ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μόνο το Φως του Θεού μπορεί να φέρει αιώνια ευτυχία

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου του 2013, στις 16:40

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, η αρχή είναι χωρίς τέλος. Όταν η ζωή δημιουργείται από τον Πατέρα ΜΟΥ και όταν ο άνθρωπος παίρνει την πρώτη του αναπνοή, θα υπάρχει σε σώμα και σε ψυχή αιώνια.

Το μεγαλύτερο μυστήριο της Αιώνιας Ζωής είναι ότι υπάρχει, είτε την επιλέγει ο άνθρωπος είτε όχι. ΄Εχει δοθεί στον άνθρωπο το δώρο της ελεύθερης βούλησης και μέχρι την τελευταία του πνοή στη Γη, έχει επιλογή. Μπορεί να ζήσει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί και σύμφωνα με τους Νόμους του Θεού, και να κερδίσει τη σωτηρία του ή να σπαταλήσει την Αλήθεια για την Ύπαρξη του Θεού και να ζήσει τη ζωή του σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Όταν ικανοποιεί τα πάθη του, την απληστία και τις επιθυμίες του σε αντίθεση με το Λόγο του Θεού, διατρέχει φρικτούς κινδύνους που θα έχουν συνέπειες για την αιωνιότητα.

Εκείνοι οι τυχεροί που θα αποκτήσουν την πιο ένδοξη σωτηρία, θα ζήσουν μια Αιώνια Ζωή έκστασης στο Βασίλειο του Θεού. Θα απολαμβάνουν κάθε μορφής δόξα σε ένωση με το Θέλημα του Θεού και θα ζήσουν μια τέλεια ζωή, που δε θα τελειώνει. Όσοι επιλέγουν να γυρίσουν τις πλάτες τους στο Θεό, ακόμα και όταν κάθε προσπάθεια  θα έχει γίνει από ΕΜΕΝΑ να σώσω τις ταλαίπωρες ψυχές τους, θα έχουν επίσης μια αιώνια ύπαρξη. Δυστυχώς, θα υποστούν μια φρικτή αγωνία σε μια μοναχική και απελπισμένη απομόνωση. Αυτοί επίσης θα αναστηθούν, μαζί με τους ζωντανούς και τους νεκρούς, αλλά η ύπαρξη τους θα είναι επίπονη γιατί ποτέ δε θα δουν το Φως του Θεού. Μόνο το Φως του Θεού μπορεί να φέρει αιώνια ευτυχία.

Όταν πάρετε την τελευταία σας αναπνοή στη Γη, αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού σας προς την αιωνιότητα. Υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι και αυτό είναι το μόνο που θα σας οδηγήσει σε ΜΕΝΑ. Οποιοδήποτε άλλο μονοπάτι θα σας οδηγήσει σε μια φρικτή ύπαρξη αν και πολλές παραπλανημένες ψυχές πιστεύουν ότι ξέρουν την Αλήθεια όταν απορρίπτουν την ύπαρξη της αιωνιότητας.

 Δεν πρέπει ποτέ να απορρίπτετε την Αλήθεια γιατί μόνο η Αλήθεια θα σας φέρει την Αιώνια Σωτηρία.

 Ο Ιησούς σας

18/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.