ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Τα ψέματα , πολύ συχνά , έρχονται ντυμένα ως καλά πράγματα

Mήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου του 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, πόσο εύχομαι να πολλαπλασιαστεί η αγάπη σε όλο τον κόσμο, γιατί τότε ο άνθρωπος θα αγαπούσε αληθινά τον πλησίον του, όπως ο Πατέρας ΜΟΥ έδωσε εντολή και έτσι δε θα υπήρχαν πόλεμοι.

Οι πόλεμοι είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης στην πίστη στον Έναν και Αληθινό Θεό, Προκαλούνται από πόνο, μίσος και περηφάνια, όλα αυτά που προέρχονται από την δύναμη του σατανά. Όπως πολλοί άνθρωποι απομακρύνονται από το Θεό και απορρίπτουν την ανάγκη να προετοιμάσουν τις ψυχές τους για μια ζωή δοξασμένης αιωνιότητας, θα υποπέσουν σε πολλά σφάλματα. Όταν δεν μπορούν να δουν την Αλήθεια, θα είναι προκατειλημμένοι να πιστέψουν στα ψέματα. Πολύ συχνά τα ψέματα έρχονται ντυμένα ως καλά πράγματα. Μεταμφιέζονται σαν επιθυμητές πράξεις, δικαιώματα, ευχαρίστηση και σαν εναλλακτικές του τι είναι φυσικό.

Το κακό σπάνια θα αναγνωρίζεται έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι έτσι που ο σατανάς σχεδιάζει να παραπλανήσει την ανθρωπότητα. Αυτός, ο πονηρός, που οι δουλειές του φαίνονται μέσα στις λέξεις, τις πράξεις και τις ενέργειες αδύνατων ψυχών, προσέχει να μην αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό ποτέ. Αυτός, μέσω των ψυχών που μολύνει, θα φαίνεται τρυφερός, ευχάριστος και πάντα με ελκυστικό παρουσιαστικό. Τόσο πονηρός είναι, που θα οδηγήσει τους ανθρώπους να κάνουν κακές πράξεις μέσω πειρασμών και θα το πετύχει αυτό με το να εκμεταλλευτεί τις πιο ευάλωτες αδυναμίες τους. Αν και συνήθως αποπλανεί μέσω των αισθήσεων, θα προκαλεί και  όσους αναζητούν την Αλήθεια στην πίστη τους. Τότε είναι που αυτός, ο σατανάς, θα στήσει ψυχές στην παγίδα να αποδεχτούν το κακό ως κάτι καλό.

Θα είναι σε μεταγενέστερο στάδιο, που θα νιώθουν άβολα και  ανασφαλείς που θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι πάει λάθος. Αλλά τότε, το μίσος και η αδιαφορία για τον πλησίον τους θα είναι αισθητά στις ψυχές τους. Τότε θα πιστέψουν ότι αυτές οι πράξεις, που επιχειρούνται στο ‚Ονομα του Θεού αλλά τον προσβάλλουν, ότι τάχα είναι για τη δόξα ΤΟΥ.

Όταν δημιουργείται πόλεμος στο Όνομα του Θεού, συνήθως δεν είναι στο Θεό που επιτελεί φόρο τιμής ο στρατός. Όταν δολοφονούν κράτη στο Όνομα ΜΟΥ ενώ λένε ότι δοξάζουν το Θεό, απομακρύνουν τους εαυτούς τους από το Θεό και πάνε μαζί με το θηρίο.

Το θηρίο σχεδιάζει την καταστροφή της ανθρωπότητας με δύο τρόπους, σε αυτό το σημείο. Με τον πρώτο τρόπο, θα καταστρέφει τη ζωή μέσω της άμβλωσης, του φόνου και του πολέμου. Με το δεύτερο τρόπο, θα επιτεθεί στην Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη, έτσι ώστε όλες οι εκκλησίες, που ΜΕ δοξολογούν ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, να καταστραφούν. Με αυτούς τους δύο τρόπους θα κλέψει ψυχές αποτρέποντας τις από το να ακολουθήσουν την  Αλήθεια και να εισέλθουν στο Βασίλειο ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σας

06/06/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.