ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μόλις οι Ουρανοί και η Γη γίνουν ένα, δε θα υπάρχει Καθαρτήριο

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου του 2013, στις 17:10

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, ο Θρόνος ΜΟΥ θα τοποθετηθεί πάνω στην Ανανεωμένη Γη και σύντομα όλοι θα ζουν σε ειρήνη και αρμονία, σύμφωνα με το Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ.

Ο κόσμος θα γίνει όπως ήταν στην αρχή και καμία διαφωνία δε θα γίνεται αισθητή. Όλα τα παιδιά του Θεού, τα οποία επέλεξαν να ενταχθούν με τους Αγγέλους και τους Αγίους, θα ζήσουν μια τέλεια ύπαρξη. Όμως, να ξέρετε το εξής. Σ’ εκείνους που δε θα αποδεχθούν την πραγματικότητα του Νέου Παραδείσου, αφότου θα τους έχει δοθεί κάθε ευκαιρία να αποφασίσουν ποιο δρόμο θέλουν να επιλέξουν, δε θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Μόλις οι Ουρανοί και η Γη γίνουν ένα, δε θα υπάρχει Καθαρτήριο. Το μόνο μονοπάτι που μπορούν να πάρουν οι ψυχές αυτών, οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν το Έλεος ΜΟΥ όταν τους παραχωρείται δωρεάν, θα είναι εκείνη που οδηγεί στην Κόλαση. Πολλοί θα είναι τόσο πεισματάρηδες, επειδή βασίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην διαλεκτική λογική και έτσι, εν αγνοία τους, θα επιλέξουν να περάσουν την αιωνιότητα στις φωτιές της Κόλασης.

Εκείνοι που δεν πιστεύουν στο Θεό ή δεν αποδέχονται την Αλήθεια, δεν πιστεύουν επίσης στην ύπαρξη του σατανά. Αυτός, ο απατεώνας, θα σκοτεινιάσει τα μυαλά τους με ψέματα, έτσι ώστε να τους δελεάσει και να τους παρασύρει στους θαλάμους βασανιστηρίων. Και αφού φθάσουν εκεί, λόγω του μίσους του για τον άνθρωπο, θα τους κάνει να υποφέρουν ασταμάτητα για την αιωνιότητα. Τέτοιες ψυχές δε θα μπορέσω να βοηθήσω πλέον. Πόσο κλαίω με πικρή θλίψη για τις ψυχές των αλαζόνων, αυτών που ζουν στην άγνοια και των ατόμων με σκληρή καρδιά. Είναι τόσο φουσκωμένοι από υπερηφάνεια, που δε θα ΜΕ δουν ποτέ, επειδή δεν μπορούν. Δεν είναι δυνατόν για ένα άτομο να ΜΕ δει ή να γεμίσει με τον Αληθινό Λόγο ΜΟΥ, εάν έχει προσβληθεί από την αμαρτία της υπερηφάνειας. Όσοι από εσάς, από την άλλη, ΜΕ ξέρετε, αλλά ΜΕ δέχεστε με τους δικούς σας όρους – εσείς, επίσης, θα απομακρυνθείτε από ΜΕΝΑ.

Γιατί λες ότι ΜΕ γνωρίζεις και στη συνέχεια διαστρεβλώνεις αυτά που σου είπα για να ΜΕ ακολουθήσεις; Πώς μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου Χριστιανό και να είσαι έτοιμος να δεχθείς ψευδή θεολογία και ψέματα, τα οποία έχεις διαστρεβλώσει για να προσαρμόζονται με το δικό σου τρόπο ζωής; Ποιος είσαι εσύ που δεν ΜΕ ακολουθείς και δεν αποδέχεσαι την πλήρη Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ; Είσαι προδότης. ΜΕ προδίδεις. Όταν ΜΕ προδώσεις μια φορά, θα μπεις στον πειρασμό να το κάνεις ξανά και ξανά, μέχρι που τελικά, δε θα μπορείς πλέον να είσαι Χριστιανός στα Μάτια ΜΟΥ.

Θα πρέπει να καλέσω όλους εκείνους που πιστεύουν στο Λόγο ΜΟΥ και να σας ρωτήσω, αν ΕΓΩ έχω ποτέ ανεχθεί την αμαρτία; Συγχωρώ την αμαρτία, αλλά ποτέ δεν την ανέχομαι. Αν πιστεύετε ότι ανέχομαι την αμαρτία, τότε αυτό σημαίνει ότι δικαιολογείτε την αμαρτία. Θα υποφέρετε για τους εσφαλμένους τρόπους σας και δε θα θεωρηθείτε καλύτεροι από αυτούς που ΜΕ πρόδωσαν, ΜΕ χλεύαζαν, ΜΕ κορόιδευαν και ΜΕ σταύρωσαν.

Θυμηθείτε, σας δίδαξα την Αλήθεια. Τίποτα άλλο παρά μόνο η Αλήθεια θα σας κάνει να αποδεχθείτε τη Σωτηρία, την οποία έρχομαι τώρα να φέρω στον κόσμο, σε αυτό το τελικό στάδιο της Συμφωνίας ΜΟΥ για να σώσω την ανθρωπότητα.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ Είμαι η Αλήθεια. Μόνο η Αλήθεια προέρχεται από ΜΕΝΑ.

Ο Ιησούς σας 

12/10/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.