ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Την τελευταία ημέρα, όταν θα χαράζει η αυγή, ένας δυνατός ήχος της τρομπέτας θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου του 2013, στις 20:00

Παιδιά Μου, επιτρέψτε Μου να σας αγκαλιάσω, καθώς συνεχίζετε να αντέχετε τις προσβολές που βιώνετε ενάντια στον ΥΙΟ Μου.

Όταν ακούτε αυτά τα Ιερά Μηνύματα και μάθετε να Τα καταλαβαίνετε, τότε πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε, με μεγάλο θάρρος, για να προειδοποιήσετε τον κόσμο για τους καιρούς που βρίσκονται μπροστά σας, ώστε ο Θεός να μπορέσει να προετοιμάσει τα παιδιά ΤΟΥ για το Νέο Παράδεισο.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε είναι ότι θα είστε μισητοί λόγω του Έργου που επιτελείτε στο Όνομα του ΥΙΟΥ Μου. Δε θα είστε αποδεκτοί από πολλούς και θα υπομείνετε πόνο και ταπείνωση ως αποτέλεσμα αυτού. Σε κάθε βήμα που θα κάνετε, θα αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο, επειδή περπατάτε πάνω στα Βήματα του ΥΙΟΥ Μου.

Κανένας από εσάς δε θα το βρει εύκολο, μέχρι που να αποδεχθείτε ότι αυτό είναι το αναμενόμενο και να αφεθείτε με ηρεμία.  Ακόμη και εκείνοι που ακολουθούν τον ΥΙΟ Μου, αλλά δε θα δεχτούν αυτά τα Μηνύματα, θα σας πολεμήσουν και θα σας καταδιώξουν στο Όνομά ΤΟΥ. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με το να συμπεριφέρονται με τέτοιο μίσος προσβάλλουν τον ΥΙΟ Μου.

Θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι, όταν ο ΥΙΟΣ Μου κάνει γνωστό τον Εαυτό ΤΟΥ, τα Λόγια ΤΟΥ θα δεχθούν επίθεση και θα επιφέρουν μεγάλη διαίρεση.  Όταν θα καταλάβετε γιατί αντιμετωπίζετε τέτοιες επιθέσεις και γιατί τιμωρείστε όταν μιλάτε στον κόσμο για λογαριασμό ΤΟΥ, τότε θα βρείτε αυτό το Έργο πιο εύκολο. 

Αυτή η καταδίωξη θα συνεχιστεί, δυστυχώς, μέχρι την Ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας ΤΟΥ. Παρακαλώ, για χάρη ΤΟΥ, να αποδεχθείτε αυτές τις δοκιμασίες από αγάπη γι’ ΑΥΤΟΝ και θα δώσετε μεγάλη δόξα στο Θεό, όταν υποστείτε αυτά τα δεινά.  Κανένα μέρος αυτού του πόνου δε θα πάει χαμένο, γιατί όταν είναι αποδεκτός από αγάπη για τον Ιησού, τότε αυτός ο πόνος νικά τον πονηρό, με το να αποδυναμώνει το σχέδιό του για να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Συγχωρέστε αυτές τις φτωχές ψυχές που πολεμούν ενάντια σε αυτή την Αποστολή.  Αγνοήστε τη βαρβαρότητα που θα πρέπει να υπομείνετε εις το Όνομα του ΥΙΟΥ Μου. Δεχτείτε ότι όταν σας μισούν λόγω της αγάπης σας για τον ΥΙΟ Μου, τότε είστε πάρα πολύ ευνοημένοι από το Θεό.

Συγχωρήστε εκείνους τους αγίους υπηρέτες, οι οποίοι σας εμποδίζουν να μιλάτε για το Βιβλίο της Αλήθειας. Δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του Σχεδίου του Θεού για την προετοιμασία της ανθρωπότητας για τη Νέα Αρχή, γιατί οι ίδιοι δεν είναι προετοιμασμένοι. Πολλοί από αυτούς κάνουν αυτό που κάνουν μόνο λόγω της αγάπης τους για τον ΥΙΟ Μου. Δεν έχουν πρόθεση να κάνουν κακό. Απλά δεν βλέπουν, επειδή δεν μπορούν να δουν.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε ώστε Εγώ, η Μητέρα σας, να έχω την Εξουσία για να σας βοηθήσω να αντέξετε αυτό το ταξίδι, χωρίς να παραιτηθείτε, μέχρι που να πλησιάσει η τελευταία ημέρα.  Την Ημέρα εκείνη, όταν θα χαράζει η αυγή, ένας δυνατός ήχος της τρομπέτας θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Θα ακουστεί έτσι ακριβώς όπως τον αναμένετε και θα ακολουθηθεί από τους Ψαλμούς της Χορωδίας των Αγγέλων.  Αυτό θα ακουστεί σε κάθε χώρα, επαρχία, πόλη, χωριό – παντού.  Στη συνέχεια, εσύ, παιδί Μου, ως ο Έβδομος Άγγελος, θα ανακοινώσεις ότι ο ΥΙΟΣ Μου έχει έρθει.  Οι Ουρανοί θα γίνουν χρυσοί και αμέσως μετά, ένα Θαύμα θα είναι ορατό από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί – από κάθε αμαρτωλό. Ο ΥΙΟΣ Μου θα φανερωθεί πάνω στα σύννεφα έτσι ακριβώς όπως είχε ανεβεί.  Και μετά θα έρθει κάτω από τους Ουρανούς η Νέα Ιερουσαλήμ – η Νέα Αρχή για όλους εκείνους που αποδέχθηκαν το Έλεος του Θεού.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας

Μητέρα της Σωτηρίας

28/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.