τελευταίο ανήφορο προς την κορυφή. Αυτή η ανηφόρα  θα είναι συμβολική του Δρόμου του Σταυρού.

Όλοι όσοι ΜΕ ακολουθούν, γα να βοηθήσουν να ανακαλυφθεί εκ νέου η Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ στον κόσμο σήμερα- ώπου οι άνθρωποι είναι τυφλωμένοι και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το γεγονός από τη φαντασία – θα υποστούν διαφορετικά είδη βαναυσότητας. Αυτοί, οι πιστοί υπηρέτες ΜΟΥ, θα υποφέρουν από κατηγορίες ότι ανήκουν σε αίρεση. Αυτή η συγκεκριμένη προσβολή υπονοεί ότι είναι παραπλανημένοι και δεν είναι πνευματικά υγιείς. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός ο τύπος κατηγορίας είναι σχεδιασμένος να βάλει αμφιβολίες στο μυαλό σας.

Ο Δρόμος ΜΟΥ είναι απλός – μπορείτε να ΜΕ ακολουθήσετε με όποιο τρόπο θέλετε, αλλά πρέπει να ΜΕ δοξάζετε στις Χριστιανικές ΜΟΥ Εκκλησίες, παντού γιατί δεν έχω άλλα σπίτια έξω από την Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη. Οι αιρέσεις χρησιμοποιούν άλλα σπίτια μακριά από την Εκκλησία ΜΟΥ. Όταν θα σας ζητηθεί να φύγετε από την Εκκλησία ΜΟΥ δε θα είναι διαφορετικό από τον καιρό που οι Απόστολοι ΜΟΥ, κατά την διάρκεια της παραμονής ΜΟΥ στη Γη, χρειάστηκαν να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Αγνοήστε τους χλευασμούς, την κοροϊδία, και όσους χρησιμοποιούν τις Διδασκαλίες ΜΟΥ και μετά τις αλλάζουν έτσι ώστε να απαξιώσουν τα Μηνύματά ΜΟΥ που έχουν δοθεί σ’ εσάς σήμερα.

Να σταθείτε στο ύψος σας και να βαδίζετε με αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή η μάχη θα νικήσει το κακό και τα ψέματα, που έχει σπείρει ο πονηρός, ο οποίος δημιούργησε ένα φρικτό σκοτάδι επάνω στις αθώες ψυχές που δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει.

Όσοι πιστεύουν ότι δεν έχουν τη δύναμη ή το θάρρος να συνεχίσουν, παρακαλώ μην φοβάστε, γιατί θα σας δώσω ειδικά Χαρίσματα αν πείτε αυτήν την Προσευχή της Σταυροφορίας (108) Ανεβαίνοντας το Λόφο του Σταυρού.

 

„Ιησού, βοήθα με να βρω το κουράγιο, τη γενναιότητα και το θάρρος για να σηκωθώ και για να μπορείς να με λογαριάσεις, έτσι ώστε να μπορώ να ενταχθώ στον Άγιο ΣΟΥ Στρατό και να ανέβω τον ίδιο Λόφο προς το Σταυρό, τον οποίο έπρεπε να αντέξεις για τις αμαρτίες μου.

Δώσε μου τη δύναμη να κουβαλάω το Σταυρό ΣΟΥ και το φορτίο ΣΟΥ, έτσι ώστε να μπορώ να σώσω ψυχές.

Απάλλαξέ με από την αδυναμία μου

Εξανέμισε τους φόβους μου

Σύντριψε όλες μου τις αμφιβολίες

Άνοιξε τα μάτια μου στην Αλήθεια

Βοήθησε εμένα και όλους αυτούς που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ΣΟΥ,  να κουβαλάμε το Σταυρό ΣΟΥ, να ΣΕ ακολουθούμε με ταπεινή καρδιά και με το παράδειγμα μας και άλλοι να βρουν το θάρρος να κάνουν το ίδιο.

Αμήν”

 

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

04/06/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.