ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Οι άνθρωποι που ζουν στο σημερινό κόσμο δεν είναι διαφορετικοί από εκείνους που ζούσαν χιλιάδες χρόνια πριν

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου του 2014, στις 10:48

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, θέλω να μάθει ο κόσμος πόσο πολύ αγαπώ τον άνθρωπο, γιατί αγαπώ ακόμα και τους πιο ταπεινούς, τους πιο βασανισμένους και τους πιο ανάξιους. Όποιος πιστεύει ότι βάζω κάποιον άνθρωπο πάνω από τον άλλο δεν ΜΕ ξέρει. Μπορεί να ευνοώ ορισμένες ψυχές, ειδικά επιλεγμένες ψυχές, αλλά τις αγαπώ όχι περισσότερο ούτε λιγότερο από τις βασανισμένες ψυχές.

Κοιτάζω κάθε ψυχή με Αγάπη στην Καρδιά ΜΟΥ. Προσκολλώμαι στον καθέναν από σας, γιατί είστε από ΕΜΕΝΑ – από τον Πατέρα ΜΟΥ. Αν και μπορεί να προσβληθώ από τις αδυναμίες σας και να θυμώσω με τις κακές σας προθέσεις και επιθυμίες, η Αγάπη ΜΟΥ για σας ποτέ δεν πεθαίνει. Όλοι οι αμαρτωλοί είναι αγαπητοί από το Θεό – ό,τι κι αν έχουν κάνει. Ο Θεός έχει την απόλυτη Εξουσία για τη μοίρα της κάθε ψυχής και αυτή η Εξουσία είναι Δική ΤΟΥ.

Μόνο ΈΓΩ έχω το δικαίωμα να κρίνω. Σε κανέναν άνθρωπο ανάμεσά σας δεν έχει δοθεί αυτό το δικαίωμα. Όταν κάποιος κρίνει τον άλλο ένοχο για αμαρτία, μπορεί να τιμωρήσει το άτομο αυτό μόνο μέσω επιτιμίου – όχι με το θάνατο. Κανένας άνθρωπος, δικαστής, πολιτικός αρχηγός ή μέλος της Εκκλησίας ΜΟΥ στη Γη, μπορεί ποτέ να καταδικάσει έναν άνθρωπο σε θάνατο εξαιτίας των αμαρτιών του – ανεξάρτητα από το πόσο βαριές κι αν είναι. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταδικάσει έναν άλλο στην κόλαση, γιατί όταν δηλώνει ότι κάποια ψυχή είναι καταδικασμένη, τότε, αντ’ αυτού, εκείνος θα είναι αυτός που θα είναι καταδικασμένος, ανεξάρτητα από το πόσες ιερές πράξεις μπορεί να έχει κάνει στο Όνομά ΜΟΥ.

Πώς σπαταλάτε τόσο πολύ χρόνο στο να κατακρίνετε ο ένας τον άλλο, αντί να αποδεχθείτε το Δώρο που σας δόθηκε – το Δώρο της αγάπης του ενός για τον άλλο. Να αγαπάτε το Δώρο που σας έχει δοθεί από το Θεό και που είναι δικό σας για να το χαρίσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε – αν συμφωνεί με τη Βούληση του Πατέρα ΜΟΥ. Ωστόσο, τόσοι πολλοί που αγαπούν ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, πιστεύουν ότι ανέχομαι οποιαδήποτε ενέργεια που τροφοδοτεί το μίσος προς τον άλλο. Αντίθετα, πρέπει να γνωρίζετε ότι ΕΓΩ θέλω απλώς να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να παραμείνετε πιστοί στο Λόγο του Θεού, που περιέχεται τόσο στην Παλαιά όσο και στη Καινή Διαθήκη.

Ο Λόγος είναι αιώνιος – δεν αλλάζει – ποτέ. Οι άνθρωποι που ζουν στο σημερινό κόσμο δεν είναι διαφορετικοί από αυτούς που ζούσαν χιλιάδες χρόνια πριν. Μπορεί να έχετε περισσότερες γνώσεις και περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν είστε καλύτεροι από τις προηγούμενες γενιές. Ο άνθρωπος είναι θνητός. Τίποτα δε θα αλλάξει μ’ αυτό, ώσπου θα σας φέρω την Αιώνια Ζωή.

Σταματήστε και σκεφτείτε. Οι οδηγίες ΜΟΥ είναι οι ίδιες με αυτές που έχω δώσει στην ανθρωπότητα κατά τη ζωή ΜΟΥ στη Γη. Η μόνη διαφορά τώρα είναι πως λόγω της προόδου της επιστήμης πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μεγαλύτεροι από το Θεό. Πολλοί πιστεύουν τόσο πολύ στην αθανασία τους που έχουν αποφασίσει να απορρίψουν ότι έχουν δημιουργηθεί από το Θεό. Πολλοί νομίζουν ότι έχουν τη δύναμη να ξαναγράψουν τους Νόμους του Θεού.

Πολλοί αποφάσισαν να χτίσουν ένα καινούριο πύργο της Βαβέλ και όταν το κάνουν, αυτός θα καταρρεύσει από ένα μόνο χτύπημα του Χεριού του Πατέρα ΜΟΥ. Τότε ο άνθρωπος θα συνειδητοποιήσει πως η ζωή μπορεί να υπάρχει μόνο με το Θεό και για το Θεό, σύμφωνα με το Θέλημα του Θεού. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς το Θεό.

Ο Ιησούς σας

11/01/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.