ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Αλίμονο σε εκείνους τους Χριστιανούς που ΜΕ έχουν εγκαταλείψει για χάρη του παγανισμού της νέας εποχής

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 22:44

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, κάθε ζωντανή ψυχή έχει ένα ισχυρό ένστικτο για να αναζητήσει το Θεό στη ζωή της. Σε εκείνους που βρίσκουν την Αγάπη του Θεού στην πιο αγνή μορφή της, τους δίνεται αυτό το Δώρο λόγω της ταπεινότητας και γιατί αποδέχονται το γεγονός, ότι όλη η Δόξα ανήκει στο Θεό.

Οι ειδωλολάτρες, από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια για αναζήτηση της πνευματικής ειρήνης, ψάχνουν μάλλον τη δημιουργία του Αληθινού Θεού, παρά το Δημιουργό τους. Αντί να ρίξουν τον εαυτό τους μπροστά στο Θεό, τον Πατέρα ΜΟΥ, τον Παντοδύναμο, το Δημιουργό των πάντων, πέφτουν μπροστά σε ψεύτικα είδωλα, συμπεριλαμβανομένων και των θαυμάτων που δημιούργησε για τον κόσμο – τη Γη, τον Ήλιο, το Φεγγάρι και τα Αστέρια. Εκθειάζουν αυτά τα μεγάλα θαύματα και πιστεύουν ότι με το να το κάνουν αυτό, θα τους δοθούν μεγάλες δυνάμεις. Αυτό που επιδιώκουν είναι μια μορφή πνευματικής φώτισης, η οποία ελπίζουν ότι θα τους φέρει τη χαρά και την ειρήνη. Πολλοί στη συνέχεια, μέσω του διαλογισμού και της γιόγκα, ανοίγουν το μυαλό και την ψυχή τους για να επιτρέψουν στο πνεύμα του κακού να τους διαφθείρει. Πιστεύουν, εσφαλμένα, ότι κάποια άλλη εξουσία, πέραν από εκείνη που προέρχεται από το Θεό τον Ύψιστο, μπορεί να τους φέρει την ειρήνη, που ποθούν.

Μάθετε τώρα ότι υπάρχει μόνο ένας Θεός. Οποιαδήποτε δοξασία κάποιου άλλου αποτελεί στοιχείο της ειδωλολατρίας. Ανεξαρτήτως του τι λένε ή πώς δικαιολογούν τις πράξεις τους, καλούν το σατανά να εισβάλει στις ψυχές τους και, αφού αποκτήσει πρόσβαση, ο ίδιος και οι δαίμονες που θα στείλει, δε θα αφήσουν αυτές τις ψυχές ήσυχες.

Θα βασανίζουν αυτές τις ψυχές, θα τις γεμίζουν με ψέματα και θα τους κάνουν να πιστεύουν, ότι έχουν κάποιο χάρισμα. Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να θεραπεύσουν άλλους μέσω κάποιων πρακτικών όπως το Reiki (ρεφλεξολογία), ενώ αυτό που κάνουν είναι να μολύνουν άλλους, συμπεριλαμβανομένων και των αθώων. Όταν οι ειδωλολάτρες ψάλλουν, για να προσελκύσουν πνευματικά χαρίσματα, λένε ότι αυτό τους φέρνει την ειρήνη. Ενώ πολλοί το πιστεύουν αυτό, να ξέρετε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – αφού το πνεύμα του κακού έχει εισέλθει στο μυαλό τους – θα καταντήσουν ανήσυχοι και καμία ανάπαυση δε θα βρίσκουν. Κάθε απόλαυση των αισθήσεων θα αναζητείται συνεχώς από αυτούς και αυτό που θα λαμβάνουν σε αντάλλαγμα θα είναι ένα σκοτάδι της ψυχής.

Ο παγανισμός φέρνει μια φοβερή ανησυχία και οι χώρες όπου οι λαοί καλούν τους ψεύτικους θεούς, προκαλούν την Οργή του Πατέρα ΜΟΥ. Πολλές από αυτές τις ψυχές δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, αλλά θα τους αναγνωρίσετε από τον τρόπο που στολίζουν το σώμα τους, καθώς θεωρούν τους εαυτούς τους ιερά σκεύη στα μάτια των ψεύτικων ειδώλων, που ισχυρίζονται ότι προσκυνούν. Η αγάπη, η ταπείνωση ή η προσωπική θυσία για το καλό των άλλων θα απουσιάζουν, γιατί λατρεύουν μόνο τις αισθήσεις. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ψυχές τους είναι ένα Δώρο από το Θεό και γι’ αυτό τις υποβάλλουν ως δώρο, αναζητώντας την τελειότητα, την οποία ποτέ δε θα την έχουν.

Κατά την Προειδοποίηση, θα ξυπνήσω μέσα σε αυτές τις ψυχές την Αλήθεια ως προς σε Ποιόν ανήκουν. Προσευχηθείτε ώστε να αποδεχθούν το Χέρι του Ελέους ΜΟΥ. Αλίμονο σε εκείνους τους Χριστιανούς που ΜΕ έχουν εγκαταλείψει για χάρη του παγανισμού της νέας εποχής. Είναι αυτοί που δε θέλουν το Έλεός ΜΟΥ και προτιμούν να ασχολούνται με ανοησίες, επειδή αυτό τρέφει τον εγωισμό τους, καθότι πιστεύουν ότι έχουν τη δύναμη να ελέγχουν ζητήματα της πνευματικότητας. Και ενώ αναζητούν προσωπική τελειότητα με τον τρόπο αυτό, αποκόπτονται εντελώς από το Θεό. Με το να το κάνουν αυτό, ανοίγουν την πόρτα στον πονηρό, ο οποίος θα τους γοητεύσει και θα τους υπνωτίσει με την χρήση δεισιδαιμονικών υποσχέσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν τις ψυχές τους να γίνουν άγονες, όπου η Αγάπη του Θεού δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.

Ο Ιησούς σας   

24/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.