ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας για τους ιερείς: Για να παραμείνετε πιστοί στην Εκκλησία του ΥΙΟΥ Μου πάνω στη Γη, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ταΐζετε το ποίμνιο ΤΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 13:30

Παιδί Μου, πολλά σημάδια θα γίνουν γνωστά από τους Ουρανούς, πάνω από τις στέγες των Εκκλησιών του ΥΙΟΥ Μου, όταν θα γίνουν οι τελικές αλλαγές μέσα στη Λειτουργική της Θείας Λειτουργίας.  Όλοι όσοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και τα αυτιά τους σε ετοιμότητα, θα γίνουν μάρτυρες του Θυμού του ΥΙΟΥ Μου με έναν τρόπο που θα τους είναι αδύνατο να μην τον αντιληφθούν. Ο ΥΙΟΣ Μου έχει υποσχεθεί ότι θα έκανε γνωστό το Θυμό ΤΟΥ όταν εκείνοι, μέσα στην Εκκλησία ΤΟΥ πάνω στη Γη, θα ΤΟΝ σταυρώσουν ξανά, βεβηλώνοντας το Σώμα και το Αίμα ΤΟΥ στην διάρκεια της Θείας Θυσίας της Λειτουργίας.  Βροντές και αστραπές, που θα ακολουθηθούν από μεγάλες καταιγίδες, θα παρασύρουν τους ανθρώπους. Θα βιώσουν και άλλες πλημμύρες, όταν οι αμαρτίες του ανθρώπου θα σαρώνονται, καθώς θα αρχίζουν να βλέπουν τις τιμωρίες από το Θεό, οι οποίες θα χύνονται πάνω στην ανθρωπότητα.

Οι δούλοι της αμαρτίας – ακόμη και εκείνοι που αγαπούν τον ΥΙΟ Μου και οι οποίοι παραμένουν πιστοί στην Θεία Λειτουργία – δε θα αναγνωρίσουν τη διαφορά, όταν το βδέλυγμα θα παρουσιαστεί.  Να θυμάστε ότι είναι εις ανάμνηση του Θανάτου του ΥΙΟΥ Μου που τελείται η Θεία Λειτουργία και μέσα σε Αυτήν γίνεται γνωστή η Αληθινή Παρουσία του ΥΙΟΥ Μου.  Σύντομα, δε θα αναγνωρίζουν την Αλήθεια και η νέα λειτουργία θα μετατραπεί σε μια παγανιστική τελετή.  Η ημέρα αυτή αναμένεται ακόμα και αυτό θα συμβεί ξαφνικά και απροσδόκητα – τόσο γρήγορα θα κινηθεί ο ψευδοπροφήτης. Τώρα είναι η ώρα για την προετοιμασία.  Όλοι εκείνοι οι άγιοι υπηρέτες, οι οποίοι πρόκειται να παραμείνουν πιστοί στην Ύψιστη Θεία Ευχαριστία και οι οποίοι θα τηρούν τον Ιερό Λόγο του Θεού, πρέπει να αρχίσουν τις προετοιμασίες τους τώρα.

Για να παραμείνετε πιστοί στην Εκκλησία του ΥΙΟΥ Μου πάνω στη Γη, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ταΐζετε το ποίμνιο ΤΟΥ με την Τροφή της Ζωής, που είναι η Θεία Ευχαριστία ΤΟΥ.  Αυτός είναι ο όρκος που δώσατε στον Ιησού Χριστό, όταν υποσχεθήκατε ότι θα ΤΟΝ υπηρετούσατε και θα προσφέρατε το Σώμα και το Αίμα ΤΟΥ μέσω της Θείας Λειτουργίας σε όλους εκείνους που αναζητούν Σωτηρία.  Αυτόν τον όρκο θα πρέπει να τον τιμήσετε μέχρι την τελευταία ημέρα.

Μη φοβάστε τους καιρούς που έρχονται, όταν οι εχθροί του Θεού θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το Άγιο Όνομά ΤΟΥ για να συγχωρήσουν την αμαρτία και να την καταστήσουν αποδεκτή σε όλους και όταν θα στερήσουν σε όλους το Σώμα και το Αίμα ΤΟΥ.  Αυτό δε θα έχει σημασία εάν συνεχίσετε να υπηρετείτε τον ΥΙΟ Μου με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε.

Πηγαίνετε με ειρήνη, με την ελπίδα ότι όλοι εσείς που αγαπάτε τον ΥΙΟ Μου θα είστε ευλογημένοι με το Δώρο του Αγίου Πνεύματος, έτσι ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε την Αλήθεια.

Η Ευλογημένη Μητέρα σας

Η Μητέρα της Σωτηρίας

23/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.