ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Ένας νέος, πικρός παγκόσμιος πόλεμος θα κηρυχθεί

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 18:46

Αγαπημένο Μου παιδί, οφείλω, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΙΟΥ Μου, του Ιησού Χριστού, να σας αποκαλύψω ότι οι πόλεμοι, που θα ξεδιπλωθούν τώρα στη Μέση Ανατολή, θα σημάνουν τη μεγάλη μάχη, καθώς ένας νέος, πικρός παγκόσμιος πόλεμος θα κηρυχθεί.

Πόσο αυτό ραγίζει την Ιερή Καρδιά του φτωχού πονεμένου ΥΙΟΥ Μου. Το μίσος, που εμποτίζει τις καρδιές αυτών των ηγετών, στους οποίους οι απλοί άνθρωποι εμπιστεύτηκαν την ευθύνη για την διαχείριση των χωρών τους, θα ξεχυθεί. Θα προδώσουν τα ίδια τους τα έθνη. Εκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν και πολλά έθνη θα εμπλακούν. Πρέπει να ξέρετε ότι οι ψυχές εκείνων που θα δολοφονηθούν και οι οποίοι είναι αθώοι και δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα, θα σωθούν από τον ΥΙΟ Μου.

Η ταχύτητα αυτών των πολέμων θα κλιμακωθεί και το ίδιο σύντομα τα τέσσερα μέρη του κόσμου θα αναμειχθούν στο Μεγάλο Πόλεμο που θα ανακοινωθεί. Δυστυχώς, θα γίνει χρήση πυρηνικών όπλων και πολλοί θα υποφέρουν. Θα είναι ένας τρομακτικός πόλεμος, αλλά δε θα διαρκέσει πολύ.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για όλες τις αθώες ψυχές και συνεχίστε να λέτε το Πιο Ιερό Ροζάριο Μου, τρεις φορές την ημέρα, έτσι ώστε να μετριαστεί ο πόνος που θα προκύψει λόγω του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σ’ ευχαριστώ, παιδί Μου, που ανταποκρίθηκες στο Κάλεσμά Μου. Να ξέρεις ότι επικρατεί μεγάλη θλίψη στον Ουρανό αυτή τη στιγμή και είναι με βαριά καρδιά που σου φέρνω αυτή την δύσκολη είδηση.

Η Μητέρα σας

Μητέρα της Σωτηρίας

06/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.