ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μεγάλη χαρά θα επικρατήσει παντού. Αυτό θα διαρκέσει 100 ημέρες

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου του 2013, στις 20:24 

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, να βεβαιωθείς ότι κάθε έθνος ακούει τις Προφητείες ΜΟΥ, έτσι ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν για την υπέροχη, ανανεωμένη Γη – το Νέο Παράδεισο. Κάθε παιδί του Θεού έχει το δικαίωμα στην κληρονομιά του και έτσι, ακριβώς όπως θα προετοιμάζονταν για ένα μεγάλο γάμο, θα πρέπει να αρχίσουν να σχεδιάζουν για αυτή τη Μεγάλη Μέρα.

Καλώ τους Εβραίους, τους Μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς, καθώς και κάθε άλλη θρησκεία, να ΜΕ ακούσουν τώρα. Ούτε ένας από εσάς δε θα μείνει ανέγγιχτος από την κακία του αντίχριστου. Αλλά αν προετοιμαστείτε τώρα, θα μείνετε άθικτοι από τον πόνο που θα πέσει πάνω στον κόσμο, όταν πάρετε τη Σφραγίδα του Ζωντανού Θεού και την φυλάξετε στα σπίτια σας.

Όταν ο Λόγος του Θεού, ο Αληθινός Λόγος, γίνει γνωστός σε σας, θα πρέπει να σταματήσετε και να ακούσετε, γιατί Αυτός θα σας οδηγήσει στις πύλες του Νέου Ουρανού και της Νέας Γης. Ο Νέος Παράδεισος αναμένει και θα γίνει η κατοικία δισεκατομμυρίων ψυχών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που περιμένουν στο Καθαρτήριο και στον Ουρανό. Θα ενώσω όλους εκείνους, των οποίων οι καρδιές είναι ανοικτές στην Εντολή του Θεού, οι οποίοι θα νιώσουν την Αγάπη του Ελέους ΜΟΥ.

Παρακαλώ, μην φοβηθείτε αυτή την Ημέρα, καθώς θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία, ειρήνη και χαρά. Το Βασίλειο ΜΟΥ θα σας καταπλήξει, λόγω της εκπληκτικής ομορφιάς Του. Πολλοί από εσάς φοβούνται τα Μηνύματα ΜΟΥ, γιατί πιστεύουν ότι η Δευτέρα Παρουσία σημαίνει θάνατος – το τέλος.Αλλά αυτή θα ήταν μια λανθασμένη υπόθεση.

Όσοι από εσάς θα έρθετε σε ΜΕΝΑ με προθυμία, χωρίς όρους, με ταπείνωση και αγάπη, δε θα αντιμετωπίσετε τον πόνο του φυσικού θανάτου. Αντί αυτού, εν ριπή οφθαλμού θα βρεθείτε στο νέο σας περιβάλλον. Αυτό θα σας αιφνιδιάσει στην αρχή και θα κοιτάζετε γρήγορα γύρω σας να βρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σώσω τόσες πολλές ψυχές που θα είστε με τις οικογένειές σας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αγαπάτε και είναι ήδη μαζί ΜΟΥ στον Ουρανό, καθώς επίσης και εκείνους που θα απελευθερώσω από τις φωτιές του Καθαρτηρίου.

Μεγάλη χαρά θα επικρατήσει παντού. Αυτό θα διαρκέσει 100 ημέρες.Ο Νέος Παράδεισος ΜΟΥ θα έχει μόνο μία θρησκεία, και στη Νέα Ιερουσαλήμ θα λατρεύομαι καθημερινά. Όλα θα είναι σε ενότητα με το Άγιο Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ. Θα υπάρχουν δώδεκα έθνη, αλλά μόνο μία γλώσσα, γιατί ΕΓΩ δε θα επιτρέψω τη διαίρεση.

Θα διορίσω ηγέτες και σε κάθε έθνος δε θα υπάρχει έλλειψη τροφίμων, νερού, σπιτιών και ζωτικότητας. Δε θα υπάρχει θάνατος, γιατί θα δώσω σε όλους όσους θα εισέλθουν, την Αιώνια Ζωή. Όλα τα έθνη θα εργαστούν μαζί για να διαδώσουν το Λόγο του Θεού, και η ευτυχία, η οποία είναι αδύνατον να επιτευχθεί στη Γη σήμερα, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα Δώρα που θα σας παρουσιάσω.Θα αγαπηθείτε πολύ και θα ΜΕ αγαπάτε, ακριβώς όπως σας αγαπώ ΕΓΩ.

Πολλοί από εσάς θα συναντήσετε γενιές των οικογενειών σας, πηγαίνοντας αιώνες πίσω. Οι γενιές θα συνεχιστούν και έτσι θα δείτε τους γιους σας και τις κόρες σας να παντρεύονται και να δημιουργούν τέλεια παιδιά του Θεού – το καθένα από αυτά θα είναι ευλογημένο με μεγάλες Χάρες. Θα διοριστεί ένας Αρχηγός της Εκκλησίας ΜΟΥ και αυτός θα είναι ο Πέτρος, γιατί ΕΓΩ υποσχέθηκα ότι αυτός θα διαμόρφωνε την Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη.Και έτσι, στο Νέο Παράδεισο αυτός θα είναι επικεφαλής της Εκκλησίας ΜΟΥ.

Αχ να μπορούσα, να σας δείξω μόνο, τι βρίσκεται μπροστά σας, θα χύνατε δάκρυα χαράς και θα αγωνιζόσασταν για να διανοίξετε το δρόμο σας προς τις Πύλες του Παράδεισου. Επομένως, σας παρακαλώ, όλους σας, να αγνοήσετε τις προσπάθειες για να σας σταματήσουν από την αναζήτηση της Αιώνιας Ζωής. Αγνοήστε αυτούς που σας λένε ότι δεν Υπάρχω. Μην δίνετε πίστη σε όσους χρησιμοποιούν τον Άγιο Λόγο ΜΟΥ για να σας πείσουν ότι δεν Είμαι ΕΓΩ που σας μιλώ τώρα μέσα από αυτά τα Μηνύματα.

Θα πρέπει να αγωνιστείτε για όλους σας ώστε να σας δοθεί αυτή η ένδοξη κληρονομιά, γιατί κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί σε άλλον αυτή τη μεγάλη κληρονομιά, η οποία ανήκει στον κάθε ένα, ανεξαρτήτως του πόσο μαυρισμένες μπορεί να είναι οι ψυχές τους. Σας δίνω τα εργαλεία για να ΜΟΥ φέρετε ψυχές, από παντού, έτσι ώστε να μπορέσουμε μαζί να καταστρέψουμε το έργο του σατανά και να κινηθούμε ταχέως στο Νέο Κόσμο.

Η Ειρήνη ΜΟΥ να είναι μαζί σας.

Ο Ιησούς σας  

30/08/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.