ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Οργή του Πατέρα ΜΟΥ θα αυξάνεται όσο τα αχάριστα παιδιά ΤΟΥ θα ξεσηκώνονται ενάντια στην Παντοδύναμη Συμφωνία ΤΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου του 2013, στις 16:00

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τα παιδιά του Θεού πρέπει να κατανοήσουν το μέγεθος της μεγάλης μάχης, που λαμβάνει χώρα μεταξύ του αγαπημένου Πατέρα ΜΟΥ και του πονηρού. Τόσοι λίγοι από εσάς θα μπορούσαν να καταλάβουν ποτέ την ένταση αυτής της μεγάλης μάχης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Άγγελοι στον Ουρανό έχουν αρχίσει την τελική μάχη για να καταστρέψουν τους εχθρούς του Πατέρα ΜΟΥ στη Γη. Καθώς μαίνεται η μάχη, θα καταπιεί ψυχές, παντού. Ειδικότερα θα δελεάσει τις ψυχές εκείνων που βρίσκονται στο σκοτάδι και που δεν ΜΕ ξέρουν πραγματικά, για την καταπολέμηση εκείνων των οποίων τα ονόματα είναι στο Βιβλίο των Ζωντανών. Όσοι δεν ΜΕ γνωρίζουν, που δεν πιστεύουν σε ΜΕΝΑ, που δεν πιστεύουν στον Πατέρα ΜΟΥ και οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι ο σατανάς υπάρχει, θα παρακολουθήσουν στο περιθώριο καθώς αυτοί οι δυο χριστιανικοί στρατοί συγκρούονται πάνω στη Γη. Αυτοί από τις δύο πλευρές θα προέρχονται από τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Οι Χριστιανοί και στις δύο πλευρές θα υποστούν τις μεγαλύτερες διώξεις και θα τους τραβάνε σε όλες τις κατεύθυνσεις για να τους ενθαρρύνουν να εγκαταλείψουν ΕΜΕΝΑ.

Αθώες ψυχές θα πληγωθούν από το μίσος που εμφανίζεται σ’ αυτούς από τους εχθρούς του Θεού και ο σατανάς θα χρησιμοποιήσει και τις δύο πλευρές ως πιόνια σε ένα γεμάτο μίσος αγώνα, που θα οδηγήσει σε μια φοβερή ερήμωση στη Γη. Η ερήμωση θα προκληθεί από τις αμαρτίες του ανθρώπου και την προδοσία τους ενόπιον ΜΟΥ. Η απόρριψή τους του Θεού, του Πατέρα ΜΟΥ, θα είναι εμφανής όταν αποφασίζουν να αλλάξουν τους Νόμους που ορίζονται από την Εντολή ΤΟΥ, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν αποδεκτές στην αμαρτωλή τους ζωή. Να ξέρετε ότι αυτό θα οδηγήσει σε μια φοβερή τιμωρία.

Η Οργή του Πατέρα ΜΟΥ θα αυξάνεται όσο τα αχάριστα παιδιά ΤΟΥ θα ξεσηκώνονται ενάντια στην Παντοδύναμη Συμφωνία ΤΟΥ. Όσοι προετοιμάζονται για τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ θα κλείνονται σε ένα είδους φυλακή, όπου θα αναγκάζονται να καταπιούν ψέματα. Σε περίπτωση που αρνούνται να αποδεχθούν τις αιρέσεις, που θα χωθούν με το ζόρι στους λαιμούς τους, θα πεταχτούν έξω από τις εκκλησίες τους. Ο Λόγος ΜΟΥ θα ξεχαστεί σύντομα. Όλα, για τα οποία σας προειδοποιώ, θα συμβούν ακριβώς όπως σας έχω πει. Εκείνοι που είναι τυφλοί για την Αλήθεια θα προτιμήσουν να ζήσουν ένα ψέμα, γιατί θα είναι πιο εύκολο να δεχτούν τα ψέματα, δεδομένου ότι θα είναι πολύ ελκυστικά στον τρόπο με τον οποίο θα τους παρουσιάζονται.

Αίρεση θα παρουσιαστεί στις μάζες ως μέρος ενός νέου συντάγματος μέσα στην Εκκλησία ΜΟΥ, η οποία δεν έχει τίποτα να κάνει με ΜΕΝΑ. Όλοι θα φωνάζουν να το δεχτούν αυτό, γιατί δεν παρέμειναν σε επιφυλακή στους καιρούς, για τους οποίους είχαν προειδοποιηθεί, ότι οδηγούν προς τη Μεγάλη Μέρα. Πρέπει να προετοιμαστείτε τώρα γι’ αυτήν την ημέρα. Θα πρέπει να φύγετε, όταν η Θεότητά ΜΟΥ τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς θα είναι με πολλούς τρόπους, μέσα στην Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη. Όταν ενασχολείστε με τους εχθρούς ΜΟΥ, δε θα νιήσετε. Αγνοήστε τους. Προσευχηθείτε για τις ψυχές τους και προετοιμάστε τη δική σας, γιατί σύντομα θα τελειώσουν όλα.

Ο Ιησούς σας 

04/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.