ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Έρχομαι για εσάς, για να σας μεταφέρω προς τον Πατέρα ΜΟΥ. Έρχομαι να εκπληρώσω το Θείο Θέλημα ΤΟΥ και να ολοκληρώσω τη Συμφωνία

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 22:45

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, όταν βρίσκεις αυτό το Έργο δύσκολο και διστάζεις να δώσεις στον κόσμο τα κακά νέα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι μόνο ο αγγελιοφόρος. Είσαι ένα όργανο του Αγίου Θεού, του Ύψιστου, και είναι καθήκον σου να ανταποκριθείς στο Κάλεσμα ΤΟΥ. Η υπακοή σου είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να φοβάσαι τις συνέπειες, που μπορούν να πέσουν πάνω σου ως Προφήτη του Κυρίου.

Όλα τα γεγονότα που προλέχθηκαν έχουν καθοριστεί από την αρχή και αποτελούν μέρος του Σχεδίου του Θεού για να ολοκληρωθεί η Συμφωνία και να συγκεντρώσει τα Παιδιά ΤΟΥ, επιτέλους, έτσι ώστε να μπορούν να ζουν αρμονικά μέσα στο Θείο Θέλημα ΤΟΥ. Η τελική μάχη μεταξύ της Ιεραρχίας του Πατέρα ΜΟΥ και του πονηρού θα σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι, που θα αφήσουν τους εαυτούς τους εκτεθειμένους, θα μολυνθούν από την αμαρτία και θα στραφούν ενάντια στα αδέλφια τους που θα παραμένουν πιστοί στο Θεό.

Όταν η μάχη θα δίνεται, πολλές κακές θηριωδίες θα πραγματοποιηθούν από τους εχθρούς του Θεού ενάντια στα αγαπημένα ΤΟΥ παιδιά. Αλλά, όπως σου έχω ξαναπεί, μέχρι εκεί μπορούν να πάνε, επειδή δεν έχουν την εξουσία να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, αν και οι ίδιοι πιστεύουν ότι το κάνουν.

Καθησυχάστε, όλοι σας, γιατί ο Πατέρας ΜΟΥ θα παρέμβει στις κακές πράξεις εκείνων που θέλουν να ελέγξουν όλα τα έθνη και θα τους ρίξει κάτω νεκρούς – όσους τολμήσουν να βλάψουν τα παιδιά ΤΟΥ. Πολλές φτωχές ψυχές θα υποφέρουν κατά τη διάρκεια τέτοιων διωγμών, αλλά ο Πατέρας ΜΟΥ θα είναι συνεχώς Ελεήμων. Η Δύναμη ΤΟΥ δεν μπορεί να αγγιχθεί. Το Χέρι ΤΟΥ είναι Παντοδύναμο.

ΑΥΤΟΣ μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να διώξει μακριά τους εχθρούς ΤΟΥ. Αλλά οι προλεχθείσες Προφητείες, οι οποίες θα πρέπει να λάβουν χώρα πριν από το Δεύτερο Ερχομό ΜΟΥ, είναι μια πραγματικότητα. Θα ξετυλιχθούν με τέτοιο τρόπο, που ίσως να μην είναι προφανές σε όλους σάς, αλλά να ξέρετε το εξής. Η Προσευχή είναι το όπλο σας. Η Προσευχή θα σας δώσει την πανοπλία που χρειάζεστε για να νικήσετε τον πονηρό. Η Προσευχή θα διαλύσει τον αντίκτυπο του πολέμου, τα βάσανα και κάθε είδους δίωξη που θα επιβληθούν πάνω στην ανθρώπινη φυλή από τους εχθρούς του Θεού. Η Προσευχή θα σώσει εσάς και όλους εκείνους για τους οποίους εσείς προσεύχεστε. Οι Προσευχές σας θα καταστρέψουν το κακό και όταν η Μεγάλη Μέρα έρθει, θα χύσετε δάκρυα χαράς όταν γίνετε μάρτυρες της Νέας Γενιάς, εκείνων των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν διασωθεί λόγω της δικής σας ανταπόκρισης στο Κάλεσμά ΜΟΥ.

Ενώ τα Μηνύματά ΜΟΥ προκαλούν ανάμεικτα αισθήματα θλίψης, φόβου, και απογοήτευσης – φέρνουν ταυτόχρονα την ελπίδα, διότι δημιουργούν μεγάλη μεταστροφή. Το Σχέδιο του Πατέρα ΜΟΥ είναι άγνωστο στους περισσότερους από εσάς. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι αυτό. Το Σχέδιο ΤΟΥ θα καταστρέψει όλους τους εχθρούς ΤΟΥ. Με το να επιτρέψει να λάβουν χώρα όλες αυτές οι δοκιμασίες, ΕΚΕΙΝΟΣ θα απελευθερώσει, επιτέλους, την ανθρώπινη φυλή από τα δεσμά της αμαρτίας. Να είστε υπομονετικοί. Να είστε ήρεμοι. Γιατί σύντομα η χαρά, η αγάπη και η ειρήνη θα γίνουν επιτέλους δικά σας για την αιωνιότητα.

Έρχομαι μόνο και μόνο επειδή είμαστε ένα – είμαστε μια Αγία Οικογένεια στη Βασιλεία του Θεού. Έρχομαι για εσάς, για να σας μεταφέρω προς τον Πατέρα ΜΟΥ. Έρχομαι να εκπληρώσω το Θείο Θέλημα ΤΟΥ και να ολοκληρώσω τη Συμφωνία. Έρχομαι να σας φέρω την Αλήθεια.

Ο Σωτήρας σας που σας αγαπά

Ο Ιησούς Χριστός   

17/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.