ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Τα τέσσερα μέρη του κόσμου στα οποία αναφέρομαι είναι οι τέσσερις μεγάλες αυτοκρατορίες – ΗΠΑ, Ρωσία, Ευρώπη και Κίνα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 11:18 

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τα τέσσερα μέρη του κόσμου στα οποία αναφέρομαι είναι οι τέσσερις μεγάλες αυτοκρατορίες – ΗΠΑ, Ρωσία, Ευρώπη και Κίνα. Όλες οι Προφητείες που προελέχθησαν θα αφορούν αυτές τις δυνάμεις, μέσα στις οποίες θα επέλθουν όλες οι ανατροπές στις θρησκευτικές και πολιτικές δομές.

Η Συρία και η Αίγυπτος, μέσω της αναταραχής στις χώρες τους, θα γίνουν οι καταλύτες για ένα μεγαλύτερο πόλεμο, στον οποίο θα εμπλέκονται οι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις. Κάθε μία από αυτές τις δυνάμεις θα συνδεθεί με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ενιαίο καθεστώς, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου και πληθυσμού.

Ο θρησκευτικός πόλεμος θα είναι ο κεντρικός άξονας γι’ αυτόν τον έλεγχο και οι διορισμένοι ηγέτες στις Χριστιανικές Εκκλησίες ΜΟΥ θα νικηθούν και θα καταστραφούν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το θηρίο, το οποίο θα ελέγχει και τις τέσσερις αυτοκρατορίες. Σε κανέναν από τους κυβερνώντες, οι οποίοι αψηφούν το Λόγο του Θεού ή που προσπαθούν να καταστρέψουν τα παιδιά ΤΟΥ, δε θα δοθεί η εξουσία από το Θεό για να πάρουν, με τη βία, αυτούς των οποίων τα ονόματα είναι γραμμένα στο Βιβλίο των Ζώντων. Και ενώ μιλάω για τους Χριστιανούς και την ανάγκη να παραμείνουν πιστοί σε ΜΕΝΑ, αναφέρομαι επίσης στους Εβραίους διότι ο Προστάτης τους, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, θα τους προσέχει και θα τους βοηθήσει να αντέξουν την καταδίωξη που θα πρέπει να υπομείνουν ως ο εκλεκτός λαός του Θεού.

Το Σχέδιο του Θεού έχει δημιουργηθεί και όλοι οι Άγγελοι και Άγιοι στον Ουρανό προετοιμάζονται τώρα, για να ΜΕ βοηθήσουν στην Αποστολή ΜΟΥ, για να ενώσω και να προστατεύσω όλους αυτούς που ΜΕ αγαπούν από τη μεγάλη απάτη, η οποία έχει δημιουργηθεί για να ξεγελάσουν τον κόσμο. Ποτέ πριν η κακία εναντίον του Θεού δεν ήταν τόσο συντονισμένη από την ανθρώπινη φυλή, όπως είναι σήμερα. Ποτέ στο παρελθόν ο θνητός άνθρωπος δεν ήταν ικανός να προκαλέσει τόσα δεινά, μέσα από την κατάληψη της εξουσίας με σκοπό να εξασκήσει έλεγχο, όπως συμβαίνει αυτή τη χρονική στιγμή της ιστορίας. Ο μεγάλος διωγμός ενάντια στα παιδιά του Θεού, ο οποίος δημιουργήθηκε από το σατανά με την πρόθυμη υποστήριξη των κακών, πεινασμένων για εξουσία ανδρών και γυναικών, που βρίσκονται σε θέσεις μεγάλης ισχύος, εκτυλίσσεται ήδη μπροστά στα μάτια σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να δείτε γιατί σας έχουν ξεγελάσει.

Ο Ιησούς σας 

24/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.