ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μέσω του Μυστηρίου του Βαπτίσματος η δύναμη του θηρίου είναι εξασθενημένη

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου του 2013, στις 19:25

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, όταν είστε κοντά στην Καρδιά ΜΟΥ και όταν οι ψυχές παραδίνονται πλήρως σε ΜΕΝΑ, συμβαίνουν πολλά πράγματα.

Πρώτον, κάθε φόβος της ανθρώπινης παρέμβασης στη ζωή σας θα εξαφανιστεί. Στη θέση του θα υπάρξει ειρήνη και ικανοποίηση που προέρχεται από ΕΜΕΝΑ, όταν πραγματικά κατοικώ μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σας. Καμία προσβλητική συμπεριφορά, σκληρότητα ή κριτική δε θα διαπεράσει στην ψυχή σας, γιατί σε ΜΕΝΑ ήδη παραδώσατε αυτόν τον πόνο. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει πάντα να παραμείνετε ήρεμοι και σιωπηλοί απέναντι σε τέτοιες επιθέσεις.

Επομένως, η Χάρη που δίνεται σε σας θα γίνει μια δύναμη για να αντισταθείτε στον πειρασμό να αμαρτήσετε. Αυτός ο πειρασμός, που τοποθετείται μπροστά σε όλες τις ψυχές από το διάβολο, είναι πολύ ισχυρός και πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τη θέληση να μην πέσουν στην αμαρτία. Ωστόσο, αν παραιτηθήκατε από τη βούλησή σας για ΜΕΝΑ, τότε το Διό ΜΟΥ Θέλημα θα κατοικεί μέσα στην ψυχή σας, υπερνικώντας τους πειρασμούς τοποθετημένους μπροστά σας.

Ποτέ ποτέ μην υποτιμάτε τη λαβή, στην οποία ο σατανάς κρατάει την ανθρώπινη φυλή. Αυτή η δύναμη είναι σαν ισχυρή καταιγίδα, και όπως ισχυρό, άγριο φύσημα του ανέμου μπορεί να σας ρίξει στο έδαφος – έτσι και η αποπλάνηση που τοποθετείται μπροστά σας από τον πονηρό, είναι παρόμοια με τη δύναμη, η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σας παρασέρνει και σας σπρώχνει στην αμαρτία, την οποία προσπαθείτε να αποφύγετε.

Ο άνθρωπος γεννιέται με την αμαρτία. Μέσω του Μυστηρίου του Βαπτίσματος η δύναμη του θηρίου είναι εξασθενημένη. Στη συνέχεια, όμως, καθώς περνάτε από πολλές δοκιμασίες και πειρασμούς στη ζωή σας, κάθε άτομο θα είναι εκτεθειμένο σε κάθε είδους αμαρτία. Μόνο εκείνοι που προσπαθούν σκληρά για να αποφύγουν την αμαρτία, θα υπερνικήσουν τη σκληρή μάχη, που ανάβει ο πονηρός για να καταβροχθίσει τις ψυχές τους. Η τακτική επικοινωνία με ΜΕΝΑ είναι σημαντική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε μαζί ΜΟΥ με τα δικά σας λόγια. Να ΜΟΥ ζητάτε τακτικά να σας συγχωρώ τις αμαρτίες, που έχετε ήδη μετανιώσει. Να λάβετε τακτικά τα Μυστήρια. Στη συνέχεια, τελικά, να ΜΟΥ έχετε εμπιστοσύνη, γιατί όταν το κάνετε, έχω τη δυνατότητα να σας τραβήξω πίσω από το χείλος της αμαρτίας. Όταν παραδώσετε τη θέλησή σας σε ΜΕΝΑ, τότε η Δική ΜΟΥ Θέληση θα γίνει η κινητήρια δύναμη, που σας προστατεύει από το σατανά.

Παραδίδοντας σε ΜΕΝΑ τους εαυτούς σας απόλυτα, θα τελειοποιήσετε την ψυχή σας.

Ο Ιησούς σας

16/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.