ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Αγάπη ΜΟΥ για την ανθρωπότητα είναι πλήρης. Αγαπώ όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που διαπράττουν τις πιο πονηρές πράξεις

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου του 2014, στις 21:40

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, κοίταξε γύρω σου και τι βλέπεις; Ένας κόσμος γεμάτος αντιφάσεις. Από τη μία πλευρά θα δεις την αγάπη, χαρά και καλή θέληση. Αλλά από την άλλη πλευρά τους αντιτίθεται το μίσος, που ο πονηρός έχει για την ανθρωπότητα.

Να ξέρετε πως οποιαδήποτε αναταραχή, θλίψη, σύγχυση, έλλειψη εμπιστοσύνης, δηλητήριο, μίσος και όλο το κακό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας – μπορεί να προέλθει μόνο από μία πηγή. Η μάστιγα της ανθρωπότητας – που είναι ο σατανάς – δημιούργησε την απελπισμένη δυστυχία ανάμεσα στα παιδιά του Θεού. Ο πόνος τους γίνεται Δικός ΜΟΥ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πονηρός δημιουργεί τέτοιο όλεθρο – για να ΜΕ πληγώσει.

Κόρη ΜΟΥ, όπου και αν πας και όποιο πρόσωπο αν δεις από δω και πέρα, θα το δεις όπως το βλέπω ΕΓΩ – όπως βλέπω κάθε παιδί του Θεού. Πώς τους αγαπώ όλους, πώς θέλω να φροντίσω τον καθέναν απ’ αυτούς – ανεξάρτητα από τα λάθη τους και τις αμαρτίες τους. Δεν έχει σημασία το τι έχουν κάνει για να ΜΕ προσβάλλουν, τους αγαπώ ακόμα – τον καθέναν απ’ αυτούς ξεχωριστά. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά όταν βλέπω την αγάπη να ακτινοβολεί απ’ αυτούς – την αγάπη που έχουν λάβει ως Δώρο από τον Πατέρα ΜΟΥ, που τους δημιούργησε. Η αγάπη τους είναι η Αγάπη ΜΟΥ, και προσελκεί άλλες ψυχές σ’ αυτούς, και αυτό διαδίδει την Αγάπη του Θεού παντού.

Αλλά όταν βλέπω σε μια ψυχή πόνο και βάσανα, τότε ο πόνος αυτός γίνεται ο Πόνος ΜΟΥ. Ο πόνος τους μπορεί να προκληθεί από φοβερά δεινά, που προέρχονται από την έλλειψη αγάπης για τους άλλους, η οποία προκαλεί μια αίσθηση απελπιστικής ερήμωσης. Αισθάνομαι επίσης τη μοναξιά και την απομόνωσή τους, και αυτό ακόμη περισσότερο αναφλέγει την Ευσπλαχνία ΜΟΥ.

Έπειτα, υπάρχουν ψυχές που ξοδεύουν όλο το χρόνο τους κυνηγώντας πράγματα, τα οποία δεν προέρχονται από ΜΕΝΑ. Όσοι ΜΕ απορρίπτουν, εντελώς σπάζουν την Καρδιά ΜΟΥ. Και ΕΓΩ χύνω γι’ αυτούς τόσα αιματηρά δάκρυα, επειδή έκοψαν τον ομφάλιο λώρο, που τους ενώνει με το Σωτηρία τους – τη μόνη τους ελπίδα για Σωτηρία. Όταν θα βλέπεις αυτές τις ψυχές, κόρη ΜΟΥ, θα νιώσεις μια τρομερή θλίψη στην καρδιά σου, όπως ακριβώς ΕΓΩ αισθάνομαι γι’ αυτούς.

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι εκπροσωπούν ΕΜΕΝΑ, αλλά οι οποίοι δεν είναι άξιοι να σκουπίσουν τα Πόδια ΜΟΥ. Το μίσος τους για ΜΕΝΑ οφείλεται στην αγάπη τους για τον εαυτό τους. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ΜΕ προσβάλλουν και παραπλανούν το κοπάδι ΜΟΥ, εξακολουθώ να λαχταρώ τις ψυχές τους.

Η Αγάπη ΜΟΥ για την ανθρωπότητα είναι πλήρης. Αγαπώ όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που διαπράττουν τις πιο πονηρές πράξεις. Και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος. ΕΓΩ αγκαλιάζω όλες τις ψυχές, μέχρι την τελευταία ημέρα – όταν, μετά από την εξάντληση όλων των προσπαθειών ΜΟΥ για να σώσω ψυχές – θα είναι χαμένοι για ΜΕΝΑ για πάντα μόνο εκείνοι που τρέχουν μέσα στην άβυσσο του θηρίου και οι οποίοι αρνούνται ΕΜΕΝΑ, παρόλο που γνωρίζουν πόσο πολύ τους αγαπώ.

Πάντα να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, παρ’ όλες τις αποτυχίες – με τρόπο που ΕΓΩ σας αγαπάω. Όταν δεν εγκρίνετε κάποιον, θυμηθείτε την Αγάπη ΜΟΥ και παραμείνετε σιωπηλοί. Όταν περιφρονείτε κάποιον, να ξέρετε ότι αυτό το μίσος δεν προέρχεται από ΜΕΝΑ. Όταν κοιτάτε κάποιον, να τον κοιτάτε σαν μέσα από τα Μάτια ΜΟΥ. Κανέναν από αυτούς δεν πρέπει να αποφεύγετε. Αντ’ αυτού, δείξτε συμπόνια σ’ εκείνους που σας δυσαρεστούν, που σας προσβάλλουν ή σας βλάπτουν, επειδή αγαπιούνται από ΜΕΝΑ. Αν ΜΕ αγαπάτε, θα δείχνετε την αγάπη σε όλους εκείνους, με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Η αγάπη είναι μεταδοτική, επειδή προέρχεται από το Θεό. Μόνο καλό μπορεί να προέλθει από την αγάπη.

Ο Ιησούς σας

09/01/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.