ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Φως του Θεού θα λάμψει επάνω σας και υπόσχομαι ότι δε θα αισθανθείτε μόνοι

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου του 2013, στις 11:00 πμ.

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο Θεός έχει ήδη αρχίσει τις τελικές προετοιμασίες για να διασφαλίσει ότι η Σωτηρία θα επέλθει σε όλα τα παιδιά ΤΟΥ.  Τόσοι πολλοί από εσάς αγνοούν τι είναι ακριβώς η Δευτέρα Παρουσία και, ως εκ τούτου, δεν προετοιμάζετε τους εαυτούς σας.  Πολλοί από εσάς δεν πιστεύουν ότι θα συμβεί πριν από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.  Έτσι, μόνο όσοι είναι πραγματικά προετοιμασμένοι και θα είναι έτοιμοι να ΜΕ καλωσορίσουν, το Νυμφίο τους, οι οποίοι θα ντυθούν και θα παρουσιαστούν μπροστά ΜΟΥ όπως αρμόζει.  Άλλοι θα κοιμούνται, απροετοίμαστοι και συγχυσμένοι. Μερικοί δε θα πιστεύουν σε ΜΕΝΑ μέχρι που να ΜΕ δουν σε κάθε μέρος του κόσμου. Κάποιοι θα πεθάνουν από σοκ, αλλά οι περισσότεροι θα πλημμυρίσουν από χαρά και θαυμασμό. Αυτοί που επέτρεψαν στον εαυτό τους να εξαπατηθεί, θα συγχωρεθούν εάν ΜΕ παρακαλέσουν να τους δώσω ασυλία. Δυστυχώς, πολλοί θα αρνηθούν το Μεγάλο Έλεος ΜΟΥ επειδή οι καρδιές τους θα έχουν μετατραπεί σε πέτρα και τίποτα δε θα μπορεί να τις ανοίξει.

Ο καιρός που αναμένεται θα είναι γεμάτος από μεγάλες αποκαλύψεις και ειδικές Χάριτες θα χυθούν επάνω σας.  Το κάνω αυτό για να σας κάνω όλο και πιο δυνατούς, έτσι ώστε να μην πουλήσετε την ψυχή σας σε αντάλλαγμα κοσμικών έλξεων. Όλο και περισσότερο από εσάς θα έρθετε πιο κοντά σε ΜΕΝΑ και καθώς θα μιλάω στην ψυχή σας, θα νιώσετε σε κατάσταση ειρήνης μέσα στη φρίκη της μεγάλης αποστασίας. Όταν θα βιώσετε αυτή τη φρίκη, θα είστε καλύτερα εφοδιασμένοι για να αντέξετε και να βοηθήσετε τους άλλους.

Το Φως του Θεού θα λάμψει επάνω σας και υπόσχομαι ότι δε θα αισθανθείτε μόνοι, έστω και αν απορριφθείτε από εκείνους που δεν γνωρίζουν καλύτερα. Όταν ΕΓΩ περπατούσα πάνω στη Γη τόσοι πολλοί Φαρισαίοι απομακρύνθηκαν μακριά από ΜΕΝΑ.  Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.   Πολλοί από εσάς θα ενθαρρυνθούν για να απορρίψουν όχι μόνο την Κλήση ΜΟΥ από τον Ουρανό αυτόν τον καιρό, αλλά και τις Διδασκαλίες ΜΟΥ.  Οι Διδασκαλίες ΜΟΥ δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν, επειδή αποτελούν την Αλήθεια και μόνο η Αλήθεια μπορεί να σας σώσει.

Ο Ιησούς σας

05/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.