ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Όταν μια αποστολή, η οποία πρεσβεύει το κήρυγμα του Λόγου του Θεού, είναι λανθασμένη, δε θα εκδηλωθεί κανένα μίσος προς αυτήν

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου του 2013, στις 12:09

Αγαπητά Μου παιδιά, ως τα λατρεμένα μώρα του Θεού, δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψετε οι μεταξύ σας διαφωνίες να εξελιχθούν σε μίσος του ενός για τον άλλο. Ο πονηρός δημιουργεί φοβερά δεινά ανάμεσά σας με την μετάδοση κακού μικροβίου του και ειδικά ενάντια στους επιλεγμένους οραματιστές και προφήτες του Θεού.

Όταν ο Θεός είναι Παρών σε μια Αποστολή, η οποία επικυρώνεται από ΑΥΤΟΝ πάνω στη Γη, προκειμένου να σώσει ψυχές, ο σατανάς θα πολεμά αυτή την Αποστολή πάντα. Θα γνωρίζετε τους αληθινούς προφήτες του Θεού από την καταδίωξη και το μίσος, που θα επιδεικνύονται προς αυτούς. Θα τους γνωρίσετε από την δημόσια απόρριψη των Αποστολών τους και τις κακές πράξεις που θα διαπραχθούν από άλλους εναντίον τους.

Όταν μια αποστολή, η οποία πρεσβεύει το κήρυγμα του Λόγου του Θεού, είναι λανθασμένη, δε θα εκδηλωθεί κανένα μίσος προς αυτήν, επειδή ο σατανάς ποτέ δε θα επιτεθεί δημοσίως σ’ αυτούς που εξαπατά. Όταν ο ΥΙΟΣ Μου κάνει γνωστό τον Εαυτό ΤΟΥ, πάντα θα παραβιάζεται, καθώς η αμαρτία του ανθρώπου τον χωρίζει από το Θεό. Όταν ο ΥΙΟΣ Μου περπατούσε πάνω στη Γη, όπου και αν πήγε, φώναζαν ενάντια ΤΟΥ. ΤΟΝ καταράστηκαν και πέταξαν πέτρες σε ΑΥΤΟΝ και σε όλους εκείνους που ΤΟΝ ακολουθούσαν. Και ενώ δήλωσαν ότι είναι μια απάτη, αγκάλιασαν πολλούς ψευδοπροφήτες, οι οποίοι προσπάθησαν να ΤΟΝ συναγωνιστούν. Το ίδιο θα ισχύσει και πάλι όταν ΕΚΕΙΝΟΣ θα κάνει το τελικό ταξίδι ΤΟΥ για να μαζέψει όλους εκείνους που παραμένουν σε ΑΥΤΟΝ και μαζί με ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ θα ενώσει όλους εκείνους που ζουν με τις Διδασκαλίες ΤΟΥ και οι οποίοι παραμένουν πιστοί και ταπεινοί υπηρέτες.  Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Κατάλοιπου της Εκκλησίας ΤΟΥ, θα αγωνιστεί μέχρις εσχάτων για να σώσει όσες περισσότερες ψυχές είναι δυνατό, συμπεριλαμβανομένων και των ψυχών όλων των εχθρών ΤΟΥ και όλων εκείνων που αρνούνται να ΤΟΝ δεχτούν.

Αν αγαπάτε τον ΥΙΟ Μου, δεν πρέπει ποτέ να ΤΟΝ πληγώσετε με το να μισείτε ο ένας τον άλλο. Ο ΥΙΟΣ Μου έχει πει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε σε ένωση με ΑΥΤΟΝ, όταν υπάρχει μίσος στην καρδιά σας.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε ώστε όλοι όσοι δηλώνετε ότι είστε Χριστιανοί να ακολουθήσετε το παράδειγμα που έδωσε ο ΥΙΟΣ Μου.

Η Αγαπημένη σας Μητέρα

Η Μητέρα της Σωτηρίας

08/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.