ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Προετοιμαζόσασταν επί τρία χρόνια. Σηκωθείτε και πάρτε το σταυρό σας, και ακολουθήστε ΜΕ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου του 2013, στις 15:17

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, σήμερα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Επέμβασή ΜΟΥ του Μεγάλου Ελέους για να μετατρέψω τις ανθρώπινες καρδιές από πέτρα σε χρυσό. Τα σημάδια του καιρού θα παρατηρηθούν από αυτούς, που έχουν μάτια και βλέπουν, και για εκείνους που παραμένουν άγρυπνοι λόγω της Υπόσχεσής ΜΟΥ να δώσω σε όλους την ίδια ευκαιρία για Σωτηρία.

Εκείνοι, των οποίων η πίστη αποδυναμώθηκε, θα ανανεωθούν με τη Φωτιά του Αγίου Πνεύματος. Η Δύναμη του Αγίου Πνεύματος θα είναι τόσο μεγάλη που πολλοί , όταν θα βιώσουν το Φως – τις Ακτίνες του Ελέους ΜΟΥ – θα πέσουν στο έδαφος υπό την επίδραση της έντασης τους.

Εκείνοι που ΜΕ αντιπαθούν και για τους οποίους οι αμαρτίες δε σημαίνουν τίποτα, θα πεθάνουν ακόμη περισσότερο στο πνεύμα και με φρίκη θα σύρονται από ΜΕΝΑ ακόμη πιο μακριά. Μερικοί δε θα επιβιώσουν την Παρέμβασή ΜΟΥ, διότι θα τους σοκάρει πέρα από την αντοχή τους.

Αυτόν τον καιρό προετοιμάζω όλες τις επίλεκτες ψυχές, αναθέτοντας τους να αναζητούν Εξομολόγηση και να προσεύχονται για τις αμαρτίες των άλλων. Η ώρα ΜΟΥ θα έρθει σύντομα. Η Παρέμβασή ΜΟΥ θα είναι ξαφνική και ισχυρή, και από εκείνη την ημέρα ο κόσμος θα χωριστεί στα δύο. Εκείνη την ημέρα ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα, και μόνο εκείνοι που παραμένουν υπό την εύνοια ΜΟΥ, θα αντέξουν τις δοκιμασίες, οι οποίες θα είναι ορατές παντού.

Προετοιμαζόσασταν επί τρία χρόνια. Σηκωθείτε και πάρτε το σταυρό σας, και ακολουθήστε ΜΕ. Να είστε δυνατοί. Θα σας δώσω το θάρρος όταν θα το χρειαστείτε, καθώς το σκοτάδι των ψυχών που θα απορρίψουν το Έλεος ΜΟΥ, θα πέσει πάνω στη Γη και θα εξαπλωθεί. Μόνο εκείνοι που είναι ευλογημένοι με το Άγιο Πνεύμα θα παρέχουν το φως, το οποίο θα καθοδηγήσει όλους εκείνους που επιθυμούν να εισέλθουν στη Βασιλεία ΜΟΥ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρουν το δρόμο τους προς την Αιώνια Ζωή.

Ο Ιησούς σας

14/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.