ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Θα σας χλευάζουν, επειδή δε θα αναγνωρίζετε τη νέα ερμηνεία του Καθολικισμού

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 16:30

Παιδί Μου, η Καρδιά Μου είναι συνυφασμένη με Εκείνη του αγαπητού Μου ΥΙΟΥ, του Ιησού Χριστού, αυτή τη στιγμή της μεγάλης θλίψης, όπου η καταδίωξη όλων των παιδιών του Θεού αυξάνεται.

Κάθε άτομο στον κόσμο, ιδιαίτερα εκείνοι που δεν έχουν χρήματα, επιρροή ή περιουσίες, θα υποφέρουν εξαιτίας της απληστίας εκείνων που ελέγχουν πολλά έθνη.  Το Έργο Μου για να βοηθήσω τον ΥΙΟ Μου να ολοκληρώσει το τελικό μέρος της Συμφωνίας ΤΟΥ, ώστε να σώσει την ανθρωπότητα, άρχισε να διαφαίνεται με πολλούς τρόπους.  Θα καθοδηγήσω, με τη Δύναμη του Θεού, στο Καταφύγιο Προστασίας του ΥΙΟΥ Μου, όλους εκείνους που είναι ταραγμένοι από τη θλίψη, εξαιτίας του πόνου μέσα στις ζωές τους. Όσοι θα πρέπει να αντέξετε τέτοια φτώχεια, τέτοια πείνα, τέτοια αγωνία, τέτοια αδικία – ότι και να είναι – θα ανακουφιστείτε όταν Μου ζητήσετε να προσευχηθώ για σας.

Σε εκείνους από εσάς που πρέπει να υποφέρουν, γιατί θα φέρουν μαρτυρία για τον Ιησού Χριστό, το Σωτήρα της ανθρωπότητας, θα δοθεί πρόσθετη δύναμη αυτόν τον καιρό, όταν Μου ζητήσετε να σας βοηθήσω.  Σύντομα θα δείτε τη μεγαλύτερη αδικία στην Εκκλησία του ΥΙΟΥ Μου, όπου και τόσο οι απλοί πιστοί όσο και οι άγιοι υπηρέτες, θα κατηγορούνται για ανυπακοή ενάντια στις Διδασκαλίες του Ιησού Χριστού.

Θα σας ζητηθεί να πάρετε έναν όρκο – ο οποίος θα απαγγέλλεται όπως το Σύμβολο της Πίστεως των Αποστόλων – για να δηλώσετε την υποταγή σας σε μια τροποποιημένη μορφή λατρείας του Θεού.  Με την ορκωμοσία, μέσω αυτού του όρκου, που δεν έχει επιβεβαίωση στην πιο Ιερή Αγία Γραφή, θα θέσετε την ψυχή σας σε μεγάλο κίνδυνο. Η λειτουργική θα αλλάξει και νέες προσθήκες θα ανακοινωθούν, ενώ άλλα μέρη της, τα οποία απαγγέλλονταν για πολλά χρόνια, δε θα γίνονται πλέον γνωστά.  Αυτό το κακό σχέδιο θα είναι δικαιολογημένο διότι θα πάρουν όλα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον ΥΙΟ Μου και θα δηλώνουν ότι αυτά είναι ο λόγος που γίνονται τέτοιες αλλαγές.

Είναι για αυτό το λόγο που εκείνοι από εσάς, που είναι πιστοί στον ΥΙΟ Μου, θα το βρείτε πολύ ενοχλητικό και οι ψυχές σας θα υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό.  Και ενώ θα συνεχίσετε να τιμάτε τον ΥΙΟ Μου, θα σας χλευάζουν, επειδή δε θα αναγνωρίζετε τη νέα ερμηνεία του Καθολικισμού και του Χριστιανισμού.  Ποτέ δεν πρέπει να χάσετε το θάρρος, κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμασιών, επειδή είστε, αγαπητά παιδιά, ευνοημένα από το Θεό και ΕΚΕΙΝΟΣ θα παραμείνει μαζί σας μέχρι το τέλος.

Ποτέ μην απομακρυνθείτε από την Αλήθεια.  Ποτέ μην πιστεύετε οτιδήποτε, που δεν προέρχεται από το Θεό.

Αγαπημένη Μητέρα σας

Μητέρα της Σωτηρίας   

11/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.