ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Δεν ΜΕ ξέρετε, γιατί δεν ΜΕ αναγνωρίζετε

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου του 2013, στις 18:00

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, εσείς – αυτοί από εσάς που αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και αβέβαιοι για την Αγάπη ΜΟΥ για τον κόσμο – δεν πρέπει ποτέ να πάψετε να ΜΕ καλείτε για να σας βοηθήσω. Από καιρό σε καιρό θα νοιώθετε ένα αίσθημα απόγνωσης, ένα αίσθημα φόβου και μοναξιάς, όταν τηρείτε τον Άγιο Λόγο ΜΟΥ, που δόθηκε στον κόσμο μέσω του Ιερού Ευαγγελίου. Ακόμα και τώρα, ενώ το Ευαγγέλιο ΜΟΥ εξακολουθεί να παρουσιάζεται σε σας, θα αισθανθείτε πολύ απομονωμένοι, γιατί λίγοι άνθρωποι κάνουν πράξη αυτό που τους έχω διδάξει μέσω του Αγίου Λόγου ΜΟΥ.

Εάν λέτε ότι αγαπάτε τον πλησίον σας και στη συνέχεια τον συκοφαντείτε, θα εξακολουθείτε να ανήκετε σε Μένα. Εάν λέτε ότι πιστεύετε στις Δέκα Εντολές, αλλά τις προσαρμόζετε έτσι ώστε να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σας, τότε είστε τυφλοί στην Αλήθεια. Εάν αποδέχεστε τα Μυστήρια που σας έχουν δοθεί μέσω ΜΟΥ, αλλά τα παραβιάζετε, τότε ΜΕ προσβάλλετε. Όταν κηρύττετε τον Ιερό Λόγο ΜΟΥ σε άλλους και κατόπιν βάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους, λέγοντας ότι είστε πιο άξιοι από αυτούς, στα Μάτια του Θεού, ΜΕ προσβάλλετε. Όταν δηλώνετε ότι ο Λόγος του Θεού δεν είναι σημαντικός σε ένα σύγχρονο κόσμο και ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να μπορεί να προσελκύσει ένα κοσμικό κόσμο, τότε φτύνετε στο Πρόσωπο του Θεού. Όταν πιστεύετε ότι η γνώση σας για ΜΕΝΑ είναι ανώτερη από τον Άγιο Λόγο ΜΟΥ, όπως Τον δίνω σε σας τώρα μέσα από αυτά τα Μηνύματα, και ισχυρίζεστε ότι περιέχονται λάθη σε αυτά, τότε έχετε άγνοια της Αλήθειας. Δεν ΜΕ ξέρετε, γιατί δεν ΜΕ αναγνωρίζετε.

Έτσι, ακόμη και εκείνοι από εσάς που αισθάνονται ικανοποιημένοι με την κατανόησή τους για τον Άγιο Λόγο ΜΟΥ και ΜΕ απορρίπτουν τώρα μέσα σε αυτή την Αποστολή – ΜΕ έχουν εγκαταλείψει. Εσείς, ειδικά, πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια ΜΟΥ γιατί είστε ένα τίποτα χωρίς ΕΜΕΝΑ.

Ο Ιησούς σας         

13/10/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.