ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Δεν μπορείτε να ΜΕ ακολουθείτε πραγματικά χωρίς να υποφέρετε τον πόνο του Σταυρού

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου του 2013, στις 11:40

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο οι προσευχές όλων των αγαπημένων ΜΟΥ ακολούθων ΜΕ εμψυχώνουν αυτή τη στιγμή. Είμαι στις καρδιές και στις ψυχές τους και οι ψυχές τους ευνοούνται. Πρέπει να τους ζητήσω να αντέξουν τη γελοιοποίηση που θα αντιμετωπίσουν – ενώ υποφέρουν – επειδή ακολουθούν το Δρόμο ΜΟΥ και λόγω του Σταυρού ΜΟΥ, που κουβαλούν, γιατί σύντομα θα καταλάβουν γιατί αυτό πρέπει να είναι έτσι.

Δεν μπορείτε να ΜΕ ακολουθείτε πραγματικά χωρίς να υποφέρετε τον πόνο του Σταυρού. Όταν ΜΕ αγαπάτε, ένα Φως είναι παρών μέσα στην ψυχή σας. Αυτό το καθαρό, γνήσιο Φως είναι σαν μαγνήτης, καθώς προσελκύει το χειρότερο σε άλλους ανθρώπους. Καλοπροαίρετες ψυχές δέχονται συχνά επιθέσεις από το πνεύμα του κακού, για να επιφέρουν ζημιά και πόνο σε όποιον ακολουθεί την Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ.

Όταν δηλώνετε την Αλήθεια του Θεού, θα μισηθείτε από όσους δεν αγαπούν το Θεό. Όταν ακολουθείτε ΕΜΕΝΑ, έστω και σιωπηλά, υποφέρετε και αντέχετε τον ίδιο πόνο. Αυτός ο πόνος προκαλείται από εκείνους – συνήθως αυτούς που αγαπάτε και σέβεστε – που σας επιτίθενται, επειδή ΜΕ αγαπάτε και είστε πιστοί στις Διδασκαλίες ΜΟΥ.

Έχει έρθει η ώρα που πρέπει να βγείτε έξω και να μιλήσετε για τα Μηνύματά ΜΟΥ. Για τους ιερείς, ωστόσο, αυτό θα είναι δύσκολο, καθώς πρέπει να παραμείνουν υπάκουοι στους ανωτέρους τους. Πολλοί στην Εκκλησία ΜΟΥ θα γίνουν αντικείμενο εκφοβισμού για να μην μαρτυρήσουν τα Μηνύματά ΜΟΥ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν την Αλήθεια του Άγιου Λόγου ΜΟΥ. Ο Λόγος, που δόθηκε στους Αποστόλους ΜΟΥ, εξακολουθεί να ζει, αν και πολλοί προσπαθούν να Τον εξοντώσουν. Θα το παρατηρήσετε πόσο λίγο θα Είμαι σεβαστός δημόσια μπροστά στο κοινό – σχεδόν ποτέ.

Οι Διδασκαλίες ΜΟΥ δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην κοινωνία σας. Πρέπει να επιμείνετε, ανεξάρτητα από το σε ποια Χριστιανική Εκκλησία ανήκετε, ώστε οι Υπηρέτες ΜΟΥ να μην ξεχνούν να αναφέρουν το Όνομά ΜΟΥ όταν μιλούν για το καλό, γιατί το καλό δεν μπορεί να προέλθει από μια πέτρα. Το Καλό μπορεί να προέλθει μόνο από το Θεό.

Ο Ιησούς σας

17/07/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.