ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Κανένας άγιος υπηρέτης ΜΟΥ δεν μπορεί να καταδικάσει οποιονδήποτε στο Όνομα ΜΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 14:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο λίγοι από εκείνους που πιστεύουν στο Θεό ή που ΜΕ δέχονται ως τον ΥΙΟ του Ανθρώπου, ΜΕ αγαπούν πραγματικά. Λένε ότι το κάνουν, αλλά είναι πολλοί αυτοί που δε ζουν σύμφωνα με τις Διδασκαλίες ΜΟΥ. Δεν μπορείτε να λέτε ότι ΜΕ αγαπάτε και στη συνέχεια να καταδικάζετε άλλους. Δεν μπορείτε να πληγώνετε ένα άλλο άτομο με σκληρά λόγια και στη συνέχεια να ισχυρίζεστε, την ίδια στιγμή, ότι ΜΕ αγαπάτε.

Ποιος ανάμεσα σας είναι χωρίς αμαρτία; Αυτός από εσάς που εξυψώνει τον εαυτό του μπροστά ΜΟΥ και στη συνέχεια μιλά σκληρά εναντίον κάποιου άλλου; Ποτέ δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι μιλάτε στο Όνομά ΜΟΥ όταν συκοφαντείτε κάποιον άλλο. Αυτό αποτελεί προσβολή προς το Θεό και όσοι από εσάς συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο ΜΕ προσβάλλουν. Όσοι από εσάς μιλάτε με κακία για κάποιον άλλο, όταν λέτε ότι ΜΕ υπερασπίζεστε, το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομακρύνετε τον εαυτό σας από ΜΕΝΑ. Ωστόσο, εσείς πιστεύετε ότι αυτές οι πράξεις σας είναι δικαιολογημένες. Από πότε πιστεύετε ότι ΕΓΩ θα υποστήριζα μια τέτοια συμπεριφορά και γιατί πιστεύετε ότι έχετε την εξουσία να κάνετε αυτά τα πράγματα;

Όταν είστε δεσμευμένοι στην Υπηρεσία ΜΟΥ και προφέρετε σκληρά λόγια ενάντια σε οποιοδήποτε από τα παιδιά του Θεού, τότε διαπράττετε σοβαρό αμάρτημα. Κανένας άγιος υπηρέτης ΜΟΥ δεν μπορεί να καταδικάσει οποιονδήποτε στο Όνομά ΜΟΥ. Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τις Διδασκαλίες ΜΟΥ – μπορεί να γνωρίζετε για όλα αυτά που περιέχονται στο Βιβλίο του Πατέρα ΜΟΥ, αλλά όμως όταν συκοφαντείτε άλλους, στο Όνομά ΜΟΥ, τότε ΕΓΩ θα σας διώξω μακριά. Θα χρειαστεί πολλή μετάνοια από την πλευρά σας για να αναζητήσετε και πάλι την Εύνοια ΜΟΥ, αλλά ακόμη και τότε, μέχρι να ΜΕ ικετεύσετε να σας συγχωρήσω, θα πάρει πολύ χρόνο προτού να είστε άξιοι να ξαναέρθετε μπροστά σε ΜΕΝΑ.

Ο Ιησούς σας    

05/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.