ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Ο μόνος δρόμος προς την Αιώνια Ζωή είναι μέσω του ΥIOY Mου, του Ιησού Χριστού

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 20:15

Παιδί Μου, κανένας από εσάς δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει ότι ο ΥΙΟΣ Μου πέθανε για να σώσει την ανθρωπότητα. Απελευθέρωσε όλες τις ψυχές από τη σκλαβιά του θηρίου. Έδωσε σε όλους σας το Δώρο της Σωτηρίας και προκειμένου να λάβετε την Αιώνια Ζωή, θα πρέπει να έρθετε στο ΥΙΟ Μου και να ΤΟΥ ζητήσετε αυτό το Μεγάλο Δώρο.

Ο μόνος δρόμος προς την Αιώνια Ζωή είναι μέσω του ΥΙΟΥ Μου, του Ιησού Χριστού. Επειδή είναι τόσο Φιλεύσπλαχνος, δίνει σε όλους την ευκαιρία να έρθουν σ’ ΑΥΤΟΝ με τη δική τους ελεύθερη βούληση. Έδωσε στον κόσμο την Αλήθεια και, με το Δώρο του Θανάτου ΤΟΥ πάνω στο Σταυρό, άνοιξε το δρόμο για όλους να ζήσουν στην αιώνια ειρήνη και μέσα στον Παράδεισό ΤΟΥ.

Πολλοί δεν δέχονται τον ΥΙΟ Μου, ούτε πιστεύουν στο Θεό. Εάν δεν πιστεύετε στο Θεό ή δεν δέχεστε το Δώρο της Σωτηρίας, τότε διαχωρίζετε τον εαυτό σας από το Θεό. Λόγω αυτής της Τελικής Αποστολής για να σώσει ψυχές, συμπεριλαμβανομένων και των ψυχών όλων των αμαρτωλών, καθώς επίσης και εκείνων που αρνούνται να αναγνωρίσουν την Ύπαρξη του Θεού, ο ΥΙΟΣ Μου θα κάνει ένα Μεγάλο Θαύμα. Στη διάρκεια της Προειδοποίησης όλοι θα δουν την απόδειξη ότι έχουν ψυχή και πολλοί θα μετανοήσουν. Εκείνοι που δε θα αλλάξουν και οι οποίοι θα παραμείνουν άθεοι δε θα μπορούν να πάρουν το Δώρο της Σωτηρίας, γιατί θα αρνηθούν το Χέρι του Ελέους ΤΟΥ. Αυτές οι ψυχές θα ΤΟΝ απορρίψουν με τον πιο προκλητικό τρόπο και τίποτα άλλο, εκτός από τις προσευχές σας, δεν μπορεί να τους σώσει.

Όσοι αρνούνται κάθε προσπάθεια, κάθε παρέμβαση και κάθε Έλεος, για να τους φέρει στο Νέο Παράδεισο, θα διωχθούν μακριά. Το Βασίλειο του ΥΙΟΥ Μου δε θα ανήκει σ’ αυτούς, επειδή ο Πατέρας Μου, ο Οποίος κληροδότησε στην ανθρωπότητα το Δώρο της ελεύθερης βούλησης, δεν πρόκειται ποτέ να επιβάλει τη Θέλησή ΤΟΥ σε κάποιο από τα παιδιά ΤΟΥ.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε ώστε οι άθεοι να δεχθούν το Χέρι του Ελέους, που ο ΥΙΟΣ Μου τείνει στον κάθε ένα από αυτούς. Θυμηθείτε να λέτε τις Προσευχές της Σταυροφορίας για να σώσετε αυτές τις μικρές φτωχές ψυχές.

Η αγαπημένη Μητέρα σας

Η Μητέρα της Σωτηρίας  

06/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.