ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μην δεχτείτε ποτέ ένα σταυρό, που δεν μοιάζει με το Σταυρό, πάνω στον οποίο σταυρώθηκα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 30 Ιουλίου του 2013, στις 20:06

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο γλυκές είναι οι φωνές εκείνων που ΜΕ αγαπούν και που ΜΕ παρηγορούν σ’ αυτή την περίοδο της μεγάλης θλίψης. Εσείς, αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι, που ποτέ δε θα ΜΕ εγκαταλείψετε, είστε όπως το μέλι, γλυκό στο στόμα ΜΟΥ, καταπραΰνοντας το Σώμα ΜΟΥ και ανυψώνοντας το Πνεύμα ΜΟΥ.

Πολλοί θα ακολουθήσουν τα ψεύδη, διότι θα φοβούνται να σηκωθούν και να υπερασπιστούν με τόλμη το Λόγο του Θεού. Στην αρχή, θα συγχυστούν, από νέες πρακτικές, νέα σύμβολα, νέα ενδύματα, νέες μορφές για ιερά βήματα και νέους σταυρούς. Στη συνέχεια θα δεχτούν όλα αυτά τα νέα πράγματα ως σημεία των καιρών. Αυτή η νέα, σύγχρονη, ούτω καλούμενη ενιαία προσέγγιση προς τιμήν του Θεού, θα αγκαλιαστεί στη συνέχεια με ενθουσιασμό από αυτές τις φτωχές ψυχές. Αλλά εκείνοι που είναι Δικοί ΜΟΥ θα μείνουν πιστοί στο Λόγο ΜΟΥ σε όλες τις εποχές. Αυτοί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Εκκλησίας ΜΟΥ πάνω στη Γη, η οποία ποτέ δε θα σπάσει.

Η επιθυμία ΜΟΥ είναι να συγκεντρωθείτε εσείς, πιστοί ΜΟΥ Χριστιανοί – όλων των δογμάτων – για την καταπολέμηση των δαιμόνων, που έχουν βγει από την Κόλαση και περιφέρονται ανάμεσά σας. Να μην απολογηθείτε γιατί ΜΕ αγαπάτε. Να μην δεχτείτε ποτέ ένα σταυρό, που δεν μοιάζει με Σταυρό, πάνω στον οποίο έχω σταυρωθεί. Όταν ΕΓΩ απουσιάζω ή δεν ΜΕ αναφέρουν, τότε θα ξέρετε ότι η προσβολή εξαπλώνεται μέσα σε αυτές τις Εκκλησίες, οι οποίες ελέγχονται και κατευθύνονται από τους εχθρούς ΜΟΥ. Εάν αποδέχεστε τις σατανικές τελετές και τα σύμβολα τους, τότε αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στο κακό.

Μείνετε πιστοί σε ΜΕΝΑ. Κρατήστε τις καθημερινές σας προσευχές απλές. Κρατήστε αγιασμένο νερό και το Σταυρό ΜΟΥ στα σπίτια σας. Να προστατεύετε ο ένας τον άλλον. Μείνετε υπάκουοι σε εκείνους τους αγίους ΜΟΥ υπηρέτες, που θα παραμείνουν απτόητα πιστοί σε ΜΕΝΑ και θα αρνηθούν να ΜΕ προδώσουν. Στη συνέχεια να περάσετε το υπόλοιπο του χρόνου σας να προσεύχεστε για τις ψυχές των άθεων, όσων πιστεύουν σε θεούς ειδωλολατρικούς και αυτών που θα ακολουθήσουν τυφλά τους εχθρούς της Εκκλησίας ΜΟΥ στην ερημιά.

Παραμείνετε στενά ενωμένοι μαζί ΜΟΥ και να ΜΕ καλείτε κάθε μέρα για να σας δίνω δύναμη. Θα Είμαι στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια αυτών των πικρών δοκιμασιών που σας περιμένουν και ποτέ δε θα εγκαταλείψω εκείνους που ΜΕ αναζητούν.

Ο Ιησούς σας

30/07/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.