ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σταυροφορία της Προσευχής ( 130 ) Νοβένα της Σωτηρίας Σταυροφορίας της Προσευχής

Τώρα δίνω σε όλους σας ένα ιδιαίτερο Δώρο, ευλογημένο από τον ΥΙΟ Μου, έτσι ώστε να δοθεί σε όλες τις ψυχές ασυλία από τη φωτιά της κόλασης και να τις δοθεί η Σωτηρία. Ο ΥΙΟΣ Μου θέλει να σωθεί η κάθε ψυχή, ανεξάρτητα από το πόσο βαριές είναι οι αμαρτίες της. Σας ζητώ να αρχίσετε τώρα τη Νοβένα της Σωτηρίας. Πρέπει να Την ξεκινήσετε αμέσως και να συνεχίσετε – όπως σας διδάσκω, μέχρι το τέλος του χρόνου. Πρέπει να λέτε αυτή την Προσευχή για πλήρεις επτά συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια κάθε ημερολογιακού μήνα, ξεκινώντας Την τις Δευτέρες, τις πρωινές ώρες. Πρέπει να Την λέτε τρεις φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια καθενός από τις επτά ημέρες, και κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις μέρες θα πρέπει να νηστεύετε. Όταν νηστεύετε, απαιτείται από εσάς να τρώτε μόνο ένα κύριος γεύμα κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας, και στη συνέχεια ως τα άλλα δύο γεύματα να λάβετε μόνο ψωμί και νερό.

Αυτή είναι η Προσευχή που πρέπει να λέτε τρεις φορές την κάθε από τις επτά ημέρες.

„Αγαπημένη μου Μητέρα της Σωτηρίας, παρακαλώ, απόκτησε για όλες τις ψυχές το Δώρο της Αιώνιας Σωτηρίας – μέσω του Ελέους του ΥΙΟΥ Σου, του Ιησού Χριστού.

Σε ικετεύω, μέσω της μεσολάβησής Σου να προσεύχεσαι να απελευθερωθούν όλες οι ψυχές από τα δεσμά του σατανά.

Παρακαλώ, ζήτησε από τον ΥΙΟ Σου να δείξει Έλεος και συγχώρεση σ’ αυτές τις ψυχές που ΤΟΝ απορρίπτουν, που ΤΟΝ πληγώνουν με την αδιαφορία τους, και οι οποίες λατρεύουν τα ψεύτικα δόγματα και ψεύτικους θεούς.

Σε ικετεύουμε, αγαπημένη Μητέρα, να παρακαλέσεις για τις Χάρες να ανοίξουν οι καρδιές αυτών των ψυχών, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τη βοήθειά Σου. 
Αμήν.”

01/12/2013 - Posted by | Σταυροφορία της Προσευχής

Sorry, the comment form is closed at this time.