ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο πόνος, η δίωξη, η ταλαιπωρία, η γελοιοποίηση και η κοροϊδία θα βαραίνουν πάντοτε τις εκλεκτές ψυχές του Θεού

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου του 2013, στις 16:45

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, όταν ρωτάς γιατί ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, επιτρέπω την ταλαιπωρία του κόσμου, τότε θα πρέπει να κατανοήσεις το Θέλημα του Θεού. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν στον κόσμο και αυτό συνέβαινε πάντα. Τα βάσανα προκαλούνται λόγω του γεγονότος ότι η αμαρτία δημιουργεί διαίρεση μεταξύ των ανθρώπων. Η αμαρτία χωρίζει τον άνθρωπο από το Θεό και ως εκ τούτου, ο άνθρωπος διαπράττει αμαρτία ενάντια στον άνθρωπο. Επιτρέπω τα βάσανα γιατί φέρνουν ψυχές πιο κοντά σε ΜΕΝΑ, δια μέσου της κάθαρσης που υπομένουν τέτοιες ψυχές. Δεν χαίρομαι με τον πόνο.   Αντίθετα, Είμαι Παρών σε κάθε ψυχή που πρέπει να υπομείνει πόνο και αγωνία .Το γεγονός ότι κάποιες ψυχές υποφέρουν περισσότερο από τους άλλους είναι Θέλημα του Θεού, επειδή – χάρη σ’ αυτές τις γενναιόδωρες ψυχές – άλλες ψυχές, οι οποίες είναι λιγότερο άξιες του Ελέους ΜΟΥ, θα μπορέσουν να σωθούν.

Υπέφερα θεληματικά και με προθυμία, κατά τη διάρκεια του Πάθους ΜΟΥ, αλλά ο  πόνος και η ταπεινότητα ΜΟΥ νίκησαν σε μεγάλο μέρος τη δύναμη του σατανά.  Ο σατανάς δεν μπορεί ποτέ να ταπεινωθεί, γιατί αυτό είναι αδύνατο. Έτσι λοιπόν, χάρη στην ταπεινότητα, η οποία προκύπτει από τον πόνο των βασάνων, οι ψυχές μπορούν να αποδυναμώσουν την εξουσία του πάνω στους άλλους. Ο πόνος, οι διώξεις, η ταλαιπωρία, η γελοιοποίηση και η κοροϊδία θα βαραίνουν πάντοτε τις εκλεκτές ψυχές του Θεού.  Αυτές οι ψυχές είναι πιο κοντά σε ΜΕΝΑ και θα χρησιμοποιήσω αυτή τη θυσία τους για να ελκύσω άλλες ψυχές, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από το Έλεος ΜΟΥ, στο καταφύγιο της σωτηρίας.

Αυτό το μάθημα είναι πολύ δύσκολο για όλους εσάς που ΜΕ αγαπούν και αυτό μπορεί να σας φαίνεται άδικο.  Αλλά να ξέρετε ότι ο πόνος θα σας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε ΜΕΝΑ και ότι θα σας φέρει την Αιώνια Ζωή μαζί ΜΟΥ στον Παράδεισο. Ποτέ μην κατηγορείτε το Θεό για τα δεινά του κόσμου, γιατί αυτά προκλήθηκαν, κατά κύριο λόγο, από την πτώση του ανθρώπινου γένους, όταν τα παιδιά του Θεού υπέκυψαν στην αμαρτία της υπερηφάνειας. 

Η υπερηφάνεια είναι η ρίζα όλων των αμαρτιών και είναι η αιτία πολλών από τα δεινά του κόσμου.  Η υπερηφάνεια οδηγεί σε κάθε άλλη αμαρτία και αυτό δημιουργεί στη συνέχεια διαίρεση του κόσμου και έλλειψη δικαιοσύνης. Να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο κόσμος θα καταλάβει τελικά την αληθινή έννοια του Θελήματος του Θεού.  Ώσπου να γίνει αυτό, η θέληση του ανθρώπου θα κλίνει αντίθετα από το Ιερό Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ. Μέχρι που να φθάσει εκείνη η μέρα, όπου ο άνθρωπος θα απελευθερωθεί από την υπερηφάνεια και θα ταπεινωθεί μπροστά στον Κύριο το Θεό του, τον Ύψιστο, δεν μπορεί να υπάρξει τέλος στα βάσανα.

Όταν ο κόσμος δεχτεί τελικά την Αλήθεια, την υπόσχεση ΜΟΥ για να έρθω ξανά, θα εξαλείψω κάθε δάκρυ από τα μάτια σας. Θα εξυψώσω ζωντανούς και νεκρούς στη Δόξα και θα βασιλεύουν με μεγάλη λαμπρότητα στο Νέο Ουρανό και τη Νέα Γη, όταν τα δύο θα γίνουν ένα μέσα σε ΜΕΝΑ.  Όταν υπομείνετε τον πόνο, να είστε σε ειρήνη, δεδομένου ότι αυτό θα τελειώσει σύντομα.

Ο Ιησούς σας

29/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.