ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Αυτοί οι αθώοι, που ακολουθούν τυφλά το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη, θα εγκλωβιστούν σε ένα άγριο δεσμό

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου του 2013, στις 21:40

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, δεν πρέπει ποτέ να αμφιβάλλεις για το Λόγο ΜΟΥ.Θα πρέπει, εάν πραγματικά ΜΕ εμπιστεύεσαι, να κάνεις ότι επιθυμώ από σένα, ώστε να μπορώ να διαφωτίσω τον κόσμο, αυτόν τον καιρό, και να τους προετοιμάσω για τη Νέα Αρχή.

Πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην Εκκλησία ΜΟΥ έχουν προλεχθεί, αλλά θα πρέπει να αποδεχθείς ότι ο Πατέρας ΜΟΥ επιτρέπει αυτές τις αποστροφές για έναν λόγο. Αυτό είναι το οριστικό τέλος της βασιλείας του σατανά. Έχει αναθρέψει ένα θηρίο, στο όνομά του, και αυτός ο αντίχριστος είναι το πνεύμα του ίδιου του σατανά. Σε αυτόν και στους οπαδούς του έχει δοθεί πολύ λίγος χρόνος στη μεγάλη μάχη για ψυχές.

Η εκδίκηση του σατανά είναι να κλέψει όσες περισσότερες ψυχές μπορεί, προτού να αλυσοδεθεί και να ριχθεί στην άβυσσο. Εκείνοι από τους ομοϊδεάτες του, που λατρεύουν το φίδι, ακολουθούν τις οδηγίες του, μόνο λόγω της δύναμης που τους λέει ότι θα γίνει δική τους, εάν τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει το διαβολικό του σχέδιο. Πόσο θα υποφέρουν αυτές οι φτωχές ψυχές στην αιωνιότητα και πώς θα ουρλιάζουν για το Έλεος ΜΟΥ, όταν η φοβερή υλοποίηση της μοίρας τους θα προδιαγράφεται ξεκάθαρα.

Αυτοί οι αθώοι, που ακολουθούν τυφλά το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη, θα εγκλωβιστούν σε ένα άγριο δεσμό, από το οποίο θα είναι ανήμποροι να ξεφύγουν. Βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη από τη βοήθειά σας. Πρέπει να προσεύχεστε σκληρά για τις ψυχές τους για να απελευθερωθούν και να επιστρέψουν σε ΜΕΝΑ. Στην αρχή ο έξω κόσμος δε θα δει λόγους για ανησυχία. Οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και η επακόλουθη ειρήνη που θα χαιρετιστεί με χειροκροτήματα.

Ο άνθρωπος της ειρήνης θα παραλάβει πολλά βραβεία ως αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου που θα επιτελεί. Ο ψευδοπροφήτης θα παρουσιάζεται να ενώνει τις εκκλησίες του κόσμουκαι θα προβάλλει, σε κάθε ευκαιρία, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, που θα τον παρομοιάζουν με έναν άγιο.

Όλα θα πάνε καλά, μέχρις ότου οι δύο στραφούν με ένα εκδικητικό κτύπημα ενάντια σε όλους εκείνους που αντιτίθενται στο σχέδιό τους να ελέγξουν τον κόσμο. Θα υφάνουν την Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη μέσα στη φωλιά του θηρίου, μέχρι που το σκοτάδι θα καλύψει τη Γη.

Όλοι θα νιώσετε μια ανησυχία. Όλοι θα νιώσετε το κακό, καθώς ο σατανάς, μέσω του αντίχριστου, θα ελέγχει τα απάντα. Στη συνέχεια, όμως, ενώ τα πράγματα θα φαίνονται απελπιστικά, θα έρθω, μέσω του Μεγάλου Ελέους ΜΟΥ, για να σας τυλίξω όλους και να αποδείξω στον κόσμο την Αλήθεια.

Τόσο μεγάλο είναι το Έλεος ΜΟΥ, που θα φωτίσω τις πιο σκοτεινές ψυχές και θα έρθουν σε ΜΕΝΑ με ανακούφιση στις καρδιές τους. Σε αυτό το στάδιο, όλες τις αμφιβολίες τους, θα φύγουν από τις ψυχές τους, με τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Λίγο αργότερα, καθώς τα παιδιά του Θεού θα γνωρίσουν την Αλήθεια, η τελική Τρομπέτα θα σημάνει και η Γη θα ανανεωθεί. Όλα τα κακά θα εξαφανιστούν. Ο Ήλιος θα σας γεμίσει με ένα Μεγάλο Φως και ο Νέος Παράδεισος θα σας παραδοθεί, στον κάθε έναν από εσάς, με μεγάλη αγάπη, ως το μεγαλύτερο Δώρο που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εμπιστεύεστε την Αλήθεια που σας αποκαλύπτω, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφύγετε τις παγίδες που αναμένεται να στηθούν για να κλέψουν τις ψυχές σας. Όσοι από εσάς μπορείτε να δείτε, οι οποίοι ΜΕ εμπιστεύεστε, οι οποίοι ΜΕ καλείτε, θα ΜΕ βοηθήσετε να σώσω τις ψυχές εκείνων που μπορούν να βλέπουν, αλλά που αρνούνται να δουν την Αλήθεια.

Ο Ιησούς σας 

28/07/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.