ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θεός Πατέρας: Παιδιά, βρισκόμαστε μόνο λίγο χρόνο μακριά από τη Μεγάλη Μέρα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου του 2013, στις 15:00 

 

Αγαπημένη ΜΟΥ κόρη, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να βγάλει νόημα από την απελπισία που ζει, να ξέρετε ότι όλες αυτές οι αναταραχές πρέπει να γίνουν, πριν φέρω όλους εκείνους που ΜΕ αγαπούν στον Τόπο του Καταφυγίου ΜΟΥ.

Σύντομα θα ξέρετε Ποιός Είμαι, παιδιά. Όσοι από εσάς δεν είστε σίγουροι για ΜΕΝΑ, θα δείτε την Αλήθεια επιτέλους και αυτό θα σας φέρει μεγάλη ειρήνη. Το κακό στον κόσμο αυξάνεται τώρα και η εξαπάτηση κατεβαίνει πάνω στην ανθρωπότητα.Θα πρέπει να είστε δυνατοί, σας ικετεύω, καθώς τώρα αναμένω την ημέρα που η ανανέωση θα ξεκινήσει και όλα τα παιδιά ΜΟΥ θα βρουν παρηγοριά την Ημέρα, όπου ο αγαπητός ΜΟΥ ΥΙΟΣ θα παρουσιάσει τον Εαυτό ΤΟΥ.

Αυτό που ζείτε είναι μια μάχη μεταξύ της Ουράνιας Ιεραρχίας ΜΟΥ και του σατανά και όλων των δαιμόνων του. Αυτό τρομάζει και αναστατώνει πολλούς από εσάς, αλλά να ξέρετε ότι θα επέμβω για να απαλύνω τον πόνο σας. Να ξέρετε ότι είστε Δικοί ΜΟΥ και ότι θα φέρω την ειρήνη στον κόσμο, αφού πρώτα τον απαλλάξω από αυτή τη μόλυνση.

Παιδιά, βρισκόμαστε μόνο λίγο χρόνο μακριά από τη Μεγάλη Μέρα και ενώ πολλά πρέπει ακόμη να συμβούν, όπου το Ιερό Όνομα του ΥΙΟΥ ΜΟΥ θα κατασπαραχτεί, αυτός ο χρόνος θα είναι ταχύς. Θα πρέπει να κοιτάξετε τώρα στο μέλλον, καθώς είναι ένα εκθαμβωτικό στολίδι τέτοιου μεγέθους ώστε την Ημέρα που θα μπείτε στη Νέα Εποχή της Ειρήνης, θα έχετε ξεχάσει τη καταδίωξη που υπέφερε ο κόσμος από τον πονηρό. Πρέπει να ενεργήσετε όπως ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ σας καθοδηγεί. Θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι, καθώς σας αποκαλύπτονται οι Σφραγίδες, οι οποίες είναι όλες για το καλό σας και το καλό εκείνων, για τις ψυχές των οποίων σας ζητώ να παρακαλέσετε για το Έλεος ΜΟΥ.

Εάν μείνετε πιστοί στις Εντολές ΜΟΥ και ζήσετε τη ζωή σας σε ένωση με τον ΥΙΟ ΜΟΥ, θα έχετε ήδη καλύψει το μισό δρόμο. Αν παραμείνετε σταθεροί στα Μυστήρια και αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε παγανιστικές τελετές, που θα τιμούν το θηρίο, τότε θα βρείτε πολλή Χάρη κοντά ΜΟΥ.

Πηγαίνετε και να θυμάστε ότι ΕΓΩ Είμαι Παντοδύναμος και ότι όλη η Εξουσία είναι Δική ΜΟΥ. Σύντομα θα καταστρέψω το κακό και θα αποκαλύψω το Νέο Παράδεισο ΜΟΥ σ’ εσάς. Να είστε υπομονετικοί. Να έχετε εμπιστοσύνη σε ΜΕΝΑ. Ακολουθήστε τον ΥΙΟ ΜΟΥ και αποδεχθείτε τα Δώρα, τα οποία ΑΥΤΟΣ και η αγαπημένη ΤΟΥ Μητέρα, η Αμόλυντη Αειπάρθενος Μαρία, θα σας φέρουν, με τη μορφή των Προσευχών Σταυροφορίας και του Μενταγιόν της Σωτηρίας.

Τέλος, δεχθείτε τη Σφραγίδα ΜΟΥ ως ένα από τα μεγαλύτερα Δώρα που έχω δώσει στην ανθρωπότητα από τότε που τους έδωσα Ζωή.Δίνω ξανά Ζωή με τις Ειδικές Χάρες ΜΟΥ όταν κρατάτε κοντά σας τη Σφραγίδα του Ζωντανού Θεού. Όλοι εκείνοι που έχουν τη Σφραγίδα θα τους χαριστεί μια θέση στο Νέο Παράδεισο.

Σας αγαπώ, παιδιά, αλλά Είμαι ο Πατέρας σας και πρέπει να επιτρέψω αυτές τις δοκιμασίες, καθώς θα ΜΕ βοηθήσουν να εξαλείψω εκείνους που ποτέ δε θα αποκλίνουν από το πλευρό του θηρίου. Ο χρόνος που ξοδεύω προσπαθώντας να κερδίσω τις καρδιές τους δημιουργεί μια φοβερή και μισητή μάχη με τα εκατομμύρια των πεσμένων αγγέλων και των δαιμόνων, έστω και αν ακόμα πρόκειται για μια μόνο ψυχή.

Παραμείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι ευλογώ όλους εσάς, οι οποίοι είστε καθαροί και ταπεινοί στην καρδιά. Σας αγαπώ όλους και γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να παραιτηθείτε όταν όλα θα φαίνονται χωρίς ελπίδα, γιατί η Εξουσία ΜΟΥ σημαίνει ότι η καταστροφή του πονηρού είναι υπό τον Έλεγχό ΜΟΥ. Πρέπει να θέσετε όλη την εμπιστοσύνη σας σε ΜΕΝΑ, ειδικά αυτή τη στιγμή, όταν αισθάνεστε ότι η Δικαιοσύνη ΜΟΥ είναι σκληρή.

Ο Αγαπημένος σας Πατέρας

Ο Ύψιστος Θεός

23/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.