ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Κοιτάξτε πίσω από τη μάσκα του ανθρωπισμού και δε θα βρείτε σημάδια του Θεού

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου του 2013, στις 19:22

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, είναι η Επιθυμία ΜΟΥ – όλοι οι αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι να προσεύχονται σκληρά για να εκτραπεί το κακό στις ψυχές λόγω της αύξησης του αθεϊσμού. Ο αθεϊσμός δεν εκδηλώνεται πάντοτε. Πολύ συχνά οι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει, για οποιονδήποτε λόγο, να μην πιστεύουν πια στο Θεό, δημιουργούν ένα υποκατάστατο.

Λόγω της φύσης του ο άνθρωπος πρέπει να αναζητήσει την αιτία που θα δικαιολογούσε την ύπαρξή του. Η κατάρα του ανθρωπισμού είναι ότι εξυψώνει τον άνθρωπο στα μάτια του ανθρώπου. Το μόνο που πρέπει να γίνει, σύμφωνα με τον ανθρωπιστή, είναι να εξασφαλιστεί ότι οι ανάγκες του ανθρώπου είναι η προτεραιότητα. Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τον ανθρωπισμό με το Χριστιανισμό. Όταν κάποιος διακηρύσσει τη σημασία των κοσμικών αγαθών στη ζωή του ανθρώπου, με κάθε κόστος, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία ή η φτώχεια, είναι εύκολο να υποθέσει κανείς ότι αυτή η πράξη παραπέμπει σε μια μορφή αγάπης προς τον πλησίον.

Αν λέτε ότι θέλετε να βάλετε ένα τέλος στη φτώχεια, την ανεργία και άλλες αθλιότητες, πολλοί θα νομίζουν ότι μιλάτε στο Όνομα του Θεού. Κοιτάξτε πίσω από τη μάσκα του ανθρωπισμού και δε θα βρείτε σημάδια του Θεού ούτε θα ακούσετε το Όνομα ΤΟΥ να αναφέρεται. Εκείνοι που ζουν τη ζωή τους ως ανθρωπιστές, δεν αγαπούν το Θεό.Αγαπούν μόνο τον εαυτό τους. Επίσης, πιστεύουν ότι όλα αυτά τα ζητήματα αποτελούν την ευημερία της ανθρωπότητας- συνήθως με τη μορφή των κοσμικών αγαθών ως ένα μέσο για τους στόχους.

Μολονότι, το να νοιάζεστε για τις ανάγκες του ανθρώπου μπορεί να φαίνεται ως φιλανθρωπία, εντούτοις δεν μπορείτε ποτέ να υποκαταστήσετε το Θεό, ιεραρχώντας τις ανάγκες του ανθρώπου πρώτες. Όταν το κάνετε αυτό, προσβάλλετε το Θεό.Ο ανθρωπισμός, ενώ έχει όλα τα εξωτερικά σημάδια της αγάπης προς το Θεό, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πίσω από τη μάσκα της αγάπης κρύβεται η αγάπη του εαυτού. Ο άνθρωπος θα πεθάνει, το σώμα του θα μετατραπεί σε σκόνη, η ψυχή του, όμως, θα ζήσει, παρόλο τούτο ο ανθρωπισμός θα ήθελε να πιστέψετε ότι ο άνθρωπος είναι αθάνατος.

Να είστε προσεκτικοί όταν θα αγκαλιάσετε τον ανθρωπισμό, γιατί όταν το κάνετε, αποκόπτετε τους εαυτούς σας από ΜΕΝΑ.

Ο Ιησούς σας 

27/07/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.