ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η υπερηφάνεια είναι ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό επειδή πείθει τον άνθρωπο ότι είναι μεγαλύτερος απ’ ό, τι ο Θεός

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου του 2013, στις 16:45

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η ανθρωπότητα δε γνωρίζει τους Νόμους του Θεού και τη Θεία Θέληση του Πατέρα ΜΟΥ. Ο άνθρωπος είναι δημιούργημα του Θεού – και ως εκ τούτου δεν του δόθηκε το Δώρο της Γνώσης σε σχέση με πολλά μυστικά γνωστά μόνο στους αγγέλους και στους αγίους στον Ουρανό. Ως εκ τούτου, κανένας άνθρωπος ούτε μπορεί να πει ότι ξέρει, γιατί ο Πατέρας ΜΟΥ επιτρέπει ορισμένα γεγονότα να λάβουν χώρα στον κόσμο, ούτε μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μεμυημένος στο πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν. Ο άνθρωπος είναι απλά υπηρέτης του Θεού, αλλά ο Θεός – επειδή ήθελε να δημιουργήσει τον άνθρωπο σε τέλεια εικόνα ΤΟΥ – του παραχώρησε πολλά δώρα και ταλέντα. Ποτέ δεν έδωσε στον άνθρωπο γνώση από το Δέντρο της Ζωής, και αυτό ήταν για ένα λόγο. Ο άνθρωπος κατέστρεψε την υπόληψη του στα Μάτια του Θεού, όταν ο Αδάμ και η Εύα διαχωρίστηκαν από ΑΥΤΟΝ εξαιτίας της αμαρτίας της υπερηφάνειας. Η αμαρτία της υπερηφάνειας εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα σήμερα και είναι η αιτία απομάκρυνσης από το Θεό. Η υπερηφάνεια είναι ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό, επειδή πείθει τον άνθρωπο ότι είναι μεγαλύτερος απ’ ό, τι ο Θεός. Η υπερηφάνεια δελεάζει τον άνθρωπο να παρεμβαίνει στους Θείους Νόμους του Θεού. Αυτό προκαλεί την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει σε ποιον να δοθεί το Δώρο της Ζωής, και ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί αυτό το Δώρο.

Η υπερηφάνεια πείθει επίσης τον άνθρωπο ότι γνωρίζει πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, όταν στην πραγματικότητα είναι ανίδεος για ένα τέτοιο θαύμα. Μόνο ο Θεός έχει τη δύναμη να δημιουργήσει κάτι. Μόνο ο Θεός μπορεί να αποφασίσει σε ποιο βαθμό να επιτρέψει στον άνθρωπο να διερευνήσει ή να παρέμβει στη Δημιουργία ΤΟΥ. Ωστόσο, ο άνθρωπος πιστεύει ότι ξέρει όλες τις απαντήσεις. Όταν ο άνθρωπος πιστεύει ότι ελέγχει το πεπρωμένο του και το πεπρωμένο των άλλων, πέφτει σε ένα σοβαρό λάθος, γιατί αν επαναλαμβάνει την αμαρτία του Εωσφόρου – θα ριχτεί μακριά. Όταν ο άνθρωπος αρνείται να ανταποκριθεί στο Δημιουργό του, ΕΚΕΙΝΟΣ δε θα είναι Παρών εκεί την τελευταία ημέρα για να τον παρηγορήσει.

Ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψετε την υπερηφάνεια να σας πείσει, ότι ξέρετε όλα τα πράγματα αυτού του κόσμου και αυτό που είναι πέρα από αυτόν, επειδή αυτό είναι αδύνατο. Αντί αυτού, πρέπει να είστε υπάκουοι στις συστάσεις που περιέχονται στα Ιερά Ευαγγέλια, έτσι ώστε να μπορείτε να ζείτε στην ειρήνη, σύμφωνα με το Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ. Γιατί αν ταπεινωθείτε μπροστά ΤΟΥ, θα σας δείξει μεγάλη Δόξα και τότε, την τελευταία ημέρα, θα καταλάβετε το μεγάλο μυστήριο της Ένδοξης Βασιλείας ΤΟΥ.

Ο Ιησούς σας

15/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.